jag hade såååå fel :(

Ja morgonen som började relativt bra slutade inte lika bra :( Allt gick väl tills tvn skulle stängas av...Moa blev galen och skulle tvunget se mer tecknat. Tecknat är slut sa jag och de trodde inte hon på och skulle prompt sätta på tvn igen. Jag sa nej och la undan kontrollerna... hon gick bananas :( hysterisk och skrek och hade sig. Dessutom var det dags att gå till dagis men vi gick upp där uppe för hon skulle tvunget vara med Albin. Klart du får, men sitt inte och skrik bredvid honom sådär...hon fortsatte. Jag tog in henne på hennes rum och höll henne tills hon blev lugn. Hon sa hon skulle skrika Albin i örat...hallå?! Var får dem allt ifrån?!
Jag höll mig lugn hela tiden, tack o lov, och vi gick ner igen, hon var fortfarande ledsen, skrek dock inte längre. Dags att ta på sig....hon skulle inte ta på sig, nähä...ner i vagnen utan tjocktröja, skor och jacka då. Då bad hon om en filt. Nä, sa jag. Fryser du så får du ta på dig kläderna sen får du filten. Då tog hon på sig..och så fick hon sin filt. Sen blev hon lugn och vi gick till dagis. Dock lite sent, men vad gör de?!
Vi blev vänner under vägen och sen var allt bra...Tills vi kom till dagis. Hon ville inte idag. När jag lämnade henne så skrek och hon efter mig och sa att hon ville vara hos mig, Ställde sig vid grinden och grät och kallade på mig.
Usch aj, vad det gör ont när det blir så. Jag hade i och för sig en känsla av att det skulle bli så idag men de är ändå jobbigt när de blir så.
Varför blir barn så här? vad ska man göra? Känns som att allt man gör är fel/blir fel!! Usch, att vara mamma är inte lätt, hoppas bara det blir en ordentlig tjej trots allt :)

Ny dag...igen

Puh...tiden bara sticker iväg och jag hinner aldrig ifatt :( Dennis kom hem igår kväll för en snabb visit dock men ack så kul och mysigt :) Han gick lika fort igen i morse...vid kvart i 7 steg han utanför dörren och kommer hem på fredag eftermiddag/kväll.
Jag o barnen gör allt för att sysselsätta oss och jag tycker att vi klarar oss lysande. Idag blir det dagis för Moa i vanlig ordning, hoppas på lika bra lämning idag. Då ska jag och Albin bege oss hem för att städa och tvätta lite, Behövs det med. Sen ska lilla damen hämtas igen och väl hemma igen så kommer min lilla söta älskade Louise på besök :) Vi har varit kompisar sedan vi var 7 år...tänk,de är 20 års vänskap i år. Förstår ni vad jag menar med att tiden springer iväg med mig :( ??
Kvällen blir lugn och när barnen somnat blir det lite träning på min gymboll,jag kommer ju inte iväg på någon träning nu när Dennis är iväg, får ta det i en koncenrerad dos i helgen ;) men lite boll och promenader ska väl räcka för nu..
Dieten går bra än så länge, dock bara dag nummer 3 idag, igår var jag hungrig men de är väl så de ska vara under diet?!
Nu ska barnen få kläder på kroppen och tänderna borstade och sen är de min tur. Därefter promenerar vi till dagis....see you!!!!


Vår dag

Vår dag idag har varit toppen. Idga var det Moas första dag på dagis efter 7 veckors uppehåll men det gick över förväntan att lämna henne. Inga sura eller gnällig miner. Hon släppte mig själv och gick in o lekte. Så otroligt skön känsla när det går bra det där med dagis...jag kunde med gott samvete åka til Katja för lite mamma prat och mys :) tycker vi om!!!!



när vi kom hem tog vi på oss och gick till Moas dagis för hämtning. Hon hade haft det jättekul och gått på pottan precis som vanligt och ingen olycka hade hänt :) Stor flicka nu!!!
Efter hämtningen gick vi till ankdammen för lite mellan mål och matning av ankorna...



Därefter gick vi till lekplatsen "båten" för massa lek och när vi var där kom Linda, Lucas o Alina. Lucas o Moa lekte jättebra och klättrade och hade sig. Albin o Alina stat i sina vagnar och mös och jag o Linda satt på bänken och snackade skit som vanligt...alllt i vanlig ordning :)



När vi kom hem var klockan närmare halv 5 så det var bara till att börja med matlagningen. Och gissa vad?! när vi sitter och äter så får vi en trevlig överraskning...Dennis kom hem :) Woho!!!! Kul. Han är bara hemma för ikväll o inatt sen åker han imon bitti igen och kommer hem på fredag :( Får njuta av hans närvaro ikväll i alla fall....like alot!!!! Min älskade...
Nu ska Moa läggas och när hon är lagd så blir det mys på hög nivå...hade varit gott med nåt gott men jag måste hålla igen...F*N att det ska vara så svårt..Grrrr. Blir så arg på mig själv för att jag är sådan gottegris :(

tänka först, prata sen

Ja, usch...som jag ljuger för mitt barn. När Moa får sina studer av utbrott/vrede/skrik/gnäll/trots etc så blir jag galen och det har jag sagt till henne flera gånger att hon gör mig galen när hon håller på så. Hon är för smart för sitt eget bästa och de är faktiskt sant.
Jag har aldrig varit med om ett barn som är 2,5 år och beter sig som hon gör. Hon beter sig som om hon är 4-5 år när hon ska resonera och bråka och förhandla osv. Det är galet..
En gång sa jag till henne, efter att Albin gnällt konstant och Moa sprungit runt och kallat på mamma 527 gånger *suck*, att snart blir jag galen och kommer bli intagen :) Moa sa då att ingen ska komma o ta mamma...Dennis svarade henne med: jo, om inte ni är snälla mot mamma o gör som hon säger så kommer det gubbar i vita kläder och ta mamma (psykanställda)...Nu säger Moa det....mamma blir galen, då kommer det vita gubbar o tar henne :) hahhahah.....Låter inte bra!!!!
Likadant när hon skriker som en stucken gris här hemma för att hon är arg eller vad det är. Då säger vi att snart ringer nog grannarna polisen och då kommer dem hit och tar Moa. För man får inte skrika och bete sig så, de är inte snällt och polisen tar männniskor som inte är snälla.
Så nu säger hon det också....att polisen kommer hem till oss och tar oss. Låter inte bra!!!
Undrar hur det låter i andras öron om hon skulle säga nåt sånt...hahaha. Måste ju låta helt galet.....Alltså bäst att tänka först och tala sen. Ibland funkar dock skrämseltaktiken utmärkt....



under eftermiddagen idag så tog vi en runda med Linda, Lucas o Alina. Var längesedan vi sågs och det var massor som vi missade att prata om :( En middag ute och sen ett bio besök med Linda står högt uppe på prioriteringslistan. Det är ett måste för oss båda...tänk att kunna prata utan att bli avbruten hela tiden eller undra var barnen är nu och vad gör barnen nu osv...Puh!!! Nä, ett datum ska bestämmas och det inom kort.



Ikväll kommer bli en lugn kväll. Moa ska snart läggas, hon sitter dock och nickar till/somnar till emellanåt men ska bestämt inte gå o lägga sig förrän filmen är slut. Det är Aristocats och hon ska absolut se när dem sjunger och spelar " Alla snubbar vill ju vara katt"...jaja, någon gång blir det sängen och då ska jag träna på min gymboll, äta en dietbar och sen bara insupa lugnet och ensamheten i soffan...sorgligt men ganska så välbehövligt idag känner jag. Trevlig kväll alla!!!!

Lite ruggigt

Ruggigt är nog rätt ord för dagens väder...usch. Det är kallt, blåsigt och grått.Va f*n är detta?! Är det hösten som kommit eller? Åhhh...jag blir så attans trött på vädert. Det har ju inte varit ett uns av sommar ens....vill ha värme och sol. Lite D vitaminer tack!!!
Men men...livet går vidare och idag packade dennis sin väska och begav sig av på sin utbildning. Nu är det jag o barnen och vi gick upp samtidigt och åt frukost och sa hej då till vår älskling.
Sen blev det påklädning och därefter traskade vi ut för ett möte med Anna-Karin och Elin på lekan. När vi nu kom hem så hade det gått två timmar....Skönt med frisk luft trots att det är ruggig luft ;)



Nu röjer Moa o Albin runt i vardagsrummet och snart ser det väl ut som det brukar. Leksaker på varenda liten golvbit, inte mycket yta att sätta ner sina fötter på men bara dem har kul och sysselsätter sig själv så kan dem få göra i stort sett vad dem vill (inom vissa gränser förstås)...hahaha.
Nu ska jag snart ut och förbereda lunchen, barnen får rester och jag tar min egen diet mat...hittills går det bra, men har ju bara gått 4 timmar sedan jag vaknade :)
I eftermiddag blir det lek med familjen på nr. 17...det var riiiiiiktigt längesedan nu.

Liten blir stor..

Mmmmm...så sant så. Lille Albin börjar bli stor. Jag tycker det är mycket svårare att hänga med nu med barn nummer 2. varför är de så? är det så för att man inte har samma tid? Man kan inte koncetrera sig lika mycket på ett barn känns de som :( Lite sorligt är de allt och speciellt med tanke på att vi har bestämt att vi inte vill ha fler barn. 2 barn räcker väl och vi är mer än nöjda med en flicka och en pojke....Men de går inte att ändra på det faktum att liten börjar bli stor och nu är Albin 8 ½ månad....
Han ålar sig fram och snackar på med sitt lilla språk, tycker om musik och dansar gärna med, han klappar med sina händer och han står väldigt bra. Dock inte utan stöd för så stabil är han inte men benen viker inte sig i alla fall.



Annars idag så har det varit en riktigt tråkig dag...faktiskt. Vi har inte gjort nåt särskilt alls :( Loppisen var kul, alltid kul att handla :) Sen har vi bara varit hemma, Moa har vairt rastlös och varit helt speedad och ALbin har varit gnällig med allt sitt snor och inte velat sova sedan han vaknade efter vilan vid 11 tiden. Kul var det också när Maria,Eddie o Theo kom på besök. Moa, Albin o Theo lekte på och vid kavrt i 7 blev det sängen för Albin och då somnade han tack o lov pladask. Moa fick gå i säng efter att kusinen gått hem. Hon somnade också direkt.
Nu ska vi kolla på tv och umgås innan imorgon, då älskling åker iväg....*snyft*

Loppisfynd :)

Jadå, som jag önskade så fyndade jag massa kläder....Woho!!!



Till Moa: 3 par byxor, 2 tjock tröjor och 2 långärmade tröjor (varav en hon tog på sig och har på sig nu, ej på bild)



Till Moa: En vinteroverall till dagis och ett par vinterbyxor....



Till Albin: Set med byxor och tröja, 2 långärmade bodys, ett par byxor och en långärmad tröja

Allt detta för 240 kronor!!!!
Är det fynd eller vad?


sista dagen...snyft!

Jahapp, så var söndagen kommen vilket innebär att det är absolut sista dagen på semestern. det är ju semester för mig också när Dennis är hemma varje dag. Då kan vi ju hjälpas åt med barnen :) imorgon åker han iväg på sin utbildning och jag hoppas han kommer hem någon dag i veckan men annars ses vi i alla fall till helgen. Lite sorgligt är det ju allt...men deska nog gå bra det med.
Idag vaknade barnen vid 7 och det är skönt...lagom tid tycker jag. Albin är super snorig och förkyld men verkar inte ha någon feber i alla fall :) Tvättmaskinen snurrar för fullt och jag ska försöka hinna städa idag också så jag slipper stå med för mycket i veckan...det är även barnloppis idag kl. 10 så den ska jag invadera ihop med alla andra mammor i svedala skulle jag gissa :) Jag hoppas på att hitta "dagis" kläder till Moa och vinterkläder...perfekt med loppis...tycker vi om :)
Det ska även veckohandlas inför kommande veckan....men sen tror jag inte att det står mycket mer på schemat. Ta det lite lugnt och umgås med varandra för sen kommer det bli saknad av min älskling :(



Sommarbild av Moa i morfars trädgård och hans härliga gunga.

Kalas hit o dit....

Jajamen, idag har det varit en massa kalasande. Ja, massa o massa...2 stycken. Hahahha! Först hos Lilla Jennifer som fyllt 6 år och sen hos Dennis mamma. Hos syrran blev det lunch bjudning och på andra kalset blev det pizza buffé...Mums! och otroligt skönt att inte behöva tillaga en endaste maträtt idag, förutom frukost och mellis. Det har varit en väldigt trevlig dag...



På kalas nummer 2 så blev det fiskdamm och Moa fiskade upp en Hello Kitty målarbok. Bredvid henne står kusin Theo och observerar :)



Albin fick en mjukis nalle...här visar han dock inte hur glad han blev för den. För just då var han väldigt gnällig och snorig och inte på humör direkt. Ikväll när han hoppade i säng så visade tempen 38,3...hoppas de inte blir värre..



Theo, albin och Dennis pappa...deras farfar :)

Nu är vi äntligen hemma och kan slappa i soffan, magen är fullproppad med alla godsaker så det spretar hit o dit :) Denna semestern har varit den sämsta någonsin matmässigt. Jag har bara ätit, ätit och ätit. Godis, mat, kakor, chips, läsk och allt det där en gång till. Puh!! Blä!!!
Så på måndag morgon börjar min diet kur med ett paket jag beställt från gymgrossisten. Det blir diet pulver, ALA tabl, CLA tabl, Omega 3 tabl, vitaminer och dietbars. Till middag blir det proteiner och sallad. Ingen hård träning...endast raska,långa promenader, ett fåtal löprundor på enbart 5-6 km.
Detta ska jag hålla i ca 4 veckor...så ska de nog bli ordning och reda på kroppen igen :) Längtar tills jag ska starta, känner mig ganska så äcklad av all skit man kan stoppa in i huvudet...Usch, Fy!!! Blä!!!

Här igen...

ja, lördag morgon o inte blev det sovmorgon här inte. Moa kom klockan 6 och då vaknade även Albin. det slår aldrig fel att han vaknar precis efter Moa eller vice versa.. Dem har ju rummen bredvid varandra så de är kanske inte så konstigt. Inte direkt så att dem förstår det där med att vara tysta i heller när dem vaknar. Men men, vad ska man göra, kan inte byta rummen i heller...så här får det vara. Bara till att gilla läget, men jag är trött :)
idag blir det kalas för hela slanten, kanske.....vi ska i alla fall på första kalaset vid halv 12. Det är min syster minsta, Jennifer, som fyllde 6 år i onsdags. Sen får vi se hur det blir i eftermiddag. Det kalas ska i så fall vara hos Dennis mamma som fyller år idag. Grattiis till er båda :)
Nu ska jag först av allt ge Albin frukost och sen får jag väl fixa frukost till dem andra, Dennis sover dock fortfarande. Hörs sen...

Lite blandat kan man säga ;)

Efter vår lilla slappning i soffan så gick det tillbaka till vardagen och verkligheten. Inte kan man väl ligga och lata sig i soffan...nä, det finns absolut andra sysslor att ta tag i :) Så...med tanke på det fina vädert så tog vi på oss och gick på promenad och jisses vad det var varmt. Trodde jag inte, känns som att det har varit alla olika väder på en o samma dag idag, dock inget regn faktiskt.
Riktigt härlig runda blev det och Moa sprang på och skulle, som vanligt, igenom allt, över allt, under allt osv. Så länge hon har kul så :)
Sen blev det hem och massa lek, nu leker Moa o Albin fint ihop och deras favorit är att sitta o kasta/rulla boll till varandra. albin fattar det riktigt bra faktiskt och kastar/rullar alltid tillbaka. Han tycker de är kul. Annars kan Moa vara lite väl sträng mot honom när det gäller leksakerna. Har han tagit en sak o leker med det så tar hon det, då tar han en ny och då ska hon ha det med osv. Vi säger till henne och för stunden ger hon med sig men sen är det tillbaka igen....vänta bara säger vi. Vänta tills Albin är så stor så han har egen vilja och kan framföra den, då får hon det nog inte lika lätt :) Blir nog en hel del duster dem emellan....puh!!!
Sen blev det matlagning och efter det gick vi ut till lekan och sen sa vi hejdå till Dennis. Han skulle iväg med några kompisar och spela fotbolls minigolf...vilket för mig betyder....EGENTID!! barnen är nattade och jag ska äta lite och så klart kolla desperate housewifes med lite smarrigt tilltugg till det givetvis.
men nu....duka fram och ladda DVDn...woho!!! Trevlig kväll alla.....




Bada bada....igen

Vi fick inte nog på Lalandia med badandet så vi drog till oxievångsbadet idag för lite plask o lek :) Barnen tycker verkligen att det är riktigt kul och då tycker man ju automatiskt själv att det är kul eller? Nu är vi hemma igen och Moa leker på sitt rum, vi slappar i soffan och Albin sover.
Idag är Dennis sista semesterdag och på måndag börjar han sin utbildning och jag har en vecka till innan min skola börjar....*längtar*
Jaja, nu ska jag inta ryggläge i soffan för en liten stund innan man måste ta tag i allt igen.


Den hale ålen :)

Idag blev inte tankarna alls som planerat...tanken var bad o sen malmö festivalen. Men...Moa vaknade och var ganska så förkyld och det ösregnade. Alltså inget bad o inget festivakl gående....kanske imon ;) idag blev det istället en tur till Burlöv center där jag fyndade ett par jeans shorts för 49 kr..hade kostat 199 kr samt en tjocktröja til Moa för 49 kr som hade kostat 149 kr...är det fynd eller? Vi köpte även mössa o vantar till Albin o en fin mössa till Moa.
När vi sen kom hem så lunchade vi och tog oss en tur till biblkioteket för att skriva ut lite papper och lämna tillbaka lånade böcker. Dock inget lånekort med oss så vi kunde inte låna nya böcker och det ville inte Moa ta in så hon fick ett smärre utbrott. Hem igen....
Dennis stack o träna, ja o Moa städade o Albin sov. Sen var det min tur att träna och Jag tog en löprunda på 7,2 km...skönt och  jag hade spring i benen, alltid kul att springa då.
men...för att komma till rubriken då. Albin har verkligen fått in tekniken på att ta sig fram o nu får man ha ögon i nacken för rätt som det är så är han någon annanstans än där man såg honom först :) Kul!!!
Har filmat honom lite idag och så här ser hans teknik ut...

Duktig va?! Förresten, mus nummer 7 blev fångad imorse..inte klokt.

Lite fix o sånt

ja, dagen har varit blandad och jag kan börja med att ge er information ang våra nya "förrådsdjur"...antalet fångade är 6 stycken möss :( Suck!! Men trots det så har vi fått rensat förrådet och varit på tippen med en hel del. Alltid kul och fint när det blir gjort. Nu finns de bra plats och inget onödigt ligger och skräpar...tycker vi om :)
Jag har även fått städat ovanvåningen och bäddat rent i alla 3 sängarna. Vår stora, Moas mellan och Albins lilla :) Så nu innan sänggång blir det en dusch och sen nerkryp i en väldigt gott doftande, mjuk och härlig renbäddad säng.det är ju så förbaskat skönt.
Annars har dagen varit bra, ganska så lugn. Moa verkar inte vara helt kry...nåt som lurar är där nog. Hon är snorig och nyser hela tiden och sen säger hon att hon har ont i sitt ben. Tror dock att det är växtvärk. Hon säger det gör ont i höften/låret...där uppe. Kan de vara så? Och nu ikväll när hon skulle lägga sig så var hon lite glansig i ögonen men ingen feber. Får se hur de är med henne imon, annars blir det bad.
Vi ska även besöka Malmö festivalen en runda imon efter badet och gå upp o ner för att se på allt roligt folk och roliga saker :)
Nu ska jag kolla tvätten i torktumlaren och ta ut det som är i tvättmaskinen och hänga upp det och sen ta mig en dusch och därefter.....SÄNGEN!!!


Uppe med tuppen...

nästan i alla fall. Albin kände för att stiga upp tidigt idag :( Suck, inte jag!!! så nu sitter man här, albin leker fint på golvet och jag datoriserar :) Dem andra sover...funderar på att vila huvudet på soffkudden en stund. Vill inte riktigt börja ta tag i allt riktigt ännu...förresten, där var en mus till igår kväll innan vi gick o la oss. Nu har vi tagit 3 möss...hur många till finns det?? Får se om där är fler nu på morgonen när vi kollar... Usch :(
Idag vet jag inte vad som händer, jag är ganska så trött så vi får se om det blir badet idag eller bara lite rensning och städ här hemma...nu blir det soffkudden tills Albin uttalar sitt missnöje.


Förlåt!!!

Fick lite dåligt samvete där av musen som jag visade på bild men....om det får er att må bättre så ska ni veta att jag är världens djurvän och det tar verkligen emot att göra detta mot dessa stackars djur. Jag kunde inte ens titta på den första musen vi fångade :( Stackare...
Idag har vi i alla fall varit på lekland och Moa hade kul...som alltid. Ja, ska inte skämmas, Jag o Dennis hade också skoj..hahahahaha :)
Annars har vi i stort sett tagit det lugnt idag, laddar inför en rensning av förrådet, kan ju inte göras förrän mössen är väck. Så antingen blir det rensning av förrådet imon eller oxie badet...får se...jag återkommer. Nu blir det sängen...vet ej när barnen vaknar?!
Go natt!!!

Varning för starka bilder (död mus)

Jajamen, mus nummer 2!!! är fångad i vårt förråd. Det är så synd om dem stackarna men vad ska dem där o göra. Dem har kissat o bajsat ner hela förrådet...inte så trevligt och det luktar inte så gott i heller. Ingen annan tog tag i det så då fick ju allt vacker min man göra det :( Snyft...men dem förstör våra saker. 



 

Nu hoppas vi att det var den sista så vi slipper se denna otrevliga syn fler gånger...

övning ger färdighet

Ja, det är väl så det heter. Albin har, efter många om o men ochmånga försök på alla vis, äntligen hittat sättet att åla sig fram på. Han är ganska så snabb också. Här kryper vi inte utan han ligger på magen och drar sig frammed armarna :) skönt för honom att det går framåt. Nu kan han ta sig var han vill i stort sett...keep your eyes open!!!
Idag fick vi sovmorgon ända tills klockan 7 och gick inte upp förrän lite över så det var riktigt skönt. Det blev frukost och nu väntar vi på att klockan ska gå. Vi ska till Kulhuset i Trelleborg för lite lek, som om vi inte fått leka av oss på Lalandia, men ändå. Sen blir det lunch ute idag....sista semester veckan så gäller att passa på att unna sig. Sen ska dennis vara i revinge på utbildning i 2 veckor och jag vet inte hur mycket vi kommer att träffas...så gäller att vi tröttar ut varandra nu ;) hahhaa....


Lite Lalandia bilder

ja, egentligen borde jag väl inte snacka/skriva så mycket utan låta bilderna tala för sig själv. Lalandia var toppen och det är verkligen ett super ställe att åka till med barn.



På gång....på parkeringen...och



över bron...Mot danmark och Lalandia :)



På båten över till Tyskland och shopping av vuxen dricka och goooodddis såklart :)



första kvällen o middagen i stugan..hamburgare blev det. Mums!!!



Kul i bollhavet på Monky Tonky land...woho!!!



BAMSE lego bitar..Moa o Albin är i sitt esse. heklt klart deras favorit..



och så här trött kan man bli av allt lek o bad....en skön middagslur är aldrig fel



Ett besök hos getterna som alltid..Kan ju inte annat än att älska denna bilden. Skrattar varje gång jag ser den...så j*vla bra....hahhahhaha



dem söta små getterna....dem är så snälla, goa och människovana....sååååå mysigt :)



Albin inne på Monky Tonky land...



Moa ville köra "bil" dagligen nere på lalandia....här satt hon varje gång vi var i spelhallen



Här inne var vi varje dag och Moa skulle kunna vara där inne 24-7 utan att gå hem....hahhaa



Även Albin trivdes här inne och blev vågligare o vågligare för varja dag.



Det blev även minigolf på vår vistelse...



Kusin bus blev det mycket av. Här är Albin o kusin Theo...



Monky Tonky show....dock på danska men de spelade ingen roll för Moa för hon dansade och gjorde alla rörelserna ändå :)



Moa, Kasper o Theo på karusellen...ytterliggare en av Moas favoriter. Vill inte veta hur många 100 lappar vi lagt på hennes karusell tripper och diverse...men, vad gör man inte för sina barn :)



Dagen innan hemfärd spelade vi tennis...strålande väder som sagt var. Jätte kul.

Vilken härlig semester jag har haft med min älskade, underbara familj. Att få se sina små älsklingar till barn ha så hjärtligt kul och skoj...det kallar jag kärlek och lycka!!!



I am back....yay!!!

Jajamen, äntligen hemma igen. Haft helt underbara dagar på Lalandia. Det har varit varma dagar, mycket sol o endast en dag med regn. Vi har badat varje dag, spelat minigolf, lekt på leklandet, spelat tennis, spelat på maskiner, ätit på restaurang och åkt karuseller avigt o rätt. Moa var helnöjd o albin var en vilde i vattnet :) det finns ingen bättre känsla ändå när man ser sina barn glada o nöjda. Helt underbart. Väl hemma så väntade det tråkigaste av allt...uppackning. Suck!! Finns de nåt tråkigare?? O en massa tvätt såklart. Ja har tvättat 4 maskiner o ändå är tvättkorgen fylld till 2/3...på de imon igen så den blir tom så vi kan börja fylla den igen :) annars har vi inte gjort så mycket idag...vi grillade kyckling o mums vad det var gott!! Har inte lagt inte bilderna från semestern så ni får hålla ut lite till...hihi. Nu blir de sängen för mig o gissa om de ska bli skönt att sova i sin egen säng igen...JADÅ!!!

En liten paus...

Ja, nu kommer det bli en liten paus från den här bloggen för imorgon bitti drar vi av mot danmark och ......Lalandia :) Woho!!! Ska bli riktigt skoj. Skönt med lite semester och bara ägna all sin tid åt barnen och inte åt alla sysslor som "ska" och "måste" göras här hemma. Eller "mamma ska bara..." Är så trött på den meningen faktiskt. hatar att behöva säga så till Moa..
Anyway...idag har det varit full rulle och det är först sent på kvällen som vi kunde doppa våra fina behinds i soffan och ta det lite lugnt. Åkte hemifrån halv 11 och kom hem vid halv 7..puh!! Under den tiden var vi på blodcentralen så Dennis kunde ge blod (det är blodbrist, så Ge blod!!!) vi var på Ica maxi och handlade, hem om o lämna av varorna, vidare ut på vägarna och till Fars Hatt för lite lunchbuffé....gudomligt gott!! Mums! Därefter körde vi hem till älskade far ute på landet i Blentarp. Alltid lika mysigt där ute i skogen. Han har pool, en mysig gunga för Moa i trädet och en hängmatta...ni kan själv tänka er. Låter rätt så bra va?! Vi fikade och snackade och barnen fick träffa sin morfar, tycker dem alltid är lika kul :) Efter pappa visiten så körde vi hem till mammsen för att lämna av Nisse. Nu ska han bo där och sällskapa med morsan medans vi semestrar. Där trivs han och har det bra. Sen...äntligen, gick bilen hemmåt. Hemma har vi packat allt (hoppas jag), lagat maten och fixat så gott det går att bara packa bilen imon bitti...*längtar*
Hade bra och härliga bilder från besöket hos pappa men dem har ännu inte dykt upp i min mail...skickade dem från telefonen och det tar sin lilla tid :( Sorry....det blr massa bilder när vi kommer hem, för jag ska fota som attsingen ;) Nu kallar sängen för att få ett par timmars sömn innan den tidiga morgonen drar igång. God natt alla o ha en bra vecka......I´m leaving Sweden...


Dagen efter dagen efter...

hahaha....ja, idag är det dagen efter dagen efter...fattar ni?! Om det kändes i benen igår så är det inget mot hur det känns idag. Jag går bokstavligen talat som om jag gjort i byxan. Stelbent och ingen rytm för fem öre. Usch, aj!! men men, bara bita ihop....det är ju mitt eget fel och det känns grymt skönt att det känns i kroppen.
Idag blir det massa fix och don inför avfärden imorgon. Vi ska handla, packa, ge blod, lämna Nisse, hälsa på pappa och förbereda maten. Så idag blir en dag med fullt upp. Just nu sover dock Albin, tänk att han blev 8 månader igår, och jag tännkte ta fram alla sakerna som ska packas ner. Ja,, de mesta av det i alla fall. Finns ju vissa saker som behövs imorgon bitti som vi måste komma ihåg att packa ner när dem har använts.
Så...in i garderoben och fram med kläder o dylikt. Imorgon börjar semestern....woho!!!!!


Malmö Halvmaraton 2011

Ja så var det äntligen gjort. Tack o lov!. Vädert var precis lagom, kunde dock blåst lite mindre men annars så var det uppehåll, lite kyligt och ingen sol. Perfekt!! Skorna satt bra och kläderna med...Svarta byxor o röd tröja med lappen 1217 på. I starten stod vi långt fram och kom iväg ganska så fort. Turen var lång och vi började nere i Västra hamnen (bakom ica Maxi) sprang förbi högskolan upp mot centralen, över kanalen och upp på stortorget och genom gågatan en bit. Upp mot konserthuset och vidare till pildammarna och förbi Stadion och hela vägen till Malmö Arena. (så nära har jag aldrig varit) och runt den upp mot Annetorpsvägen och hela vägen ner till havet. sprang längs sibbarp mot ön och sen hela vägen tillbaks till Västra hamnen. Förstår om det verkar rörigt men som ni själv förstår så var det en lång väg att färdas och i stort sett är det en black out för jag kommer egentligen inte ihåg sträckan jag sprungit.
Jag kollade mest ner och längs med spåret stod det människor lite överallt. Jag kollade inte så mycket på omgivningarna. Maria o jag höll ihop i ca 7 km men sen kom min frossa och jag började kallsvettas så då fick jag sakta ner och hon sprang vidare. Det blev tungt och tråkigt att springa "själv". Det fanns så klart många andra där men jag var ändå själv. Jag kämpade på och första milen gick fort. Den sprang jag nog på drygt 50 min. Sen blev det jobbigt och jag fick till o med gå ett par bitar. Det var absolut inte mycket och sammanlagt skulle det kanske bli 700-800 m så de är helt ok. Någonstans mellan 15-17 km blev jag såååå glad och fick massa krafter för där stod söta, lilla, älskade Louise och hejade på mig....Wiieeee.
När jag sen närmade mig mål var det bara att springa. Min kropp sa "orkar inte mer" men flåset och konditionen sa "öka då" men benen ville verkligen inte. Jag var inte ett dugg anfådd utan hade kunnat springa snabbare om det inte var för att benen tvärvägrade. Hahhaa...låter konstigt, jag vet.
När jag väl kom i mål så stod pappa där o väntade på mig. Jag blev riktigt glad och sen kom Louise och Daniel också dit....känns så underbart kul o skönt att känna sånt stöd. Tusen tack!!!
Dennis o Maria var redan inne...så klart.
Min tid blev 2.00.49 så jag klarade inte mitt mål på 2 timmar men jag är ändå väldigt nöjd med min insats och det var ju inte så mycket över 2 timmar. Min plats blev 280 av 627 i motionsklassen för kvinnor så jag var i alla fall bättre än hälften :) Alltid nåt.



Idag känner man sig mer eller mindre mörbultad och benen värker nåt så in i...har även blåsor på mina tår och jag går som om jag var runt 90 år. Det avskräcker dock inte mig utan tvärtom...jag ska springa fler lopp och jag ska redan efter semestern börja träna löpning igen. Jag har ju en tid att klå och jag vet att där finns stora marginaler för en bättre tid...så det är bara till att snöra på och bege sig ut i spåret igen.

En bra dag idag...

Nu är jag vaken o än så länge känns min kropp ganska så lätt och min dagsform är ok. Jag hade dock hoppats på att vakna lite lättare i huvudet. Det känns lite tungt :( Men....det ska nog bli bra uppåt dagen. Loppet är ju trots allt inte förrän kl. 15. Riktigt kull ska de blir...har nog redan sagt det. Hahhaha..
Moa o Dennis sover fortfarande, om dem nu inte vaknar av Albin vilda lek, men jag o Albin är uppe o han har fått frukost också. Jag väntar på dem andra.....
Idag händer det inte så mycket....tänkte städa lite på fm och senpacka allt som ska med. Barnen ska ju sova hos min mamma och vi ska lämna dem redan vid halv 2 tiden. Mycket packning för en natt...
Sen blir det loppet och därefter ikväll kl. 19 så kommer Maria o Eddie hit. Vi ska äta middag ihop och sen vidare in till malmö. Jag kan redan nu säga att jag kommer inte må bra imorgon...varenda liten del i min kropp kommer nog göra ont men de är de värt...nu ska jag leka med Albin...


Om ett dygn så...

smäller det. Då går startskottet :) Jajajmen,, imon kl. 15 så börjar loppet...malmö halvmara! Woho!! Ska bli kul. Idag laddar jag upp och går runt med en vattenflaska i handen hela tiden, i stort sett :)
Idag har vi haft en riktigt tråk dag, vi har varit inne hela tiden förutom tiden då Nisse varit ute. Det är så tråkigt väder och jag blir helt slö. Tråkigt :( Vi har dock fått tvättat 2 maskiner tvätt och städat köket.



Lillemans favorit sysselsättning. Att ligga på golvtet och leka/rota i legolådan, mos tcyker dock inte lika mycket om de :) Han kan lätt ligga där i 30 min. Annnars har inget särskilt hänt så vi får se vad eftermiddagen har att erbjuda. Nu blir de en plur...gonatt!!

ännu mer regn....

japp, här vaknar vi upp till ännu en grå himmel och regndroppar som faller ner...trist!! Vi ska dock ta på oss regnkäderna och bege oss ut å en morgon promenad. Idag blir det till att storstäda och tvätta ner heeeela köket. Varje skåp ska gås igenom...puh! Är det sånt man ska göra på semestern?!
Annars har vi inget planerat, blir kanske lite bak och lite lek också så klart.... Nu blir det påklädning.. Ha en bra dag alla!!!!

Helt ärligt...

Hur mycket regn kan de komma egentligen? Allt vatten borde ta slut snart. Det bara regnar, regnar o regnar...heeeela tiden :( *suck* Jajja, får väl lita på Dennis pappa då han säger att det ska vända i helgen och att nästa vecka ska bli mycket bättre. Då är de ju dags för Lalandia...woho!!!!
Det gick bra hos tandläkaren för er som undrar...inga hål och han sa att jag borstar fint :) *big smile* klapp på axeln till mig.
Idag har vi hämtat ut våra nummerlappar till loppet på lördag....Dennis o jag har 1217 o 1218. Håll nu alla tummar o tår för oss på lördag. Vi ska springa som bara den...2,1 mil ska vi beta oss igenom. Hihihi!
Vi har även varit en runda hos Dennis föräldrar och fikat, sen har vi handlat lite kläder på Burlöv center.Bland annat en supersöt höstjacka till Moa...
Sen vi kom hem har vi bara varit hemma o lekt och nu kollar Moa på film...vad ska man göra i detta väder?! Imon har vi inget planerat så vi hoppas på fint väder så vi kan vara ute o leka annars stannar vi inne o bakar sen måste vi ju självklart ladda upp inför lördagen. Åhhh, vad jag är taggad. Ska bli så kul och jag hoppas innerligt att jag vaknar upp med en kropp pigg som Moas :) Bra dagsform efterlyser jag helt enkelt....återstår att se.
Ikväll blir det en lugn kväll med tända ljus, kanske en film annars dhw och så någon kvällfika så klart. Jag ska även knappa in en bra spellista till loppet och sen ska det göras listor på handling och packning till Lalandia. Puh, alla dessa måsten...men vad gör det. I love my life :)


Liiiite dåligt...jag vet

Ja, nu är det ju så att det är semester och då blir det dåligt med inläggen...förlåt!! I tisdags var vi på zoo i köpenhamn med min mamma och min syster med familj. Det var jätte trevligt och trots en del skurar så höll vi oss torra för vi hade tur att vara under tak vid båda skurarna :) Bilderna får prata för sig själv...













Jag har fler bilder..tog runt 100 bilder men det tar lite tid att lägga upp dem och den tiden har jag inte just nu, för jag ska dessvärre till tandläkaren :( *suck* Efter tandläkaren så ska vi köra in till malmö o hämta våra nummerlappar inför loppet...woho!!! Sen blir det lunch på "kniv o gaffel" och därefter en tur på Burlöv Center. Nu under semestern spenderar vi mycket tid överallt utom hemma och vi spenderar mycket tid ihop...vi myser, åker runt på saker, skämmer bort oss med luncher ute och köpe mat osv. Vi skojar och har roligt så därför blir det inte mycket dator tid och blogg tid...skriver ikväll igen, men nu är det tandläkaren...pust!!!

Ny favvis :)

Ni som hängt med vet ju att vi hyrde film i helgen...vihyrde även en film till Moa. "sammys äventyr". Filmen om sköldpaddorna...jätte söt film och hon har sett den 3-4 gånger. Vi beh inte lämna tillbaka den förrän på lördag :) Blir nog ett par filmvisningar till...hahaha. I alla fall så är det mycket musik i filmen och en av låtarna är nedanstående och den är riktigt bra. Det är nog min nya favorit just nu.



Lyssna o njut :)
Annars idag då...ja, vi var ju hos Dennis föräldrar och det var lika trevlgt som vanligt. Det blev så klart fika men jag åt endast 2 kanel gifflar...*sorry*
När vi sen kom hem så skulle vi gå o hämta min cykel men då kom regnet så vi struntade i det och stannade hemma och byggde pussel och byggde lego :) Jag kände mest för att krypa ner i soffan, under täcket, med en STOR godispåse och kolla desperate housewifes men icke. Jag tog på mig gym kläder och cyklade till gymmet istället. Mycket bättre och jag känner mig piggare och vill inte längre ha godis. Soffan o DHW vill jag fortfarande ha....hahahah.
Imon bär det av till Zoo i köpenhamn för oss, mamma och syrran med familj. Ska bli riktigt skoj och Moa ser framemot det. Nu ska jag ta mig en proteindricka och lite frukt. Ha de o Go kväll!!!

tidsbrist :(

Ja, nu blir det kanske lite glest med inläggen...inte för att det varit överdrivet tätt med dem innan men ni fattar. Dennis har ju semester nu så det blir en hel del hitte på saker. Idag har vi varit ute hela fm, klippt gräset, lämnat min cykel på lagning, övat med Moa på sin cykel (det går framåt) och sen har vi varit så onyttiga så vi gick o satte oss på pizzerian och åt pizza till lunch..hahah. Det har jag aldrig gjort förut, men någon gång ska väl vara den första, eller?! Det är härligt med semester, då får man (enligt oss) unna sig vad man vill, när man vill o hur man vill. Man gör i stort sett precis som man vill hela tiden. Det tycker vi om!!!!



TITTUT!!!!



Igår ville Moa leka med Albin där upp medans jag lagade maten och när jag sen kom upp för att titta till dem så hade Moa dragit in Albin i tältet och satt och läste bok...hahahha. Han får stå ut med mycket...ska bli kul att se hur dem kommer vara när dem blir äldre men just nu har dem så härlig kemi och det syns verkligen att dem tycker om varandra.
Nu ska jag gööra mig färdig för sen ska vi till Dennis föräldrar en runda. Får se om de blir fler inlägg i ikväll....

Mamma...hoppsan!

Denna vackra syn mötte mig igår när jag kom upp på Moas rum...



Fint va? En riktig konstnär...hahahah :)
Jaja, det blev badet för Moa men väggen ser likadan ut ännu. Det får vi fixa senare.
Nu är det officiellt semester, Dennis gick av jouren i morse kl. 8 så nu är vi bara lediga :) Tycker vi om!!! Det blir en löprunda idag och senlite fix här hemma. Får se om vi ger oss ut på äventyr.
Nu ska jag fortsätta spela memory med min Moa. Ha en bra dag alla.


bara 1 vecka kvar..

OMG...det är bara en vecka kvar tills Malmö Halvmaraton går av stapeln....2,1 mil ska jag springa igenom tänkte jag. O dagen efter blir lille Albin 8 mån...är man klok eller vad?! Hahahha...jaa, utmaningar tycker vi om :) Endast två löprundor kvar tills nästa lördag och det blir korta rundor så mina ben kan vila sig resten av tiden. Ska nog gå bra.
Idag vaknade barnen kl. 7 och Albin har gnällt i stort sett hela morgonen. Han fick en alvedon för jag tror det är fler tänder på gång. Två stycken där nere är på väg upp och det ser ut som någon där uppe också tittar ut...Svårt att få titta i den lilla munnen.
Fimerna igår var roliga och den med Adam Sandler var helt klart bäst...riktigt rolig var den och jag skrattade flera gånger. Jag var dock lite skrattig igår men de är bara roligt att se en kul film då.
Nu är Dennis på fysträning och blir det inga larm så väntar vi hem honom vid 12 tiden..sen har vi hela eftermiddagen ihop o 3 veckor fram :) Tycker vi om. Vi har dock inget planerat idag, han har ju trots allt jouren vilket betyder att vi inte kommer så långt men lite utelek i det fina vädert blir det alldeles säkert.
Nu ska jag in på fuji.se och beställa lite bilder...man kan verkligen göra allt över nätet....


Inte tid nu...

Nä, inte tid för att blogga vi ska kolla filmer. Har hyrt två filmer...den nya fockers filmen "little fockers" och "Just go with it" med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Hoppas dem är bra och att det blir en del skratt så här på en fredag kväll.
Dennis har SEMESTER...woho!!!! Det firar vi :) Han har dock jouren till söndag morgon kl. 8 men de kan vi stå ut med. Idag har vi hunnit med lek med Elin o Clara. Riktigt trevligt var det. Men det märks att Elin o Moa håller ihop....Sen harvi varit nere på resturangen här i byn...Svea heter den. Skönt att slippa laga för en gångs skull :)
har dock inte tagit några bilder idag för jag glömde kameran *skäms* Nu blir det filmtajm....yay!!!!

då...och nu o lite glass :)

Den 1 juli 2010...alltså ett år och en månad sedan...



Nu den 4 augusti 2011....



Samma tunnel, bara ett år senare. Hon har vuxit upp lite eller vad säger ni?
Glassen igår blev god så här kommer receptet...nu gjorde vi blåbär men grunden för 1 portion är:

100 gram lättkesella
100 gram milda minimat, 4 % fett
½ dl Hermesetas sötningsströ
1 ½ tsk vaniljsocker

Vi lade till 1 dl frysta bär men du kan ta:
15 gram mörk choklad
15 gram mörk choklad och 15 gram hasselnötter
½ dl jordgubbssylt lågkalori
1 st liten apelsin, skalet och 1 msk Fun light apelsinsmak

Bara till att prova på...frysta bären var god i alla fall och verkligen ett bra kvälls gott om man är sugen på lite glass.

Nu ska vi ege oss ut på morgomn rundan...får se om det kanske blir en långis. Ha en bra dag..


Ny dag...torsdag

Japp, ny dag och redan torsdag vilket betyder att Dennis bara jobbar imon också och sen är han hemma hos oss i 3 veckor. Det känns som att det kan behövas, så fort nåt går mot moa nu så gnäller hon efter pappa. Så de kan nog vara bra...för dem båda :)
Igår blev de inget särskilt roligt blogginlägg....strömmen gick när jag stod i duschen. Kul, beckmörkt blev det. hahahha. Men den var borta i hela området så vi var inte ensamma. Jag gick o la mig tidigt i alla fall. 
Under eftermiddagen igår så blev det i alla fall inget bad...de var lite för kalla  vindar för det så vi tog bara en promenad med Linda, Lucas o Alina. Vi stannade för glass och lek på lekan.





Idag blev det sovmorgon igen. Jag o Albin gick upp vid 7 tiden men Moa vaknade inte förrän närmare halv 8 :) Skönt! Det blev påklädning och sen en promenad med Nisse. Lite över 9 kom mamma förbi och vi åt frukost ihop och snackade som vi är bra på :) Lika trevligt som alltid.
När hon gått så lekte jag med Moa och sen vaknade Albin närmare 12 och då åt vi lunch. Därefter gick jag o mina älskade barn ut på en runda. Vi stannade på olika lekplatser och kom inte hem förrän 3 timmar senare :) Det var riktigt kul o mysigt och jag ägnade hela mig själv åt Moa. Albin fick gunga lite men annars sov han eller satt i vagnen o lekte.











Nu är det kväll, barnen sover och jag o Dennis ska äta hemmagjord nyttig glass. är den god lägger jag ut receptet imon :) Endast 170 kalorier på en portion...woho!! Idag är en svår dag att vara nyttig tycker jag....är sugen på precis allt. Suck!!!! Nu glass och sen tv tittande, kanske kan flörta in mig på DHW...hihihihi

Strömavbrott....suck :(

Jaha...så gick strömmen. Ingen tv, ingen dator...ingenting. Tacka vet jag MOBILTELEFONEN...woho!! Med den har jag i stort sett tillgång till allt. Mer eller mindre. Det hade kunnat bli jätte mysigt med lite levande ljus osv. men näääää. Jag går o lägger mig istället. Får skriva mer imon. Sov gott!!!

En vanlig onsdag..

Onsdagen här, även kallad lillördag, och visst hade det varit gott med nåt gott?! Men NEJ!!!! Måste hålla igen. Bara 1 ½ vecka kvar...wieee. Idag vaknade barnen kl. 6...puh. Det är i tidigaste laget. Dagen blir sååååå lång. Vi fick hålla Dennis sällskap innan han åkte iväg till jobbet. Endast tre dagar kvar för honom..två efter idag :) Tycker vi om!!!
Vi åt frukost och tog på oss kläder och begav oss ut på promenad som tog drygt en timme. Moa gick hela rundan själv, därav att det tog så lång tid :)

Sen har vi bara varit hemma o städat och lekt. Nu ska vi snart äta lunch och sen var tanken att ge oss av till badet med Linda, Lucas o Alina men vädert är inte på topp idag tycker jag :( Vi får se vad det blir annars blir det bara en promenad. Men träffa dem det ska vi i alla fall. Så nåt gör vi....
Nä, Albin har vaknat så nu vankas det lunch..Mums!


Ute vistelse

Eftermiddagen har varit härlig, vi träffade ju Louise, Clara o Aston kl. 13 i stadsparken för lite lek. Det var riktigt varmt och skönt väder, vi var där och lekte och kom hem vid halv 4.





När vi sen kom hem så lagade vi maten och när Dennis kom hem så var det dags för middagen. Efter middagen blev det promenad med Linda, Lucas o Alina....ni kan bara gissa hur lång tid det tog för oss att gå till ica med fyra trötta och gnälliga barn varav två sitter i vagn och dem andra två ska gå själv. Dem ska leka och bråka om vartannat tills vi äntligen kom hem efter 1 timme och 10 min...hahahah. Underbart!!
Nu sitter jag här i soffan och ska snart sätta på lite kaffe och till det ikväll så blir det lite fruktsallad med vaniljkesella. På tvn visas, med Dennis godkännande, ett par avsnitt av DHW....yay. Lika fint väder imon så bär det av till badet....woho!!!!

Underbara väder :)

Äntligen fint väder igen, det är ju bara för härligt. Hoppas det håller i sig tills Dennis ska börja sin semester. Det förtjänar han :) Idag fick vi lite sovmorgon, vi gick inte upp förrän sju...skönt. Så det blev frukost och sen gick vi ut på promenad, som alltid! Vi stannade till på en lekplats så klockan blev 10 innan vi var hemma igen. Det blev mellis och sen var tanken att Albin skille sova, som vanligt. Men inte idag, bara låg o snackade o hade sig...så han får vara uppe.
Nu tar vi det bara lugnt och ska snart äta lunch. Sen beger vi oss ut igen...till ankorna o lekbåten. Vi ska träffa Louise, Clara o Aston där. Lite lek o fika står på schemat. Tråkigt att inte ha någon bil för då hade jag åkt till ribban med barnen. Samtidigt skön att bara vara i hemma trakterna. Jag har sån huvudvärk idag också...kan de vara socker abstinens tro?!  Håller verkligen igen nu på godsaker o kolhydrater så de är ju inte omöjligt. En dag i taget....
Jaha, jag har egentligen inte mycket mer att förtälja...ska ta lite bidler idag, så hörs vi sen....


1 Augusti

Kan alltså inte fatta det...vi går in på sista sommarmånaden. Bara augusti kvar av sommaren men det bästa med allt är att Dennis inte ens har börjat sin semester. Vi har allt att se framemot...ska bli kul, skoj o mysigt med semester :)
Idag tog vi en lång promenad på morgonen och på den rundan stötte vi på dessa varelser



Efter rundan kom vi hem, åt mellis och sen fick Albin sova. Moa o jag lekte och sen fick hon kolla på en film. Lite över 12 gick vi hem till Linda, Lucas o Alina för att möta upp och ha följe till stationen. Vi skulle ta dem fina lila pågatågen in till malmö central. Linda skulle göra det vi alla andra vill göra, antar jag. Hon skulle boka en resa som går av stapeln i januari....FUSKIT!!!!! *avis*
Sen gick vi runt i stan och det skulle inte förvåna mig om ni ser Moa oLucas i tidningen imorgon...som de höll låda i hela malmö stad. I stort sett alla som gick förbi tittade och skrattade åt dem....och dem hade det super roligt. När vi sen gick in på Lagerhaus, som också var den enda affären, så ångrade vi oss ganska så genast att vi gick in med huliganerna. Dem sprang runt bland glass, hade saker på huvudet och lekte spöken, dem skulle röra på allt och byta plats. Dem skulle bråka o skrika lite med varandra osv. Kan ni se cenariot...tyvärr kan jag :( Dock var det nog bara vi som kände så för ingen annan verkade bry sig så mycket och skrattade mest åt dem och när vi sen skulle betala våra ljus så frågade kassörskan...är ni vänner nu?!
Därefter blev det tåget hem igen. Puh....





Nu är dennis iväg, barnen sover och jag ska ut och göra mig en choklad dricka och en knäckemacka. Sen blir det soffan och ett par avsnitt av Desperate Housewifes....love it!!!
Imorgon, tisdag...vad ska man göra då?!


Monday morning...igen

så var den där måndagen kommen igen och även denna gång betyder det att dennis går på en jour vecka. Nu börjar jag bli van och jag bryr mig inte så mycket så det är skönt. Dessvärre verkar sovmorgnarna vara slut. Moa skulle upp när Dennis skulle upp idag fast då tar han henne så jag ligger kvar tills han ska köra till jobb :) Tycker vi om,men ändå skönare när hon inte vaknade förrän vid sju och lite över :)
Vi har ätit frukost och om en stund tänkte jag att vi skulle bege oss ut på en lång promenad...tack o lov för den stora vagnen :) I eftermiddag blir det tåget in till malmö med Linda, Lucas o Alina och ikväll har Dennis övning så när barnen somnat idag betyder det....egentid!!


RSS 2.0