Skottdagen...då händer det :)

Ja ni kan inte gissa...idag är dagen, skottdagen den 29 februari, som Albin har valt som sin "jag ska börja gå dag"..hahah. Han är nu 1 år och 2½ månad så han är lite snabbare än Moa men bara med en halv månad :) What ever...han kan gå pågen min. Tjoho!!



Annars idag då? Jodå, dagen har gått i ett som vanligt och jag/vi har hunnit med jobb (jag kompade ut 45 min idag så slutade kvart över 3), ätit middag, lekt på lekplatsen, lagt barnen själv (dennis tränade), städat nedanvåningen och nu pluggat i 1 ½ timme...Puh! Får man lova att gå o lägga sig med gott samvete nu?! Ja, tror det :) Imon är den efterlängtade dagen här och jag ska äntligen, efter mycket sjukdomar från oss och andra familjen, få mysa med bebis. Irirs har redan hunnit bli 1 ½ månad, men är ju fortfarande bebis...mys!! Jag jobbar delad tur imon så det är på min håla som jag kör hem till dem för en god lunch, MASSA prat med Katja och bebis mys....Underbart :) Nu blir det sängen...God natt!!!

Hur ska dagen gå då?

Ja, det kan man ju faktiskt undra. Hur ska dagen idag gå då? Innan jag gick hemi måndags så fick jag veta att det var cykling idag och inte delad tur. Inget mig emot, slutar tidigare men MYCKET jobbigare. Den rundan jag ska cykla är den värsta cykelrundan i svedala...Suck! O nu är de så att mina ben gör ont sedan löpningen igår och känner sig faktiskt rätt så slut så hur ska det gå att cykla så långt idag då?! Hmmm...återstår att se.
Sen gör mitt högra öga ont också...det kliar, gör ont och ser lite svullet ut....hoppas det inte blir något av det. NÄ, känns inte som en toppen dag helt fysiskt men jag ska ta mig igenom den också.
Just nu kör Albin runt med sin gåvagn och packar den med diverse saker...för tillfället är det alla mössor o vantar etc. Moa tittar på tecknat. Min frukost är intagen, mjölk, flingor o banan...känns som en bra start. NU blri det tandborstning och sen iväg till jobb.


1,1 mil...check :)

Ja, nu är klockan redan kvart över ett och det är alldeles snart dags att hämta kidsen igen...Jag som skulle plugga har så klart gjort allt annat än pluggat. Shoppat o tränat :) Woho...visst låter det roligare?! TYcker jag i alla fall. Det blev en vända inne på Jägersro efter djursjukhuset. Där blev det shopping av saker till mig och en mössa o 2 par vantar vardera till barnen...Färgglada saker det där :) Matchande också..Fin fint..



När vi sen kom hem blev det en löprunda...1,1 mil blev det på 1 timme exakt trots hård motvind stundom. Mer än nöjd är jag för det är en förbättring för mig. Yay!!
Sen blev det såklart dusch och lunch och nu är jag där jag är...jag som skulle plugga ju...

Vill ha...

Usch ja nu låter jag som en sån där bortskämd unge som bara säger..." jag vill ha en sån"..."jag vill ha" låter inte så fint i mina öron så jag får nog omformulera mig...Jag skulle vilja ha och jag önskar mig....en sån här...



En Moccamaster!! ...vår kaffekokare som vi har nu är nog den sämsta i universum just nu. Den är så himla långsam och ska jag koka 3 koppar så tar det ca 15 min. Inte normalt! Suck...får se om jag kan övertala mannen till en ovanstående manick så vi äntligen kan få till ordentligt kaffe på en kick ;)

Go kväll :)

Ja, dagen har bestått av jobb och en håla hemma då vi åt lunch allihop och sen pluggade jag lite. Tiden gick fort som alltid och innan jag visste ordet av det så skulle jag börja igen. Så inte så mycket att berätta...men min jobbdag har i alla fall varit bra och imon är jag ledig och har kvalitetstid med min man. Tycker vi om :) barnen ska på dagis och vi ska en runda till malmö. Bland annat vaccinera Nisse och ajg hoppas på en god o smaskig fika.
Jag är så galet shopping sugen också. Så får nog se till att stilla det begäret lite :) hahahha. Mycket man vill ha men nu vill jag först ha lite lugn o ro i soffan och bli varm...är frusen. Sen vill jag ha en god natt sömn och gärna lite sovmorgon men om jag känner Albin rätt så blir det väl som vanligt runt halv 6-6 :( Suck! För tidigt men vad bryr han sig liksom. Skit i morsan, gör det!! 
Föresten så har Moa lärt sig ett nytt ord...alltså fast hon säger asså. O så lägger hon till så fint..."Asså mamma" Låter så gulligt :)
Nä, nu ska jag vara lite social med min soffkompis..min älskade Dennis. Trevlig kväll...



Lilla Moa vid STORA brandbilen. Dem är inte små alltså och Moa är precis lika hög som däcket :)

Måndag...bästa dagen på veckan :)

Jajamen, måndag igen. Inte klokt alltså men så gudomligt skönt att Dennis jour är över för denna gången. Puh!! Idag blir det jobb....delad tur idag, onsdag o torsdag. Ledig imon och vanlig dag på fredag. Låter som en lugn och behaglig vecka tycker jag och det tycker vi om.
Nu är precis frukosten intagen, båda barnen är vakna och jag ska ta och fixa till i köket för att sedan borsta tänderna och bege mig till jobbet. Skönt att en ny vecka är igång igen...måndag är bästa dagen på veckan..håller ni inte med ;)?!




Sol, sol, härliga sol :)

Denna underbara sol är ju strålande ;) Idag har vairt en riktig toppen dag, rent solmässigt. När jag satt i köket och tittade ut så skulle jag nästan kunnat tro, förutom de kala träden och att det är februari månad, att det var en sommardag. Så himla skönt och det känns verkligen att våren är på väg. Det är så underbart härligt :)
När Albin vaknade efter sin middagsvila så tog jag o barnen på oss och begav oss ut till lekan och en promenad. Vi var ute läääänge. Jag är nog inte ensam om att bli så positivt påverkad när det är fint väder. Jag blir så glad i kroppen och tar lite lättare på saker.
Annars idag har vi inte gjort så mycket, jag har fått pluggat en del men det känns tungt och inget kul alls med denna kursen. Skickade in inlämninsuppgift 2 nu precis..men all fakta som ska tryckas in..var ska den få plats?! Usch, nä, inget jag vill tänka på. Vi får ta det som det kommer och hålla våra tummar vid nästa tenta den 16 mars :)
Vi har också lekt så klart...Albin har dock visat ett j*vla humör idag. Suck! Inte en till med Moas humör..puh! Han börjar visserligen lite tidigare än henne men det verkar ändå ha tagit efter hennes envishet och skrikande när dem inte får osm dem vill. Albin har börjat med att klättra in och krypa in överallt. På avlastningsvagnen vi har i köket kryper han in på nedersta hyllan, på skötbordet klättrar han upp på nedersta hyllan. i soffan som ni vet och nu även på tv bänken. Dock nedersta hyllplanet som ligger endast 1-2 dm ovanför golvet men ändå inte så smart med tanke på att tv boxen och DVD spelaren står där och det tar han ingen hänsyn till....Åhhh...dessa barn. Vad ska jag säga. Inget, så just därför säger jag bara....Trevlig kväll!!!



på besök i brandbilen..



O utanpå :)

På promenad :)



Just en sån här vagn har kära lilla Albin abonerat när han är på dagis och dem är ute. Det är det enda han gör när dem är ute, kör runt med vagnen. Kul...men snälla nån. SLÄPP TAGET vet ja :)



Moa gjorde sin favorit. Gömma godis till Nisse. Nu var dock Nisse hack i häl så det blev inte så mycket letande för honom men de var kul ändå tyckte dem båda :)



Sen fick Albin åka lite snålskjuts :)

Därefter bar det av hem till Maria, Ediie o Theo för en helt underbar massage. Så skönt och det kändes mycket lättare och bättre i min rygg/nacke. Tack!!! Jag kommer tillbaks :)
Nu ska jag fortsätta plugga...att det ska behöva vara så här tråkigt. Suck!!


Ännu en tidig morgon..

japp...Albin ville upp 06 idag men jag låg o drog mig o tog inte upp honom förrän halv 7...ändå väldigt trött. Moa sover fortfarande. Igår blev det lite melodifestival blandat med gladiatorerna. Big brother avsnittet från dagen innan som vi spelat in och efter det vår hyrfilm så det blev sent i säng.
Filmen vi såg igår..friedns with benefits var faktiskt bra och jag tyckte om den :) Härlig film som jag skulle rekomendera. Det som stör mig är att tjejen i filmen var alltid så snygg o välfixad. Det är man bara inte på morgonen efter att ha däckat på soffan...inte så verklighets troget kanske ;) Men bra ändå i det stora hela :)



Idag ska ja...hör o häpna...få massage, Woho, hör skönt ska inte det bli. Maria ska massera mig. Min rygg efter denna jobbveckan gör ont så det kommer sitta på sin plats. Annars har vi inget mer planerat. ganska skönt tycker jag nu men om jag känner mig själv så kommer jag nog bli rastlös...haha.
Nu ska ja ta o slappa vidare i soffan innan nästa gulligan ( Moa) vaknar...

Vår härliga dag :)

Jajamen, nu var lördagen kommen till kvällen och vår dag har bestått av frukost hemma hos mamma, städ, 3 maskiner tvätt :(, jag har pluggat lite, promenad till lekan och ankorna...blåsigt värre, godis shoppande...höjdpunkten på Moas dag :), matlagning....mumsig köttfärspaj och glass till efterrätt (hittade mjölkfri glass till Albin. Pluspoäng :) Nu är barnen lagda och vi ska ha mys kväll. Blir lite melodifestivalen + att vi har hyrt en film, friends with benefits...hoppas den är bra och till det har vi så klart MARÄNGSWISS (eller hur det nu stavas, fast det är inte det viktiga)...MUMS!!!! Trevlig kväll...


Förlåt!

Ja, jag vet att det blivit dåligt med inlägg men alltså...denna veckan har varit tuff. Jag har jobbat 7-16 alla dagar + att det har varit 3-4 personer borta halva veckan så vi har, utöver vår egen runda fått extra trappor eller villor. Efter jobb har det sen blivit hämtning av barnen och promenad med Nisse och sen middag. Därefter var kvällen kommen och dag för barnen i säng och då har jag själv suttit helt utslagen i soffan och igår gick jag o la mig halv 10. Så...kanske ni har lite förståelse :) 
Idag är det i alla fall lördag och barnen ville tvunget stiga upp vid hlav 6. HALLÅ!!! Det är LÖRDAG!!! Kom igen...men men, nu sitter vi här. Idag blir det frukost hos mamma medans Dennis är på fysen och sen i eftermiddag får vi se vad som händer. Städ o tvätt får det nog bli i alla fall. Kanske kan ta o baka det där brödet också som skulle blivit bakat i slutet av förra veckan. Plugga kanske jag också ska hinna med. Ja, ni förstår nog själv att det är svårt att hitta tid. Någon som kan låna ut lite?! ;)
Nu ska jag först hoppa in i duschen och sen får det väl bli påklädning av barnen. Ha en trevlig lördag alla!!!


För lite tid :(

Ja, de är verkligen inte lätt det här med tiden. Dygnet har för få timmar :( Denna veckan jobbar jag heltid...hela veckan. Mindre kul och slitigt är det minst sagt. Barnen ska hämtas o lämnas på dagis, hunden ska ut, maten ska lagas och däremellan så ska jag hinna studera, leka med barnen, städa o tvätta osv..Ja, ni förstår ju själv. Jobb tar upp för mycket tid av vår vakna tid. Sorgligt :( Visst, jag har ju Dennis också men snart kommer han med börja jobba o då jobbar han heltid mån-fre + jouren var fjärde vecka. Hur ska man hinna med allt?!
Ikväll ska jag nog dock ta o plugga lite, hur trött jag än är men de måste göras o jag vill inte hamna efter med något. Får nog också ta o fundera över bloggen...kanske ska den läggas ner?!
Usch, jag önskar verkligen att dygnet hade fler timmar än 24 :(


fettisdagen idag :)

Japp...idag är det ju då den årliga fettisdagen. "Fet" (pga av all god mat som äts under dagen) o "tisdag"....Denna dag kommer 47 dagar före påsk och är därmed rörlig. Dock infaller den alltid mellan 3 feb - 9 mars.
Jag har ju då, som alltid, inte ätit en enda semla idag. Brukar oftast inte prick ain o äta på dess speciella dagar men i år har jag i alla fall bestämt mig för att äta våfflor på våffeldagen. Det äter jag ALDRIG! TRist, för det är ju så gott. Semlor däremot kan jag inte förstå tjusningen i...för mig är det bara vetebulle med grädde. Tycker ej om mandelmassa så hur speciell bulle blir det då?! Men våfflor...mums!



Dagen idag har flytit på som vanligt och det blev cykling idag med. 4 timmars motion..tackar för det :) Nu ska jag ta mig varm o skön dusch för att sen hålla kväll. Imon är ju en ny dag...Trevlig kväll!!


Annan frukost :)

Ja nu sitter jag här igen, frukost time :) Idag består den av flingor med mjölk o banan och en kopp kaffe. LÅter det gott? det är det :) På schemat står det cykling hela veckan men det kan ändras många gånger om igen...fast igår blev det cykling. Får se om jag har blivit flyttad idag.
Det blev dessvärre inte till att hålla ögonen öppna så länge så jag såg big brother. Det går i repris ikväll kl. 19 så då spelar vi in det istället så kan vi kolla på det senare idag o det bästa av allt då är att vikan spola alla förbaskade reklamer :)
För Albin blir det så klart inget dagis idag. Vaken är han och sitter här bredvid mig...Hade bara 38 grader i feber nu på morgonen. Jag går ändå o jobbar så bytar dennis bort jouren under dagen tills jag kommer hem igen.
Nä, nu får jag nog ta tag i det här....påklädning o tandborstning innan det är dags för jobbet igen.
Trevlig dag alla!!!

Duktiga mig ;)

Jajamen, nu har jag varit duktig. Kanske inte super duktig men gjort tillräckligt för att jag ska tycka att jag är duktig i alla fall :) Jag har precis nu avslutat min sammanfattning på alla 11 kapitlena som vi skulle läsa igenom i denna kursen. Det blev 15 stycken A4 sidor i Word. Jag har INTE kunnat sitta och läsa dessa kapitel rakt upp o ner så jag har fluktat igenom texten, tagit info från studiehandledningen och uppgifterna och sammanfattat. Tanken är att jag ska använda dessa 15 sidor när jag sen repeterar för att kunna svara på frågorna och göra uppgifterna. Puh...låter det rörigt?! Jag vet...men det kan ni ju strunta i för detta är mitt problem att lösa ;) hahaha...
Nu ska jag hålla kväll, Dennis kom också precis hem efter sin övning som är stående på måndagar i jourveckan. Får se om man orkar hålla ögonen öppna till kl. 23 för att så klart! kolla på Big brother o se deras första tid i huset...hahaha. Så får vi se hur dagen blir imorgon, lillplutt Albin hade feber när jag la honom..39,1 så det blir inget dagis för honom imon. Här kommer lite bilder från fotograf Moa ;)










Helt sjukt!



Såg ni Big brither igår på tvn?! Helt sjukt alltså. Det blir f*n bara värre o värre för varje säsong. Kan det verkligen finnas så många konstiga/udda/annorlunda/sjuka människor i detta avlånga land?! När en person gick in så tänkte jag att det var en konstig en...men men, nästa var värre och då tänkte man haha...när sen nästa kom så var den ännu värre och så fortlöpte det nästan under hela introduktionen. Galet, vilka människor det finns.
O hör o häpna, en tjej som gick in var gravid i v. 36!!!! Hallå!!! På allvar...tanken är att hon ska föda där inne om hon nu får stanna så länge. Men tror jag det, ingen vill väl rösta ut henne, dem vill väl se en förlossning. Usch, fy! Jag tycker det är så osmakligt och omoraliskt att det inte finns på kartan. Vill man verkligen att bebisen förtsa tid ska spenderas inne i det där huset ihop med dem där människorna?! Smutsigt hus, fulla människor, galna fester, galna människor osv.
Folk pratar om melodifestivalen och att Ranelid gick vidare (håller med, inte klokt) men det finns banne mig värre saker att prata om...som Big brother till exempel. Hahah! O ändå....trots mitt missnöje med människorna och hur fel jag än tycker att dem beter sig så sitter man där likförbannat och glor på det där programmet. SJUKT! Men måste ju faktiskt ge det till beröm...det ärj u rätt underhållande :)



Egentid :)

nja, nästan egentid i alla fall. Jag får sitta själv i köket, Moa tittar på tv, dennis är ute med Nisse o Albin sover. Det är skönt med den lilla stunden för sig själv ibland. Behövligt!
Måndag idag och ny vecka, vecka 8...betyder jourvecka för dennis. Just nu sitter jag här och ska inta min frukost som idag består av en portion gröt o lite vindruvor :) Gott!



Efter detta intaget så blir det tandborstning, påklädning av barnen och packning av diverse väskor. Min till jobb o barnens till dagis. Sen är dagen igång..Ha en trevlig dag alla!!!

löprunda...check!

jajamen, nu var även löprundan gjord. Idag känns det som en riktigt varierande men effektiv dag. Vi har hunnit med besök hos svärisarna, promenad, lek, plugg, bullbak o löprunda :) Så himla gutt!!!
jag har dock inte hittat någon bra app ännu som mäter hyfsat bra. Har just nu Cardio trainer



men Aggarps rundan, som jag sprang idag, blir olika lång varje gång. Skumt! Idag blev den 5.15 km på 25:50 min...Så himla missnöjd med tiden. Jag tyckte jag sprang fort och jag pressade mig och var trött o anfådd när jag kom hem (vilket jag inte brukar vara) och ändå var inte tiden bättre :( Suck! men men, jag har sprungit i alla fall. Så ikväll är jag värd en av bullarna från mitt o Moas bullbak med god ost på och kanske även en av chokladrutorna som vi bakade igår. Måste ladda för jobb imon ju...vet ju inte om det blir bil eller cykel.Hoppas bil för minst jobbigt men hoppas cykel för att jag får röra på mig konstant... Som tur är så är det ju inte jag som bestämmer. Hahhaha!
Jaja, nu ska jag tv slappa o kvällsfika. sen en god natt sömn på det....härligt!!



Bullbak...yammi :)



Här har vi bullarna på jäsning...andra jäsningen. Degen jäste bra och blev STOR. Efter andra jäsningen så var bullarna super stora och såg riktigt mumsiga ut. In i ugnen bara och sen såg dem ännu godare ut...så här blev det till slut...25 stycken:



Goda var dem också...vill göra likadana så klicka här så finner ni receptet...Mums! Gissa vad vi ska fika på ikväll då?! Hahhaa. Får se om vi gör brödet ikväll men det har ännu inte blivit gjort i alla fall...återkommer :)
Nu är det snart dags för matlganing och sen hoppas jag att hinna med en löprunda lite senare också. Kommer nog lite annorlunda bilder ikväll då Moa just nu flänger runt med kameran :)


Laddar..

jodå så atte, här försöker jag ladda inför en tuff vecka. Dennis har jouren vilket betyder att Nisses alla rundor är mina...woho. Jag jobbar själv 7:15-15:45....barnen ska vara på dagis 6:30-16:00...men dem får säker kul. Ni som kan lägga ihop 1+1 förstår nog själv att det imnte blir mycket tid över för annat än, promenad, lämning, jobb, promenad, hämtning, äta och slappning i soffan. puh säger jag redan nu i förväg. Kommer ju vara som att vara ensamstående fast maten är lagad när vi kommer hem :)
Nu har förmiddagen dragit förbi och vi har varit hos Dennis föräldrar. Fast bara Bodil hemma, Kasper var också där och sen kom Eddie o Theo också. Trevligt, dock ingen rolig ljudnivå så skönt att komma hem..hahaha. Eftersom baket gick så bra igår så fick jag lite blodad tand och hade idag tänkt ge mig på att baka bröd o bullar :) Mums!! Morotsbröd och solrosfrö bullar...vad tror ni om det?
men först ska det pluggas lite...så ha en trevlig söndag alla!!!



Moa har lärt sig att skriva sitt namn helt själv...bra för att vara 3 år eller?!

Sitt på gumpen...

Ja,det är överlägset den meningen jag säger mest ju nu med tanke på Albins vistelse i soffan. Ähhh....han kryoer från sidan till sida och ställer sig upp och lutar sig fram osv...Vilket bry ;) Ja, som ni förstår så är vi alla vakna redan...Suck! Kunde ju fått sova lite längre så här på en söndag men men...vem lyssnar på det liksom?!
Moa o Albin sitter i soffan o tittar på Bolibompa...ja, han sitter en liten stund åt gången faktiskt.



Dennis är ute med Nisse och när han kommer hem blir det frukost. Mums! Jag är hungrig faktiskt...hade suttit fint med frukost buffé nu :) Hahha....Under förmiddagen ska vi hem till Dennis föräldrar en runda och i eftermiddag ska jag ta mig en löprunda. NÄ, nu ska jag hålla koll på min påg...soffan dags igen. Trevlig söndag alla!!!!

Jaha...ögon i nacken tack

Nu har Albin kommit på hur man klättrar upp i soffan...suck! Så fort han kommer ner på golvet var han än är så kryper han in i vardagsrummet direkt och upp i soffan :) Nu hade det varit bra med ögon i nacken. Han vet dock även hur man kasar ner ordentligt med gumpen först så det är ju bra men när han väl är i soffan så är han ju inte stilla. Kryper runt och klättrar på kuddarna osv...gäller att hålla koll hela tiden...



Nu väntar vi på att kaffet ska rinna ner och sen blir det till att värma lite äpplekaka och hälla på vaniljvisp på det så är kvällen hyfsat räddad..söker bara något underhållande att titta på ikväll...kanske en film. Den där melodifestivalen lockar ju inte så värst mycket fast vi har dock kommit överrens om att i alla fall höra Ranelids låt...eller vad det nu ska vara. De sägs att han bara pratar igenom dessa 3 minuter...återstår att se. Kanske är världens hit....NOT!!
Nä...nu blir det myyyyyyysssss. Trevlig kväll!!

Jag har slagit på stort..

jajamen, idag har jag slagit på stort...bakat 2 olika saker. Woho!!! Riktigt gott blev båda också så jag har verkligen överträffa mig själv :)



Först äpplekaka...o den brukar ju bli god så det var inget konstigt med det. Sen blev det även...mockarutor/kärleksmums eller vad dem nu kallas...kärt barn har många namn. Riktigt mjuka, saftiga o goda var dem också. 



Nu har Louise precis gått hem efter vår fika/pratstund....dock med en ganska så störande Moa :( Blev inte mycket till lugn stund men men...alltid kul att träffa louise i alla fall :) Nu är det snart dags för middag i vårt hushåll...lax blir det :) Mums!!! Ni kan ju gissa vad vi ska ha för god kvällsfika framför tvn ikväll?!

Är det ens lönt?!



nu hade jag tänkt sätta mig ner och plugga lite men då ser det ut så här på köksbordet. Är det ens lönt att jag gör ett försök?! Hmmm....känns ju inte så.
Dennis är på fysen med brandkåren och kommer hem vid 10 halv 11...då blir det lunch och sen en promenad. Albin får sova i vagnen men det gör han lika bra. Vi andra gör det vi brukar göra på lördagarna...hanlda lite godis :) Sen kommer bästa Louise hit för besök och då bjuds det så klart äpplekaka...standard när det är jag o hon :) Nu ska jag göra ett tappert försök till lite vettigt görande istället....
Trevlig lördag!!


Seg, segare o segast...

Snark...usch vad jag är seg idag. Så himla trött o sliten känner jag mig...en gamling är nog piggare ;) Idag har det inte hänt så mycket. Moa ville upp kvart över 6...suck! Så jag följde med henne ner och så la vi oss i soffan. Hon tittade på tecknat och jag sov vidare...hahaha. Vid kvart i 8 steg jag upp för då lät Albin. Sen blev det frukost och handling på ica.
Därefter har der blivit lek och nu har vi ätit lunch. När Albin vaknar ska vi hem till Linda, Lucas o Alina för fika o lek. Trevligt. Nu ska jag plugga vidare...


Måste vara rekord...hahaaha

Ja, nu har pappa o Linda varit här på besök. Det blev så klart fika i form av kaffe och kaka. Efetrsom Albin är mjölkallergiker så hade vi köpt gräddbullar som var mjölkfria...hahha. NI skulle ha sett. Om det hade funnits en tävling mellan ettåringar där man skulle äta en gräddbulle snabbast så hade Albin vunnit...lätt o överlägset. Jag säger bara herregud...ni skulle sett. Swichhh sa det så var den väck. Helt galet vad han slukade den fort...hahahah. Resultat:



Fin va? Sen blev det inte fler sådana utan han fick hålla sig till kex...mindre kladd. Punkt slut :)
Det blev bus med morfar för barnen som fick vars en kudde där det stod Världens bästa tjej respektive Världens bästa kille...super sköna. Linda hade även med sig lite reklam saker från pampers...stapeltorn o var sen morgon rock. Tackar!!!
Nu sover barnen och vi ska hålla lite myskväll...ledig imon också. SKÖNT!!! Har varit en riktigt härlig dag...precis som jag tänkt mig...tycker vi om!!

En ledig dag....gillas!

Ja, så var snart denna lediga dag gången och som vanligt har den bara sprungit iväg. Den blev dock som tänkt i alla fall och det är ju positivt. Först blev det en löprunda i skogen...tänkte först ta milen men efter gårdagens jobb så sög det i benen efter första backen så jag bestämde mig för att bara ta 7 km. Men är väldigt nöjd med det...nu känns kroppen väldigt tom...utmattad som vanligt :)



När vi sen kom hem så tog jag tag i städning och det blev rejäla tag i hela huset. Så otroligt skönt när det är rent. Härligt. Går väl ett par dagar sen ser golvet likadant ut igen...inte lätt med en hund som smutsar ner. Jaja, sen var det dags att hämta barnen på dagis. När vi kom hem så blev det mellis och sen fick barnen bada. Nu väntar vi på att pappa o Linda ska komma förbi på en fika :) Så dagen har verkligen rullat på i ett hela tiden och det är först nu jag sätter min gump i soffan och det var skönt. Här ska jag sitta hela kvällen....

Halkbana, övertid och utmattad :)

Ja, det var en ganska så bra resumé av dagen :) Hahha....Det har varit en tuff dag och (ursäkta ordvalet) as mycket post idag. Puh!!! Jag gick på ny runda, den största där är så klart. Ca 870 hushåll (vilket är mycket för oss) Jag fick i mig Frukost/lunch vid halv 12 och sen bar det av ut på rundan. Cyklade ut ca 12:15 och var tillbaka 17:05...jag skulle egentligen sluta 15:45...Att det var rena rama skridskobanan ute gjorde inte att rundan gick fortare...shit vad halt det var?! Så här såg en av mina gator ut...glashalt.





tacka min ca 25 kg postacykel + min vikt för att jag inte ramlade. Det blev lite tyngd ner pga det :)
När jag kom innanför dörren där hemma så var klcokan halv 6...det blev 1 ½ timmes övertid för mig idag och nu kan jag med gott samvete vara ledig torsdag o fredag. :) Tycker vi om!
Ikväll är det fotboll på tv...champions leauge har dragit igång igen..inget för mig dock. Det ger mig däremot tillfälle att plugga och börja på min inlämningsuppgift som ska vara inskickad på söndag :( Kanske dags att sätta igång eller...hmmm.
Imon är det tordags, ledig dag...wieeee. Tanken är att jag o dennis ska springa milen i skogen, får se vad min kropp orkar imon efter denna dagen idag. Sen had ejag tänkt städa o tvätta och hinna i kapp lite i hemmet...plugga med kanske. Men jag vet ju hur det brukar bli...aldrig som man tänkt sig ;)
Dags att stoppa snudan i boken. Trevlig kväll alla!!!

Dags för motion...

Japps, idag är det då dags för en cykel runda...skönt att få röra på sig. Dock mindre skönt att sitta här i köket och höra hur det blåser där ute..puh! Varför? Låt nu den där härliga våren komma...jag vill sååååå gärna :) NU börjar även skattedeklerantionerna komma från skatteverket...woho!! Hoppas vi får tillbaka en slant...kanske inte som i fjol då vi fick 25000 ihop :) Det var som att vinna på triss eller nåt...hahah. Vi väntar med att boka in sommar nöjen förrän vi vet om och vad vi får tillbaka på skatten. Så, nu väntar vi på att den ska dimpa ner i vår brevlåda.
Idag är min sista jobbadag denna veckan...wieee. Skönt! Ska passa på att vila upp mig för nästa vecka blir tuff...Dennis har jouren och jag jobbar alla dagar så barnen får vara på dagis halv 7 till 16....stackare, men dem har det ju jätte kul där med sina kompisar. Nä, dags att ta på "uniformen", borsta tänderna och bege sig till arbetet...idag bjuds det på frukost på jobb....det gillas starkt!!! Ha en bra dag alla!!!


Vardagslyx :)

Jajamen, så här på alla hjärtans dag o allt så tog jag o min älskade man oss iväg på en god lunch ute på Fars hatt. Mums!! Tänkte att vi kunde lyxa till det och passa på när barnen är på dagis. Det var riktigt mysigt, lungt och framför allt gott :)



Dem hade pyntat fint med hjärtan ballonger och tänt brasan som vi så klart hade första parkett till...hihihihi



Där sprakade det och var varmt o gott. Det blev även en kopp kaffe och vaniljhjärta till efterrätt :)
När vi sen kom hem så snörade vi på promenad skorna och drog ut Nisse på en timmes promenad...skönt att gå av maten lite. Nu ska jag bege mig av till jobb igen, men det blir alltid lite lättare när man haft en sån här trevlig och mysig lunch/håla med sin älskling. Det var kvalitetstid för oss och det tycker vi om :) NU...mot jobbet!!!!!

Alla hjärtans dag...

Ja,det är ju det idag...firar ni?! Vi brukar inte fira det. Det är bara ett sätt för affärerna att tjäna pengar anser jag...hahahah. Men visst är det kul med lite smått, behöver ju inte vara något dyrt. Men annars tycker jag inte att det behövs en speciell dag på året för att visa kärlek...varför inte göra det då o då istället? Måste ju ändå vara roligare...eller? Idag är det också dagen då Albin blir 1 år och 2 månader...puh!! ho ho..tiden?! Vart tog du vägen?! Det är en rolig tid nu men han vill dock inte släppa det där taget och gå helt själv ännu...det är en liten fegis :) Grattis till albin!!
Idag är det också jobbdag, som vanligt. Delad tur idag med....trevligt. Sista på ett tag nu så det är skönt. Nu ska jag ta o förbereda mig inför jobb och se om jag kan få rätt på håret. Idag ser det inte lätt ut men de blir ju så när man går o lägger sig med blött hår...det torkar ju lite konstigt :) Trevlig alla hjärtans dag på er!!!


Måndag vecka 7...

Jajamen, måndag igen och redan vecka 7...nästa vecka har dennis jouren. Nu när han har jpuren var fjärde vecka så blir det att man håller koll på veckorna nog också..inte bara datum utan nu är det mest vilken vecka det är så man kan planera och förbereda sig för ännu en jour vecka :)
Imorse, som oftast, blev det inte som planerat utan Dennis mådde inte så bra, var sjuk så jag fick dra upp barnen vid halv 7 för att förbereda dem för dagis. Jag började jobba kvart över 7. Men det gick hur bra som helst och inget klydd eller gnäll osv. de var på dagis 10 över 7. Fast Dennis mår bättre nu och hämtar dem i eftermiddag för jag jobbar ju delad tur och slutar inte förrän 18.30. Så kan det gå :) Ang, mitt shcema så har nu min chef sagt att jag ska jobba så som jag gör nu med lediga dagar istället men vår fackliga ordförande på jobbet ska driva detta vidare inom facket så får vi hoppas att jag får rätt till slut. Jag HAR rätten på min sida men det är som det alltid är med lagar...tolkningar. Min chef och företaget tolkar lagen på sitt sätt och ser så klart bara till verksamheten och läser den utefter det. Men men, vi får se vad det blir av det hela...
Idag skickar jag mina tankar till morfar Ove i himlen som har namnsdag idag....Grattis älskade lilla morfar <3
Nu ska jag plugga....sen blir det jobb igen...trvelig dag alla!!!

Fika o middag :)

Ja, vi blev lite bortskämda i eftermiddags...det hör inte till vanligheterna :) Det blev båda fika o middag hos Dennis föräldrar. Lite förfirande av alla hjärtans dag var tanken och det blev fiskdamm för både barn o vuxna...hihihi :) Mycket trevligt. Vi var där ända till halv 7 och när vi sen kom hem så blev det sängen direkt för Albin för Moa blev det lite bråk innan hon till slut hamnade i sängen...vilket var precis :( Hon var lite speedad efter allt lek o bus med kusin Kasper och sen blev det bara lite tecknat och hon var inte alls villig på att lägga sig idag. Men men, de är ju inte riktigt hon som bestämmer så det är bara att ta tag i saken och upp på rummet. Sen har Dennis suttit där inne med henne i ca 30 min. Ner kommer hon inte för det är sänggång som gäller. När hon hade lugnat sig så kom jag upp och tog över läggningen och allt slutade bra...vi blev vänner och hon blev glad och somnade säkert innan jag kom nerför trappan :) Hon var såååå trött. Det är inte kul när det blir diskussioner innan läggning och tack o lov händer det inte ofta. O när hon väl provar nåt så kommer hon ingenstans med det ändå. Våra barn ÄR snälla och jag älskar dem mer än nåt annat på denna jord. Kärleken är såååå STOR att det inte går att beskriva.
Nu är det äntligen lugnt och skönt och ljudnivån är betydligt lägre än vad den varit under hela eftermiddagen så nu ska jag vila öronen och ta o plugga lite, för det blev inte gjort innan :( Imon är det jobb igen...wieee....NOT!!!!!


Rena rånet ju :(

Ja,nu har förmiddagen sprungit förbi hemma hos mamma men innan jag o barnen körde hem så körde vi inom jägersro så jag äntligen kunde få fixa foto till mitt nya körkort...nä, jag vet, det är inte fixat ännu. Men nu så, nu är det på den gula brevlådan på väg till Transport styrelsen...woho!!!!
Men för att återgå till det här med att ta foto...puh. 80 spänn!!!! ville den där automaten ta för att fixa 4 foton på mig...rena rånet. 20 kr / st för ett litet skit foto. Ahh...galet. men men, nu är det gjort och det hade säkert inte varit billigare någon annanstans :(



Ingen bra bildkvalitet men här kan ni även se lite av min nya frisyr...Nu får vi bara hoppas på att fotot blir godkänt så jag slipper göra om det.
Nu ska det pluggas här, Albin ska sova och Moa leker med pärlor. När Albin sen vaknar så ska vi till Dennis föräldrar för lite för tidig Alla hjärtans dag fika. Trevlig och gott ska det bli :)
NU blir det skolboken...suck!!

Ang lovorden ;)

Glömde ju säga det att iförgår så lovade Moa mig att sova länge på lördags morgonen och sagt o gjort. Hon vaknade inte förrän halv 8...woho!! Till o med jag vaknade innan och kände mig utvilad. Jag sa till henne igår kväll också atthon skulle sova länge men då fick jag inget "jag lovar mamma" utan bara "ja" och det borde jag ju anat att det inte skulle bli så idag också. Det var ju inget lovar med där så idag vaknade hon 6.33...det är för tidigt på en söndag morgon. Speciellt för mig som somnade halv 1 :( Men men...bara att gilla läget och traska ner.
Igår var en riktigt härlig lördag och efter middagen så tog jag o Moa en promenad (hon cyklade) ner till videobutiken och hyrde film. 2 stycken till mig o Dennis o en till Moa (Pettson o Findus), den ser hon nu. Vi hyrde "Apornas planet" och "life as we kniw it" och båda var faktiskt bra. Den första är nog inget jag skulle se egentligen men det var Bodil i butiken som rekomenderade den och den var faktiskt bra :) Kul!! Där av den sena läggningen igår...hahaah.
Idag blir också en bra dag, först till mamma för frukost där även syrran men familj är och sen till Dennis föräldrar för fika i em..vilken mysig och familjär dag :) Tycker vi om!!! Nu blir det dem vanliga morgon bestyren...


Swichssss....sa det!

Ja, ungefär så lät det i förmiddags. Swichssss...och så var klockan redan lunch. Hallå?! ho ho...vart tog tiden vägen liksom. Den har rusat iväg med oss. Vi har i alla fall gjort morgon bestyren och veckohandlat samt packat picknick med goda mackor, varm choklad, frukt och risifrutti som vi tog med oss till skogen. Kallt..ca -5 grader var det så det blev en snabb vända där för kylan bet ganska bra i kroppen även med varma kläder. Men mysigt ändå...
NU är vi hemma, Albin sover i vagnen utanför fönstert, Moa bygger med pärlor, Dennis kollar fotboll och jag ska plugga. Känns som en bra lördag idag...






4310 kr fattigare :(

Usch ja, notan för bilen hos verkstaden blev 4310 kr...snyft! Dem pengarna hade vi kunnat ha roligare för, till exempel en weekend för mig o Dennis någonstans :) Men men...bara till att bita ihop o betala. Det blir ju aldrig som man tror, som jag alltid brukar säga, inte denna gången i heller. Vi skulle bara byta bromslangar fram och smörja upp något på höger sida för bromskivan låg emot. MEN...dem ringde o sa att bromsoket fram hö behövdes bytas...jaja, bara till att fixas för annars hade den inte gått igenom besiktningen på ombesiktningen :( Nu är det i alla fall gjort och inte lönt att gräma sig över det mer. Det blir ju inte bättre.
Över till nåt roligare...det är ju fredag. Woho!!! Jobbveckan är lver och helgen ligger för våra fötter...Skönt! Idag avslutas fredagen med tv tittande och just nu är det På spåret. Kul! Sen blir det kanske någon film och därefter en lång natt sömn hoppas jag. Jag sa till Moa att hon skulle sova länge imon bitti och hon sa "jag looovvar mamma" Bra tack sa jag :) Får väl se hur mycket det där "lovar" är värt...hahha.
Nä, lite social tid med mannen min...trevlig kväll!!!




Helt uttagen...

Ja, om ni bara visste hur slut jag var i kroppen igår. Att ha ätit dåligt i onsdags när jag jobbade delad tur + att man inte kan äta så mycket när man har cykelrunda. Jag äter ju så klart frukost innan jag gick hemifrån (gröt) senvid 11 tiden på jobb blir det yoghurt och 2 mackor. Sen är jag ju mätt,kan inte fåplats med hur mycket som helst men igår räckte nog inte det. När jag sen cyklat och tagit ut mig i ca 4 timmar så kom jag hem o åt potatismos o falukorv...Inte så mycket faktiskt, för jag var inte så hungrig och blev mätt fort. Allt detta, dålig mat + mycket rörelse, resulterade i att jag igår låg helt däckad och mådde så dåligt. Det har nog varit så att jag har tömt kroppen på all energi och var verkligen helt utpumpad och utmattad. Jag mådde så dåligt att jag ville gråta. Var längesedan jag mådde så skit, sist var nog för ett år sedan när jag hade influensan. Det kändes nästan så.
Mådde illa, frös, ville inte röra mig för då trodde jag att jag skulle kräka och frossan var sjuk. Usch, fy nä....det blev sängen tidigt och idag mår jag bra igen :) Visste att det inte var som jag var på väg att bli sjuk utan helt enkelt tagit ut mig till max.
Nu har jag fått i mig en skål med yoghurt och flingor, snart dags för jobb igen...delad tur idag med. Wieeee...jättekul en fredag (förstår ni ironin)...Men men, det är fredag. Finns nästan inget bättre :) Detta var nog ett tråkigt inlägg, förlåt...ha en bra dag alla!!!!


Är de på gång tro?!

 Då kommer våren till dig!

Japp, denna bild med just den texten stod inne på aftonblader nyligen...Är de så?! Är våren verkligen på väg...HOPPAS!!!
Idag var ingen rolig dag på jobb...började mindre bra då jag satte mig i postbilen 08,30 för att köra in till malmö och lämna post på Skanska. Det hade varit en trefikolycka på motorvägen :( Suck! Bilturen som i vanliga fall tar ca 30 min, tog 1 timme o 10 min....gissa om mitt tidsschema sprack. Tacka vet jag snälla kollegor som skötte mitt jobb inne så jag, trots allt, inte kom ut på postrundan senare än vanligt :) Skönt. Mindre skönt väder dock, snö, blåst och en massa backar med en tung tung cykel...puh!! Alltså på kvällarna är jag helt slut efter en cykeldag, luften och aktiviteten tar på krafterna.
Stannade även till hos Maria för att snylta vatten. Någon har rensat kylen på jobb och då kastat min vattenflaska :( grrrr...behövde fylla på vätskebalansen. Tack för vattnet :)
När jag kom hem så blev det lek med barnen, vi spelade spel, sen åt vi middag och nu ska jag snart natta Moa. Därefter blir det nog ryggläge i soffan för min del...vila min rygg, för den värker. Imon är det delad tur igen...men vet ni vad, det är ju fredag...wieeee!!! O i helgen ska jag träffa, snusa o mysa med bebis....wieee!!

Ny dag...jobb igen :)

Jaha, nu var det en ny dag..torsdag är det tydligen. Idag blir det jobb i vanlig ordning...7:15-15:45...den stora cykelrundan så idag blir det motion. Woho!!! Skönt! Känner mig dock inte helt pigg. Jag är trött, ont i magen och tung i huvudet. Får kanske bli en ipren innan jag ger mig iväg. Usch...jag längtar efter en sovmorgon där jag kan få sova tills jag vaknar och sen ligga o dra mig lite innan jag går upp. Äta frukost och sen kanske gå o lägga sig igen...hahahah. Fast då hade det nog varit skönare med en tv i sovrummet, det har inte vi. Men men, dessa dagar är det lång emellan när man har 2 små barn...det får bli när dem blir större.
Det låter som att det blåser friskt där ute...hoppas innerligt att jag har fel för då blir det inget kul med tung cykel :(
Usch nä, dags att ta tag i det..hoppas ni alla får en bra dag. Hörs senare....tjingeling :) Låt oss drömma oss bort..



Malaysia, dit ska jag någon gång i mitt liv. Mitt absoluta drömställe....


Rösta mer...

Såg just nu att foto på enbart Albin också finns...det är bild nummer 75...rösta på den med vet jag.. TRYCK HÄR . Åhhh...mina söta barn :) Älskar er mest!!!
Nu är äntligen jobbdagen slut, har haft o göra precis hela tiden vilket är kul. Tiden står aldrig still direkt och det är ju skönt. Men till nåt annat...jag måste ha en störning. ja, det kanske låter konstigt men jag har faktiskt funderat på det. Jag kan inte koppla av och bara vara, bara sitta o ta det lugnt osv. I alla fall inte på dagarna, på kvällarna sitter jag gärna i soffan o slappar. Kanske är så det ska vara också eller?
Som idag när jag hade min "håla" på ca 3 timmar mellan jobbpassen. Det första jag gjorde när jag kom hem var inte att sätta mig ner utan det första jag gjorde var att börja plcoka undan, damma, städa på toaletten, dammsuga osv. Sen pluggade jag också....Det är alltid så här, att jag inte bara kan sätta mig ner mitt på dagen och titta på tv/slappa/läsa en bok etc. Det är alltid nåt att göra. Jag borde nog bli bättre på att inte göra nåt alltid. Känna stress över att tvättberget stiger, det är smutsigt på golvet, leksaker ligger överallt osv. Puh!!
Till en annan sak, Dennis var inne o besiktade bilen idag...Suck!! Var inget stort men alltid nåt som ska fixas. Bromsslang fram vänster måste bytas och sen tryckte bromsarna på fram höger :( Jajaja, bara att byta. Måste göras inom 1 månad, annars körförbud..funkar inte riktigt med dennis jour så det det blir verkstaden imon och pengarna flyger iväg. Finns bättre hål att stoppa dem i eller?
Nä, nu blir det duschen, sen kvällsfika för att ladda inför cykeltur imon på jobb...puh!!


Rösta på oss....pleeeaaassseeee!!!

Nu är vi med i tävling hos fotograf Marie i Svedala. TRYCK HÄR och rösta på bild nr. 74 genom att skriva bild nr 74 i gästboken. TACK!!
Vi kan vinna en förstoring 30x30..Tror man kan rösta tre gånger men rösta gärna från olika datorer så IP adressen är olika...hehehe.

Nu ska jag fortsätta plugga för att sen dra till jobb igen kl. 14...so long!!


Plugg, plugg, plugg...

Ja, nu gäller det verkligen att ligga i hårt med pluggandet. Nästa tenta är den 16 mars och denna gången har detvarit riktigt segt att komma igång. Vi läser handelsrätt vilket är sååååå tråkigt. Det är inget praktiskt dirket utan bara till att läsa kaptitel efter kapitel o besvara frågor ang vilken lag som ska tillämpas osv. Det blir mycket avtalsrätt, köprätt o fastighetsrätt...känns tungt eller?! Får ju hoppas jag klarar den och jag vet att jag sagt det på förra men denna tentan känns verkligen inte rolig och jag tror ärligt talat inte att den kommer gå vägen. Svårt att lägga upp hur jag ska läsa och vad jag ska läsa....vill inte heller fastna i hjärnkontoret. Hmmm...jajaj, nu ska jag dock ta o läsa o skrova lite innan jag sticker iväg till jobb. Ha en bra onsdag alla!!!!



i Pysseltagen :)

Hahhaa....vad säger ni om dessa "gubbar" eller kanske "gubbe o gumma" ja, kalla det vad ni vill... fräcka va?



Vi har varit i pysseltagen och den "gubben" till vänster är Dennis. Han har hatt, svans o stavar samt skidor så klart. Min "gumma" Står även hon på skidor (utan stavar, hon är ju kvinna, vi är bäst) ;) pussmun och fjädersvans...svår att motstå helt enkelt. Vad sägs?! Dessa ska få en hedersplats här hemma för dem är så coola helt enkelt :)
Annars då, ja, Moa har varit ledig från dagis idag så hon o jag har varit hemma hos Melvin o Ida för lek. Melvin är från dagis o var han också ledig idag :) Sen blev det hem för lite lunch, jag pluggade och vid halv 2 hämtade vi Albin o sen åkte vi till öppna förskolan där det blev ännu mer lek. Dit kom även Melvin o Elin :) skoj.
NU är kvällen kommen och jag ska slappa framför tvn för att ladda batterierna imorgon...delad tur. Skoj! Ska också prata med min chef igen då jag fått klartecken från facket att jag har allt på min sida ang mitt schema, så det är inte mer att säga om det egentligen.
Nu blir det kvällsfika o mys...o favoriten på tv ikväll. Big Bang Theory...så jädrans ball :) Trevlig kväll!!!

Host, snörvel, kli, stör etc etc....

Åhhh, det finns ju inget störigare än att vara förkyld :( Hatar det..Det är täppt i näsan och störig rethosta där det river och kliar i halsen..Åhhh, låt det bara försvinna.
Nu är äntligen kvällen här och eftermiddagen har precis som resten av dagen, flytit på :) Vi har bara varit hemma och lekt. Jag rensade och städade i Moas garderob. Lagade mat gjorde vi också...korvstroganoff blev det. Eftersom klydden, Albin, är mjölkallergiker så bestämde vi oss för att göra 2 olika... vi har nämligen både matlagningsgrädde och mjölk i vår. Vi gjorde likadant med Albins så klart men det fick bli med mjölkfri grädde och havredyck. Kan ju säga som så....det var inte gott :( Inte för mina o Dennis smaklökar i alla fall. Moa smakade det och tyckte det var gott och Albin åt med god aptit så det var ju skönt. Det kan säkert bli gott med dem ingredienserna också men jag är ingen mästekock direkt. Så länge han äter det så är jag nöjd :) Hahhaa...
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en nyttig, varm o god chokladdricka :) Ledig imon också....ljuvligt :) Trevlig kväll!!!!


Barn på nytt :)

Ja, nu är vi hemkommen efter en riktigt rolig dag på Busfabriken. Jag, dennis o barnen...sjukt kul hade vi och till o med jag blev barn på nytt. Speciellt kul var det att leka på skeppet och skjuta bollar på varandra.. Sånt gillar jag. Hahahaha..hoppade även studsmatta, hoppborg, lekte i bollhav och åkte rutschkana. KUL!! O Moa älskar det ju..ja, Albin med. Men han är så liten så visar inte samma uppskattning. När vi åkte därifrån så blev det så klart ett besök på Mc Donald´s. Nu är vi hemma igen och är helt slut allihop...tar på krafterna o busa. Moa kollar på film, Albin sover och Dennis slappar o jag sitter här. Har legat i soffan o läst tidning också, skönt att bara slappa. NU måste jag dock plugga lite till :( En kopp kaffe ska också intas, behövs för huvudvärken...förkylningen sitter så klart i fortfarande och den blev säkert inte bättre av kylan dem hade på Busfabriken. Brrrrr....




Ny dag, ny vecka..för tusan

Just det, kom på när jag skrev runbriken att det faktiskt är en ny vecka nu. Galet...redan v. 6 detta året. Måndag och jag är ledig så idag ska vi, hela familjen åka till busfabriken för...ja, ni hör nog själv....BUS så klart :) Yipeeee!!! Där blir det även lite fika i form av glass, hoppas jag o barnen på i alla fall..hihihi. Jag är dock genomförkyld, inget kul...snyft :( Och jag som egentligen skulle hem till Katja o lilla Iris i eftermiddag men det får nog hoppas över så jag inte smittar den lilla :( Åhhh...jag ville så gärna träffa dem. Men, men till helgen ska vi nog få till en träff.
Och igår var jag ju, som sagt, ute på date med Linda och precis som dem andra gångerna så var det super trevligt, roligt, skoj, lättsamt men...tiden gick alldeles för fort :( Filmen vi såg var Hamilton och den var riktigt bra faktiskt. Jättebra så den rekomenderas helt klart..
Nä, nu ska jag fortsätta med pluggandet innan vi beger oss av till malmö....so long!!!


Min mormor...saknad <3

Ja, så är det. Idag den 5 februari skulle min söta lilla mormor fyllt år...hela 82 år.
Hon är så saknad av mig! Men det som tröstar mig är att hon inte är själv, hon är med morfar, mannen hon fick leva hela sitt liv med. Det känns tryggt och bra. Men ändå, saknade kommer aldrig att försvinna, vill ha er tillbaks. Vill få fika hos er och bara få vara runt er...mögelost mackor doppade i kaffe, dela ägg med mormor (hon fick vitan och jag fick gulan), morfars kakor, deras efterrätter som dem åt efter varje middag...många minnen, fina minnen. Dem kommer aldrig i heller att försvinna. Älskar dig mormor och grattis på din födelsedag!!


Söndag

Ja, nu är det dags för veckans tråkigaste dag.. enlig mig då. Varför vet jag inte. I alla fall så känns det ganska så bra med söndag idag.
1. Jag är ledig imorgon
2. Lite mer snö har kommit (åka pulka...wieee)
3. Jag har en date med bästaste Linda ikväll :=)

Jag hade velat springa en runda idag men vet inte riktigt om det är värt det med tanke på min förkylning. Är kanske rätt så onödigt att göra det då...eller? Annars då...jo, dennis sover och jag o barnen är uppe. Dem har ätit sin grötfrukost. Dennis kom hem halv 1 så han kan väl få sova lite till...om jag är snäll...hahaha. Sen får det nog bli en runda med pulkan...passa på, imon kanske allt har smält bort.
Men nu först så ska jag faktiskt ta tag i mina skolböcker...gjorde även det igår kväll så nu är jag igång. Nu ska jag bara komma in i rätt studieteknik för denna kursen, den är såååååå tråkig. Men men, den ska ju göras i alla fall så det är bara till att gilla läget...trevlig söndag alla!!!

Småkrasslig :(

Ja, ja känner mig lite småkrasslig...snuvig, ont i halsen och frusen. Nyser gör jag också...stackars mig...hahhaa. Vill inte bli dålig nu, har varken råd eller tid i heller...
Vi hade som sagt en date med Maria o Theo i eftermiddags och det var trevligt till Moa snedtände en aning :( Visade sin bästa sida så klart. När dem sen gått så åt vi middag, lekte, tittade på tecknat och nu sitter jag här med en kopp te och en STOR kanelbulle...MUMS!!!
Som ni säkert alla redan vet så börjar ju den där förbannade melodifestivalen ikväll. Första deltävlingen. Det är ingen höjdare för mig men jag är ju som alla andra svenskar i detta land och måste ju bara se det. Finns ändå inget annat att titta på :( Jag skulle ju plugga men usch vad jag är dålig, orkar ju inte. Vilken dålig karaktär jag har....F*N!! Blir så trött på mig själv...kanske jag tar fram böckerna i alla fall.
Dennis är ju iväg och jag har ingen aning när han behagar dyka upp...hoppas han har skoj i alla fall. Nu ska jag surfa runt på nätet, hänga upp tvätten, titta på tvn, äta min fika och slappa. Imon är det söndag och då har jag o Linda date....middag o bio....woho!!!! TRevlig kväll alla!!!!

 

Brrr...är det kallt eller vad?



-14 grader i morse när vi körde till Ica för en veckohandling...DET är kallt :) Idag är det ju lördag och gissa om det är skönt. YAY...jag är ledig och ska inte jobba förrän på onsdag så långledig är jag nu ...woho!!! Måste dock plugga...har riktig ångest för att jag inte startat och nu är det 2 veckor sedan tentan var...SUCK!!!
Idag står det inte så mycket på schemat, vara hemma o mysa med familjen. Just nu är vi alla på Moas rum. Hon ritar på sin tavla och Albin leker med köket och Dennis läser tidningen. I eftermiddag ska Dennis i väg med några kompisar hem till en annan kompis som ska ha utflyttfest/födelsedagsfest. Jag stannar hemma med barnen :) Så jag o barnen ska leka med Maria o Theo och sen ikväll när barnen somnat så får jag väl ta mig i kragen ordentligt och öppna skolboken. Kul på en lördag kväll :) Nja, kanske inte men kan lika bra göra det när inte Dennis är hemma.
Nä, dags för lek :) Trevlig lördag!!


Frågesport :)

Ett inlägg ang frågesport som jag hade med Moa.

Namn: Moa Jensen
Var bor du? I Svedala
Favoritmat: Köttbullar
Favoritfärg: Grön
Vad har du gjort idag: Åkt pulka, betalat hästar (på dennis jobb)
Hur många år är du? 3 år
Favoritdjur: Giraff
Vad heter snutten: Jag vet inte?!
Favoritdricka: Smoothie
Favoritgodis: Mjukt godis
Vad har du på dig? Dressen

Kul att ställa frågor till henne. Hon är samarbetsvillig och vill gärna hjälpa till. Bland annat hjälpte hon mig torka disken innan idag. Är så kul att vara med henne.
Min älskade Moa!


Puh...helt slut!

Jajamen, som jag gissade så skulle jag nog inte sluta i tid...så sant så. Väglaget var faktiskt bra så det kan jag inte klaga på men det var så ofantligt mycket post. Helt galet. Rundan tog närmare 4 ½ timme och jag kom inte ut förrän halv 12...alldeles för sent. Skulle sluta 15:45 så lite öevrtid blev det allt :(
När jag väl kom hem så möttes jag av mina underbara barn som möter en med sådan kärlek och glädje. Alltid lika kul att mötas upp av dem. Älskar dem så himmelskt mycket. Helt underbara är dem :)
Dennis åkte iväg till brandkåren för någon delegerings grej...jag o barnen lekte där uppe... Vi fikade :) Gott...



Mot slutet blir Albin arg för Moa tar hans sked...hahaha. Det är lite mörkt men hoppas ni kan se ändå :)
Nu ska jag ta o beställa lite foton ...var en jädrans lång tid sedan :( Sen blir det en tidig säng i kväll....trött o sliten. Trevlig kväll alla!!!

Jodå, visst är det vitt

SUck!!..Visst ligger det ett vitt täcke där ute på marken. Min vanliga tur eller vad man ska säga...jajja, min 4 timmars runda idag kommer ju helt klart att ta längre tid än 4 timmar. Bara hoppas på att jag kommer ut i tid så jag kan komma tillbaka i tid och sluta 15:45.
Idag känner jag mig faktiskt ganska så utvilad fast jag har lite vajsing med halsen känns det som. Hoppas inte det utvecklas till något...vill vi inte :( Torsdagen här och imon är det fredag...kan inte säga det nog med gånger men hemskt rent vad veckorna springer på. Galet! barnen går på dagis 15 timmar i veckan nu när dennis är hemma och det funkar toppen. Båda tycker det är kul och lever loppan där. Rätt så svårt att vänja sig med Albins allergi, det finns ju mjölk i ALLT...ja, i stort sett i alla fall :) Man får kolla på alla innehållsförteckningar..
Nä, nu ska jag trycka i mig mina 2 ägg och läsa i skolboken...Ha en bra dag alla!!!


Som vanligt då...

Nä, som vanligt blir det inte som man tänkt sig. I måndags när jag gick hem från jobb skulle vi vara 3 över idag. Idag när jag kom till jobb så var vi två över..jag blev satt på klågerup och ytterliggare en blev tillsatt eftersom en persn på jobb var hemma med sjukt barn, så helt plötsligt var vi bara 1 över...Så det kan bli. Jag fick som sagt var en bilrunda idag och den skulle köras i klågerup. Helt ok runda men den tar sin tid. Även i morse när jag gick till jobb så trodde jag att jag slutade 15:45 men icke...det var ju arbetsplatsträff till 16:30 idag...SUCK!! MEN...vi blev bjudna på semlor :) hihii...goda, utan mandelmassa ska det vara ju.
Så det blev tajt med tiden till Moas gympa men jag hann...jag cyklade direkt till gympahallen när jag slutade och sen hade jag o Moa helt underbar egentid där. Dennis o Albin gick hem igen. Vi hade så mysigt och roligt och när det var slut cyklade vi hem. Då blev det tecknat och sen sängen. Jag har även fått ta mig en skön o varm dusch. Idag när jag gick hem stod jag på cykelrunda imon...4 timmars. Puh!!! Men men , allt kan hända imon som ni vet. Jag hoppas dock innerligt på att det inte forstätter snöa för då blir det inte roligt imon...Åhhh, jag ska be till högre makter inatt :) Nu blir det tv och soffan....trevlig kväll!!!



Albin Aka "Tacomannen" ;)

Lilllördag...igen!

Jaha, då var det åter dags för onsdag, lillördag :) Tycker vi om, det betyder ju att halva veckan är kommen och bara halva återstår. Skönt. Nu när man jobbar igen så ser man framemot helgerna så mycket mer. Det är faktiskt skönt att vara ledig. Jag ska ändå gå in till min chef idag o säga att jag vill jobba 5 dagar i veckan och 6 timmar varje dag istället för att jobba heltid när jag jobbar och vara ledig 5 dagar/månad. Jag tjänar inget på att ha det så här, känns inte som att jag jobbar 75 %.
Men men, har ingen aning om vad jag ska göra idag i heller, vi är så mycket människor över så det blir mycket spilltid. Man kan ju undra hur det blir så?! Idag är vi tre personer över som står utanför...drygt!. Men bra om någon skulle vara sjuk eller VABa.
I eftermiddag blir det som sagt var gympa för Moa, tycker hon är skoj. Jag slutar 15.45 och gympan börjar 17 men det blir inga problem. Allt för mitt barn.
NÄ, nu är det dags att borsta tädnerna och packa matpåse och sen bege sig av mot jobb....Ha en bra dag alla!!!



RSS 2.0