Skump



Ja, skump kallar min söta lilla Moa skummet för. Hon förstår inte att hon inte behöver P i slutet...hahahah. Nu badar Moa och jag sitter bredvid med datorn. Dennis är där nere och kollar fotboll och matar Albin. Vi har precis varit ute o lekt på lekan oc ätit lite choklad. När man säger till Moa att det är lördag idag så säger hon att man får lov att äta godis då :) Hon kan...
Nu ska vi leka med skumpet...

Lördags mys :)

Johopp, så var lördagen kommen och med den Valborgsmässo afton. Alla myrorna var lika dumma och blev lurade av våra fällor....they are dead!!!! Har inte sett en enda myra och igår innan jag gick och la mig så kryllade det av dem...usch!!
Anyway, nu är jag och barnen precis hemkomna efter en frukost buffé med Maria och Theo nere i byn. Både Dennis och Eddie har fysträning nu på morgonen så då kunde ju lika bra vi umgås :) Det var trevligt och mysigt.
Vår strikta diet denna vecka har gett resultat. - 2 cm om magen och 300 gram på vågen....dock inte mycket men med tanke på att jag inte har kunnat träna så mycket för Dennis har haft jouren och jag har mest promenerat så är jag NÖJD!!! idag är det ätar dag och imon börjar en ny hård vecka...hoppas på lite bättre resultat nästa lördag morgon. Nästa vecka kan jag träna ordentligt också + att jag har ju 2,1 mil att träna imför...puh!!!



Mina älskade barn, dem är för goa.
Ikväll blir det grillning och gott med Eddie, Maria och Theo...hoppas på en mysig och skön kväll. Trevlig Valborg alla!!

Myror...blääää

Såna här räligt små kryp springer just nu runt i vår hall. Mindre trevligt måste jag få säga. Jag köpte myrdoser i morse för vi har haft ett par stycken, men när jag kom hem såg jag inga. Och inte under dagen i heller, men nu såg Dennis dem lulla omkring i hallen. UT med er!!!!!!! Upp med doserna direkt så hoppas jag att det ska hjälpa. usch pi!!!

Nu sover barnen och jag ska slänga in tvätten i torktumlaren och kanske sätta på en ny maskin. Det beror på om jag orkar hänga upp det sen...hahaha. Sen ska vi ta o ha fredagsmys med en god macka och vår goda nyttiga chokklad dricka. Imorgon är det lördag och det betyder ätardag så den ska vi börja med en frukostbuffé ihop med Maria och Theo...mysigt :)


Fin fint

Nu är jag hemkommen igen efter ett besök i Malmö. Det var fint, vilket det alltid är, på minneslunden. Jag, mamma o syrran gick ihop och det kändes bra. Vi lade vars en blomma och sa grattis på födelsedagen lilla morfar. Under tiden jag var iväg så var Moa hos sin farmor och huserade. Dem hade ätit Mc Donald´s och glass. Det är tur att hon inte springer ner dörren hos farmor o farfar för då blir det lite extra speciellt när hon väl är där. Hon träffar dem lagom mycket, dem har ju trots allt 5 barnbarn så vi får lämna plats till alla :)
Nu tar vi det bara lite lugnt, kollar på Oliver o gänget och slappar i soffan. Vänta på Dennis som slutar jobba kl. 16, sen blir det väl lite lekplats och matlagning. Därefter håller vi kväll...

Minneslunden



Idag skulle söta morfar fyllt 86 år och det blir så klart ett besök på mminneslunden. Där tänkte jag lägga dessa fina blommor. Tre stycken Garbara blommor, det är min favorit :) Jag ska dit med mamma och syrran och det känns bra.
Hade en jätte konstig dröm i natt, jag drömde om morfar och om ett släktträd som mormor o morfar hade med foton i. Mamma frågade om det var någon som var intresserad av det och jag sa direkt JAG. Svårt att förklara och jag vet att detta låter konstigt, men i drömmen så drömde jag om att morfar satt bredvid mig och jag la min arm på hans arm och jag kände verkligen att han var där. jätte konstigt, men i morse så vaknade jag med ett annat lugn, precis som om jag har träffat honom. Önskade att det var så :(


Då var det gjort

Tro det eller ej men nu är både jag o Dennis anmälda till Malmö halvmaraton 2011, den 13 augusti kl. 15 går startskottet...woho!!! Nu måste det börja tränas. Vet ni hur långt det är....2,1 mil. Usch, låter jobbigt...men vilken utmaning. Hur ska jag lägga upp detta nu?! Shit.....

Dagen torsdag idag

ja dagen har, som vanligt, rullat på i snabb takt och det känns som att jag har gått hela dagen. Först promenad med Nisse och lämning på dagis, sen hem och städa, gå till gymmet och träna, gå hem, duscha, gå ut med Nisse, hem o lämna honom gå till dagis o hämta Moa och sen gå hem till Elin för lite lek. O jisses vad dem lekte... och vilken ljudnivå. OMG!!!! Jaja, dem verkade ha jätte kul i alla fall.



Så här fin var Moa på väg till Elin efter dagis, hon lånade min solglasögon eller osögon som hon säger. Fin va?



Lilla "gubben" ska ju så klart också få vara med i bloggen idag. Här på magen och som alltid nu förtiden...han rullar över direkt om man lägger honom på rygg. Söte!!
Nu sover barnen, vi kollar på BB från igår och snart blir det litet nyttigt kvälls gott. Imorgon är det fredag och då blir det blandade känslor.

Snyft!!!!!

Igår var det en som frågade mig hur jag klarade av att Moa blev ledsen när jag lämnade henne. För igår var det första gången för henne som hennes dotter blev ledsen när hon blev lämnad. Jag svarade att till slut blev man van vid det och jag visste när jag gick där ifrån att Moa hade det jätte roligt. Fråm Moas del var det bara lite gnäll nu på slutet, mest bara för att hon skulle gnälla. Men.....
Idag blev Moa jätte ledsen och ville absolut inte gå över till någon av fröknarna, när hon väl kom över så skrek hon: mmmaaaammmmmmmmaaaaa!!!! och sträckte sina armar efter mig, sen sprang hon mot grinden och skrek mamma. Då skar det i mig. Usch, snyft...det kom trårar :( Inte så hon såg det så klart, men för mig själv när jag gick hemmåt. Så typiskt bara för att jag svarade henne så igår. Men så här har inte Moa blivit på länge, så det blev nytt igen för mig.
Jag måste intala mig själv att hon blir glad fort och att hon har det super roligt där. Nu ska jag ta tag i trasan, dammsugaren och moppen och hinna köra över huset innan det blir träning med Dennis. Idag kettle bells, woho!!!!! Så här glad var Moa på vägen till dagis i alla fall :)

Backlöpning

Jajamen, idag blev det träning på löpbandet nere på brandkåren. Vi körde ett random pass på 30 minuter. Det var enbart backe uppför i dess olika lutningar. Som mest 7,8 och det kändes i vaderna :) Jag började på 9 km/h men slutade på 10 km/h. Det blev 4,63 km och 346 kalorier....väldigt nöjd.
Nu har vi precis kommit in efter lek på lekplatsen med Lucas och en annan från hans dagis. Fint väder idag också men det blåser dock lite mer...vindarna är lite kyliga.
Nu leker Moa på sitt rum och jag ska snart börja på maten. Dennis kommer hem vid 17 tiden idag och då blir det Korv stroganoff med ris.... mumma!!!

Mina fötter...

så glad jag är för mina fötter...så sjunger Mora Träsk i en av sina låtar. Jag skulle gissa att Albin sjunger detsamma nuförtiden för nu har han även hittat sina fötter :) Om han inte rullar runt på mage när han ligger på rygg, vilket han gör i stort sett hela tiden, så tittar han på sina fötter. Äntligen kan han kanske pilla sitt eget tåludd ;) hahahaha....


Ta bort ormen...

Vid halva elva tiden igår kväll så vaknade Moa och var jätte ledsen och förtvivlad. Jag kom upp till henne och hon sa kom in mamma, kom in mamma. När jag kom in i rummet så sa hon...ta bort ormen där borta. Vardå? Där borta.....Jag kollade igen o visade.
Där var ju så klart ingen orm men hon var sten säker. Stackars liten! Sen fick hon sova i vår säng...då sa hon: var är Nisse? Under sängen sa jag....bara Nisse där under sa hon?? För att försäkra sig om att där inte var någon orm. Söta lilla Moa. Förstår så små barn att dem drömmer?! Vi sa ju det till henne men förstår hon det tro? Hon fick ro igen i alla fall och somnade gott bredvid mig istället, sen vaknade hon dock kl., 06 i morse...
Usch, den där sovmorgonen känns llllåååååånnnngggggttttt borta. *snark*

Aj aj aj...

AJJJJJJJ....jag brände mig på stekpannan :( Himla dumt. på underarmen....det svider....piss!!!! Får nog ett fint långt märke där, snyggt ju! Annars idag så har ju söta kusin varit här...vi lunchade och satt ute på vår baksida i solen och jag har fått FÄRG! Woho....äntligen ser man lite frisk ut...hahahah!



Efter att jag hämtat Moa på dagis så gick vi till ankdammen och matade alla ankorna. Alla o alla, där var inte så många och endast hanar. Honorna ligger väl på ägg nu så snart kanske man får se ank bebisar istället :) det var lagom mycket ankor för Moa, hon kan tycka dem är lite skrämmande när dem är så många och för närgånga. Idag var ok! Sen var v i ute hela eftermiddagen och fick massa sol på oss.



Nu på kvällen har vi grillat lax....riktigt gott var det. Mumma!!! Albin fick ligga inne på golvet, nöjd ändå. Han har ju också varit ute hela eftermiddagen, får vara försiktig med honom o solen, fast han alltid är i skuggan, den tar ju där också. 
Nu kollar Moa på tecknat, Albin snurrar runt på golvet hela tiden och jag ska in o duscha. 

62 ut, 68 in :)

Big big boy....jajamen, nu är Albin stor ju. Har sorterat hans garderob...ut med storlek 62 och in med storlek 68. Tänk vad det går fort egentligen, har ju knappt hunnit använda kläderna. Det är tur han har fått ärva av sina kusiner :) Det är bra med second hand!!  Tänk om jag skulle köpt allt själv...mycket pengar för det första och sen kanske han inte ens skulle hinna använda det. Behöver dock köpa lite kortärmade bodies till honom för det har han inte många av och kanske några par tunna byxor/shorts...det blir ganska instängt att ligga i vagnen...
Nu ska jag göra mig färdsig för snart kommer kusin...woho!!!!


Morgonfix i vanlig ordning

Ja, tisdagen avr kommen och med den alla dem vanlig morgon rutinerna :) Tänk vad man är inrutad som människa. I alla fall jag. Allt likadant varje dag i stort sett...hemskt när man tänker på det tycker jag. Anyway, ungarna är klara, påklädda och fått frukost. Albin leker på golvet och Moa springer runt och leker med Nisse. Det är alldeles strax tid att gå till dagis för lämning av Moa, sen blir dte hem och lämna Nisse och vidar etill gymmet för min o Albins del :) Det ska tränas bröst och mage idag....


Moa sitter med måttbandet och instruerar Albin i hur man mäter och så mäter hon honom lite :) Sötnosar....och dem är MINA!!!!!

Underbara sol o värme :)

Såja, första jourdagen avklarad och sista dagen på ledighet är över. Imorgon är det jobb för Dennis igen och jobb för mig med hem o hushåll o barn :) Men dagen idag har varit härlig, solen o värmen är verkligen här och jag blir såååå glad. Syster med 2 barn var här i förmiddags och det är alltid lika kul att få kvalitetstid med henne. Moa lekte på lekan med sina kusiner.
Nu på eftermiddagen har pappa med Linda varit här på middag. Det är också jätte skoj. Vi satt inne och åt middag men när kaffet skulle fram så drog vi oss ut på baksidan. Det var riktigt varmt där bak :) Albin fick ligga o sitta på bordet. Moa lekte i sin sandlåda och lekte med vatten och pensel och målade på lite allt möjligt. Små barn roas lätt eller vad är det dem säger?!

Tidigare under dagen så läste Moa bok för Albin . Hon tog fram sin potta (för hon tycker att det Albin sitter i ser ut som en potta) och sätter sig bredvid honom o "läser" det är evrkligen så härligt att se hur hon tar hand om honom. Hon är ju faktiskt bara 2 år men är ändå så klok och vettig och snäll o omtänksam mot honom. Det syns verkligen att hon tycker om honom.



Moa djupt försjunken i sin sanlåda och sina former.



Som mamma alltid säger...Det finaste man har sätter man på bordet. Så sant så!!



Pappa med lille Albin...dem fick mysa lite :)
Så var kvällen kommen, barnen sover gott (kanske inte ska säga för mycket) och vi kollar på tv och myser. Imorgon kommer söta Jasmine hit, min kusin :)


Annandag påsk!

Nu var snart påsken slut och vi har varit hos Dennis föräldrar, min mamma och idag kommer min pappa hit på middag. Idag börjar Dennis sin jour också, så nu är det ensamma promenader och ha kidsen 24 timmar om dygnet :) Ingen ensam tid denna vecka, så det får bli träning när Moa är på dagis.
Nu ska jag dra ett varv med dammsugaren, sen kommer syrran med Jennifer och Joakim. Då ska vi gå till en lekplats.


Goa Albin igår när vi skulle till mamma på Påsk middag och så här fin var Moa:



Jag vill så gärna ha en bra nybörjar kamera som har ett bra pris. Inte en digitalkamera...någon som har ett bra förslag som kan sånt där med kameror???????


6.31 km

Vill tipsa om en sida för alla er som är ute och rör på er mycket. www.jogg.se 
Där inne kan du mäta din runda som du går, joggar, springer, åker rullskridskor, cyklar eller hur du nu tar dig runt. Jättebra och kul tycker jag i alla fall. Bli medlem och lägg till mig som joggkompis :)
Nu har jag precis kommit hem från sjödiken rundan och den mätte sig 6,31 km och den sprang jag på 33 min och 20 sek....jätte nöjd. Jag får väl ha ett mål att ska jag springa milen i Bokskogen...det ska väl gå.
Nu blir det lite nyttig sallad till kvällsmat :)

Magsjuk

Det är anledningen till dålig uppdatering. Min mage har varit kass sedan jag vaknade igår. Det är antagligen kycklingen som jag åt när vi var på Skånes djurpark :( Det avr inte mycket föda jag fick i mig igår under dagen men nu känns det bättre.
Lilla, rara, söta albin ville gå upp kl. 5 i morse så nu sitter jag här nere och han är lugn. I sängen håller han på som bara den, men inte här nere.
Idag bär det av hemmåt mot mamma och lite påskmat..ska bli trevligt. För övrigt idag så behövs det städas men vi får se om det blir det eller något roligare :)


Superdag :)

Ja, det blev ju en tidig morgon men trots det har dagen blivit super. Vi for iväg till Skånes djurepark vid 10 tiden i morse och kom hem vid 15 tiden. Det har varit jättefint vdäer, varmt och skönt och solen har varit framme hela tiden. Vi strosade runt och kollade mest på sälarna, björnarna och grisarna, det var det Moa ville se mest.
Vi åt lunch där och det var ingen höjdare tyckte jag...till efterrätt tog vi mjukglass i bägare med choklad strössel och vi beställde 3 stycken....gissa vad det kostade?! 105 KRONOR!!!!! för 3 glassar....sjukt!!! Men dem var goda och Moa tyckte det var jätte gott :)



Björnarna...antar att det var barnen, hade fått en ny inhägnad. Mamma o Pappa gick runt i den gamla inhägnaden.




Moa sitter o väntar på vår lunch. Inte så lätt för en 2 åring att sitta och till råga på allt så sa jag till henne att hon int efick dricka mer innan maten kom för då var drickan slut och hon skulle vara mätt. Då blev hon lite sur, som hon kan blir ;) 



Albin fick också vara med på ett hörn så klart. Han åt inte av vår mat men kunde gott hålla sällskap :)



Fina Moa i ridhjälm. Hon fick prova på ponnyridning och jag trodde hon skulle bli rädd och hoppa över det när det väl kom till kritan men icke...hon satte sig på hästen och den tog henne varvet runt. Hästen hette Smörblomma och var 8 år :)



Lille Albin fick komma upp en stund också och kolla in djuren. Här i sin nya solhatt...Min lilla "gubbe"

Sen vi kom hem har vi bara slappat och lagat mat. Albin sover, nu är det bara Moa kvar som ska nattas sen ska vi verkligen ta det lugnt i soffan. Jag är helt slut....


Här e vi! Vi e på Skånes djurpark o går ru...

dsc00342 (MMS)

Här e vi! Vi e på Skånes djurpark o går runt o tittar på djuren:) jätte mysigt o fint väder e det. Nu ska vi äta lite o sen strosa vidare.


Tidig morgon......ogilla

Ja men hallå....vad är detta. Albin tyckte det var dags att gå upp 5:40 idag. Det ogillar vi skarpt. *snark* Jag var väl inte så pigg på det men jag klarar inte av att ligga där och lyssna på när han håller låda. Han skriker inte eller någto, bara ligger o snackar....sen vill jag inte väcka resten av huset i heller så det var bara till att gå upp och tassa ner på botten våning. Nu sitter jag här, långfredag morgon....vad göra?

En helt underbar dag :)

I´m so happy, I´m so glad...la la la la :) Idag har det varit helt underbart. Det har varit sååå varmt också. Moa har varit på dagis, jag har fått städa och plocka undan vinterkläderna. Dennis tog halva dagen ledigt och vi hämtade Moa redan kl. 13 och då gick vi till lekan där vi mötte upp med Eddie,, Maria och Theo. Vi lekte en stund och sen körde vi vidare. Vi ändrade planerna lite och körde hem och lämnade Nisse och sen vidare till Mc Donald för lite mat....Moa blev överlycklig och tog direkt en ballong. Fast hon är för söt...innan vi gick ut så lämnade hon tillbaka den. Hahahahah! Sen körde vi vidare till Nova Lund och handlade lite....Moa hade jätte skoj och nu förtiden när hon haft roligt så säger hon alltid. Mamma, det var roligt där :) *Kärlek*
Nu är vi hemma igen, barnen sover och vi har grillat lite korv och haft mys på baksidan.



Denna fina bild tog jag i morse. Öppnade dörren försiktigt och tog ett litet foto...fåglarna satt snällt kvar på vårt lilla mathus och smaskade :) Härliga vår/sommar är såååå välkommen.

Dags att fara...

jajamen, idag är det ju skärtorsdag och det betyder avgång mot blåkulla. Eller är jag helt fel på det?! Får se om jag kommer iväg....;) Nä, bara skoja så klart. Idag blir det lämning på dagis, hem och städa tänkte jag...träning, hem o äta lunch och sen hämtning på dagis. Sen blir det väl någon lekplats som vanligt...Moa älskar ju vara ute. Men vem gör inte det när det är så här fint väder :) Idag får vi nog ta med lite god fika för att fira att det är långhelg ihop med Dennis. Det tycker vi om :)
Nu ska jag plocka undan lite och sen blir det påklädning för att ta oss ut på promenad och bege oss mot dagis.


Mys i solen :)

Detta väder är ju helt underbart :) Det tycker vi om....Moa, jag o Albin traskade till lekplatsen efter att jag hämtat Moa på dagis och där mötte vi upp med Louise och Clara. Louise och jag gick i samma föräldrargrupp när vi väntade Moa o Clara. Solen sken och barnen lekte fint. Dem byggde kakor i sanden och gungade och klättrade lite. Dem hade skoj. Vi kom hem vid halv 5...så det blev hela eftermiddagen ute.
När vi kom hem åt vi middag och sen gick vi ut igen och gick en runda på området...Moa går hela tiden nu så man kan ju undra varför vi skaffade en syskonvagn :)





Albin låg glad och nöjd i vagnen..



Min fina lilla Moa.

Vi e på gång..vi e laddade:) vi ska till l...

dsc00333 (MMS)

Vi e på gång..vi e laddade:) vi ska till lekan. Det e strålande väder idag oxå. Riktigt skönt,jag blir så glad. Idag har ja hunnit med,lämning på dagis,träning, promenad på 6 km,lagat maten o hämtat på dagis, kan ju inget annat än att kalla mig effektiv:)


Inte lätt att vara lillebror :)

Idag när jag hämtat Moa på dagis så blev det lekplatsen istället för ett besök av Ina o Alfred. Det blev lite kaos hemma hos dem så tiden rann iväg :( Men vi träffade upp med Linda o Lucas för lek på lekan och det var hur kul som helst. Moa älskar att vara ute och leka och blev så klart ledsen när det var dags att gå hem..stackare. Dennis kom o mötte upp oss och då blev hon lite gladare. När vi kom hem blev det malagning och lek.



Moa lekte med lillebror och serverade honom kaffe...hmmmm, lite tidigt kanske. Han behöver INTE mer energi än vad han redan har...hahahha :) Det är inte lätt att vara lillebror och assistera levande docka för Moa. Albin tycker Moa är rolig och ler varje gång hon tittar på honom eller han ser henne. Dem är så söta och det är verkligen roligt att ha två barn tätt. Visst är det jobbigt och det gäller att ha tålamod men när man ser dem ihop och hur söt Moa är med Albin så smälter det i hjärtat. Det kommer nog bli roligt när dem blir lite större och verkligen kan leka ihop. Hade jag fått göra om allt så hade jag definitivt inte ändrat på ålders skillnaden mellan mina barn. Den är perfekt enligt mig!!!

Tränat...skönt!!!!

Så nu är jag hemkommen efter min löpträning. Det blev 5,3 km på 30 min, vanlig löpning alltså ingen intervall idag....så jädrans skönt när det är gjort men sjukt tråkigt när man är igång. Att springa vanligt är inte lika kul som intervall träningen :) Men men....nu är det gjort och jag har även slängt i mig lunch. Nu blir det en snabb dusch och sen promenad med Nisse för att hämta hem min älskade lilla Moa. När vi sen kommer hem så får vi besök av Ina och hennes son Alfred som är 1 år....då blir det fika :)



Albin blir mer o mer rastlös av att bara ligga och göra ingenting...vem blir inte dte liksom ;) Så idag blev det premiär av gåstolen, han står dock bara stilla men tyckte det var kul att komma upp och få pilla lite på leksakerna på bordet framför honom. För en stund var det helt ok, sen blev han så klart trött på det med...hahahah

Klant

Jag är en sådan klant...gissa vd jag gjort?! Jag har glömt anmäla föräldrar penning från o med den 1 april till försäkringskassan...SNYFT! Nu ska jag på telefonen och ringa dem direkt och hoppas på att dem kan fixa det annars är det 20 dagar som vi inte får några pengar för :( Kan man bli mer än klant...Grrrrr *ARG*
Efter det blir det påklädning så vi kan traska till dagis. Efter dagis lämning blir det hem och städa av lite och sen träning. Ett skönt intervall pass väntar...puh!
Nä...på telefonen så ja slipper överdrivet lång kö....

Vår vår vår...

Åhhh....det är så härligt med denna sol och härliga vår som nu kommit till oss. Jag blir så glad och Moa också för det är hälften så mycket kläder att ta på sig när vi ska ut...hahhaah. Hon hatar verkligen påklädning...stackare.



Detta blev en så bra och härlig bild på min lilla söting idag när vi skulle gå ut en runda och möta Dennis efter jobb. Vi stannade på lekan också där Moa la en fin laddning i blöjan som hade allt annat än fast form. Det blev duschen när vi kom hem och kläderna i tvättmaskinen. Hemma väntade även pappa o Linda på baksidan av huset..dem hade tagit en tur med motorcykeln och tittade in på lite kaffe. Trevligt!!!
Nu ska jag ta en god choklad dricka och en äggmacka...MUMS!!!!!

Gullungar....

Nu är det ny vecka och måndag morgon. Solen strålar fint utanför, det kommer nog bli en bra dag idag känns det som. Jag, barnen och Nisse ska snart bege oss ut för en morgon runda. Vi har varit effektiva nu på morgonen....uppstigning, badat barnen, påklädning, frukost och klockan är bara 8:10...känns skönt!



Idag gick det bättre med gröten för lilleman. Lite bättre teknik fick han in, dock ändå en massa kladd :) Min ena gullunge så glad och go denna måndag morgon.



Min andra lilla gullunge som leker för fullt med lite allt möjligt.
Nu ska vi ta på oss och traska ut i det underbara vädert....hoppas det är lika skönt ute som det ser ut att vara.
Ha en bra dag alla!!

Sötis

Nu är vi precis hemkomna från lekplatsen där vi spenderat lite tid. Det blev fint väder och solen började skina. Då får man passa på att vara ute. Jätte skönt var det.



Min lilla sötis. Vi åkte rutshkana, gungade, lekte gömme, studsa studsmatta och byggde kakor i sanden.



En glad Moa som tycker om att gunga.
Nu blir det lite lek hemma och matlganing...sen hoppas vi på en lugn kväll framför tvn och Big brother kl. 21 :)

Detta är man inte van vid :)

I morse var det dags för smakportion av gröt för lille Albin och det gick väl som det gick...hahaha. Vilken kladde r*v. OMG!!! Han spottade och slabbade och stoppa händerna i munnen och haklappen i munnen. Vilken skillnad från Moa när hon var liten. Detta är man som sagt var inte van vid. Gris är vad han är :) Det verkade ändå som att han, mitt i allt kladderi, tyckte att det var gott...prova imorgon igen så klart!



Annars idag då...vi har varit ute på morgon rundan och nu sitter vi här hemma. Moa leker med lera och jag skriver här. Riktigt tråkigt och klassiskt söndags väder är det idag. Grått, duggigt och lite kallt...tråkigt :(
Vi har inget på schemat idag så vi får se vad som händer och vart dagen för oss. Kanske bara in i städskåpet för att ta fram städ sakerna. Vi får se. Ha en bra dag alla

Shopping på hög nivå :)

Idag var det då dags för den efterlängtade Ullareds trippen ihop med mamma o syrran. Lika trevligt varje gång och det har blivit vår grej :) Vi körde kl. 4 och kom fram 15 minuter innan GeKås öppnade....Det var kö :( Men det gjporde ju inget för det var inte så lång kö och inte så mycket folk så vi kom ju in direkt när dem öppnade. Vi gick igenom allt på drygt 4 timmar och handlade en hel del.
För min del blev det mest kläder till Moa, sen till Albin, någon leksak till Moa...inte mycket för hon har redan så mycket. Sen köpte faktiskt jag ett par jeans och en lång kofta. Brukar annars inte hitta några kläder till mig.
Det blev även ett par bakformar och två termosar, ett USB minne och lite hygienartiklar. Jag är mer än nöjd och tyckte jag fick MYCKET för pengarna...som alltid!
Vill inte längta livet av mig men nu blir det till attt se framemot hösten och nästa tripp.....ha ha ha!!!

Nu är jag här

igen...woho eller?! Dagen har varit så himla härlig. Skogsturen med Linda och barnen var jätte mysig. Solen sken och det var riktigt varmt och skönt. Vi gick en runda och sen blev det fika...så  klart!!! Moa sa när vi åkte hem...det var roligt mamma!!! *sötnos*





Jätte mysigt hade vi :)
När vi kom hem städade vi över huset lite snabbt, slappade, gav Albin mat och sen gick vi för att möta upp Dennis när han slutade på sitt jobb. Vi traskade hemåt och då blev det GRILLNING!!!! YAY...årets första grillning är avklarade och det var dunder gott. Nu är vi mätta och nöjda och barnen sover... kvälln ät välkommen och jag ska ladda mina batterier för imorgon blir jag hämtade vid 04 tiden och turen tar mig mot Ullared och det välkända varuhuset......here we come!!!


Hallå hallå

Ja, nu blev det inget under helda dagen igår men dagen såg ut ungefär så här. Uppstigning, blöjbyten, påklädning, frukost, lämning på dagis, hem till mamma, till bvc, hämtning på dagis, hem o hämta Nisse, ut och träffa Anna-Karin och Elin, hem här och leka, äta middag, storhandling och vi landade i soffan ca kl. 20. Hoppas ni har överseende med att det inte blev något inlägg...dagen sprang ifrån mig :)
På bvc gick allt bra och han är en stor kille på 67,5 cm och väger 6,6 kg. Han är längre än vad Moa var men väger mindre.

En bild från igår när vi var ute och gick en runda med Anna-Karin o Elin.


Sen gick vi hem här och lekte...

Nu har vi packat matsäck i form av kaffe, juice, mackor och frukt...nu ska vi till skogen med Linda, Lucas och Alina. Hoppas ni alla får en bra dag. Här är der strålande sol och super skönt väder. Till o med Moa sa i morse, fint väder idag mamma!!

Påskfest!

Jajamen, imorgon ska det vara påskfest på Moas dagis. Dem ska ha påskbuffé och pyssla och lite sånt. Det stod att barnen gärna fick vara utklädda så nu fick jag ju en utmaning....vad skulle det vara?! Shit...Får se vad jag kan hitta att dra på henne..hihihi. Blir en bild imorgon...
Nu har vi äntligen kväll, ätit en god macka och druckit den goda chokladdrickan. Nu blir det tv tittande och mys. Barnen är lagda och sover gott (ska kanske inte säga för mycket) så nu ska huvudet vila :)
Det är mycket liv om dagarna...Moa är ju så full av energi, förstår inte var hon får det ifrån. Måste få bra mat :) Det går i ett hela tiden så kvällarna är mer än väkomna.



Ny friserad Nisse som int gillar blixten spå mycket...han blundar lite halvt. Sötis!!
God natt alla...imorgon händer det nya saker.

Äggisar :)

Åhhh...finns det något godare än en riktigt muk och god macka med kaviar och ägg på?! Svar: NÄ...det är äggisar det. Riktigt gott!!! Yammi, mums...ligger två sådana mackor på min tallrik nu. En skål kesella står bredvid också :) Dagen löprunda är avslutad och det blev ca 6 km...med vagn. Väldigt nöjd och det var riktigt skoj och skönt. Jag sprang med Maria och Theo vilket gjorde det roligare :)
Väl hemma så blev det mat i Albin, vi har ju börjat med smakisar nu. Jag har kokat potatis och morötter till honom och han tycker det är gott. Han har även fått prova mango puré. Han blir ledsen när han inte får mer...hahahah



Lite kladd och lite spill men det får man räkna med...bara gulligt :)
Nu ska jag sätta mig ner och skriva matlista för 2 veckor fram och sen en handlar lista till det...behövs storhandlas känner jag. Känns mest ekonomiskt att skriva matlista så behöver man inte ner och handla varje dag och då slipper man alla dem där impulsköpen som kanske är lätt att man gör annars ;)
Sen ska Nisse lämnas till frissan och Moa ska hämtas på dagis....fullt upp..som vanligt.
 

Football it is

Jajamen, sambons favvo lag spelar just nu på Viasat...så klart Manchester United :) Jag som inte är ett så stort fan av fotboll sitter mycket hellre vid datorn och surfar runt. Finns ju mycket skit på nätet...eller?! Rensade min inbox i mailen och hittade lite gamla bilder på Moa tagna av Elins mamma. Här är en och där var Moa 1 år.



Oj oj oj vad tiden springer....Vilkn sötis :)
Nu har man en liten kotte till och han är 4 månader...eller blir det på torsdag. Moa är alltid så go med honom. Ligger han på golvet så vill hon ligga bredvid. Idag la hon sig bredvid honom och höll honom i handen...dem var så söta. Låg o tittade på varandra och så sa Moa: Han skrattar åt mig mamma...hahhaha
När han är ledsen och skriker så säger hon: Ingen fara Albin, mamma kommer och så klappar hon på honom. Man skrattar för sig själv när man hör det.



Härom kvällen så sprang Moa upp och ner ur sängen när hon skulle lägga sig så sa
Dennis till henne: Nu räcker det Moa, nu går du in och lägger dig.
Moa hytte med fingert och sa: du säger inte till mig
Dennis: Jo, det gör jag visst för här hemma är det mamma o pappa som bestämmer.
Moa: NÄ, jag bestämmer
Oj, vad jag skrattade för jag kunde se det hela framför mig..."lill chefen" 

regn o rusk :(

Alltså vilket tråkigt väder...det bara öser ner :( Vår bil är ju inlämnad för att få en ny ruta så idag när det var dagis hämtning var jag allt vackert tvungen till att gå dit. Ja, hunden skulle ju ändå ut så det spelar ju ingen roll, men usch vad det regnade. Moa var lika glad som vanligt och överlycklig över att få plaska i en massa vattenpölar och stora pölar. Hon var blöt från topp till tå när vi kom hem...dock inte innanför kläderna så det är ju bra. Jag själv hade på mig regnkläder men äger inga gummistövlar...det är ju för dåligt måste jag få säga. Det är ett inköpsmåste (om nu ett sånt ord finns).

Nu kommer snart Dennis hem...skönt! Alltid kul när han kommer hem...då blir det lek o matlagning skulle jag tro. Inget kul väder att gå ut  o leka i.

Morgonmys

Idag tisdag och det innebär dagis. Kl. 9 ska Moa vara där. Men....innan det ska vi lämna bilen på verkstad så vi kan få bytat vår vindruta :( Så jag är billös idag...gör dock inget för det står andra planer på schemat :)
Vi började i alla fall morgonen med morgonmys och frukost framför tvn. Moa kollar på tecknat, Albin ligger på golvet och jag sitter här.
Nu ska vi borsta tänderna och ta på oss kläderna för bilen ska vara på verkstaden kl. 8. Snabba ryck!!!


Skogsmys

Nu är vi hemma igen efter vår träff i Bokskogen. Vi träffade Marie, Linus och Nellie där kl. 12. Vi hade med oss lite fika i form av äggmackor och frukt. Jättegott!! Först fikade vi och sen lekte Moa o Linus lite, därefter gick vi 2:an. Det tar sin lilla tid med småttinga. Linus är 3 ½ år men Moa är ju bara 2 år och 3 mån så det får ta sin tid.





Nu sitter Moa o Albin på golvet och leker och precis när Albin låg på golvet så rullade han för första gången från rygg till mage...hahhaa :) Han såg lite förvånad ut men blev glad.
Om en stund kommer Dennis hem får se vad vi gör då...matlagning blir det i alla fall.

Ny dag, nya tag

Då var det måndag igen och natten hade kunnat vara bättre. Suck, Albin är så förkyld så han höll mig vaken mellan 03 och 5:30 :( Det är syndom honom...sen var det dags att gå upp kvart i sju. Jag efterlyser en sovmorgon igen!!
Jaja, bara till att gå upp och ta nya tag. Blöjbyten, påklädning och frukost. Nu sitter jag här, Moa kollar på Musses klubbhus och när det är slut ska vi ta på oss för att traska ut med Nisse. Det blir först en runda med honom sen ska jag faktiskt ta och springa en runda med vagnen...tycker nog Moa blir kul :)
Jajaj...måndagen är välkommen fast jag känner mig sliten och trött.



Mina underbara barn som håller mig i full gång konstant :)

Underbara söndag :)

Strålande solsken, varmt i luften, glada barn och hela eftermiddagen ledigt :) Det har varit en underbar söndag då vi varit hos Dennis föräldrar på frukost fika. Jätte trevligt och gott var det. Moa fick härja med farmor o farfar..hon är nöjd. Lite film och slappning i soffan blev det därefter för att ladda batterierna för eftermiddagen utomhus. Först gick jag o barnen en lång runda med Nisse och när vi kom hem så gick vi allihop till lekplatsen här intill och lekte och busade, sen fortsatte vi inne i trädgården på baksidan. Riktigt skönt väder har det varit idag och solen har värmt ordentligt. Det tycker vi om.
Sen blev det badning av Moa och matlagning. Nu sover äntligen båda barnen och vi ska inta soffan för att förbereda sig inför en ny vecka som börjar imorgon. Dock en dyr vecka :( Vindrutan på bilen måste bytas, ombesiktning av bilen, Nisse ska klippas och Ullared på lördag.



Albin i sulkyn när vi var på lekplatsen. Där satt han nöjt så han kunde se och få vara med.



Moa skulle baka kaka och bygga torn sa hon....sötnöt!
Nu ska jag koka lite ägg för att kunna göra en matsäck till mig och Moa imon...vi ska på utflykt. hihihihi

Då var det dags igen...

Söndag morgon och solen skiner...härligt. Moa och jag har ätit lite frukost, inte så mycket för kl. 10 blir det fika hos Dennis föräldrar. Dennis sover för han har kört tidningarna i natt. Nu ska vi snart ta på oss och bege oss ut i vår vädert för en morgon promenad :)
God morgon alla...hoppas ni får en bra dag!!!

Äntligen kväll...

dock sover ingen av barnen. Det är väl så typiskt...när man själv är helt slut och trött i huvudet och vill ha en lugn o skön lördags kväll så ska det klydda. Det slår aldrig fel. Vårt kaffe är kokat och lite glass ligger i frysen och väntar på oss men det verkar inte bli något intag av sånt ikväll :(

Detta är goa söta Albin klockan 06 i morse...han borde vara  trött och sova gott nu men NÄ...varför skulle han det? Jaja, när Moa har somnat så blir det kaffe och glass...konstig kombo eller? Men det blir nog var för sig ;)
Trevligt kväll....

Fynd!!

Ja, dagarna rullar på hela tiden och nu har ag en liten håla till att skriva här. Moa sover ute i vagnen, Dennis vilar i soffan och Albin sitter i sin babysitter. Mamma kom hit i fömiddags vid tio tiden och då gick vi på loppis. Dagens fynd, som Albin fick av mamma, är en Bumbo stol. Gick och tänkte på en sådan stol häromdagen...eftersom Albin inte är så föryust i att ligga på ryggen utan vill gärna vara med. Så hittade vi en sådan på loppisen för 80 kronor...ordinarie pris 429 kronor. Det kallar jag fynd med stort F....hahaha.

Han sitter jättebra i den och blir överlycklig när han får komma upp o sitta. Tusen tack mamma!!!!!!
I övrigt så fick Moa tre pussel, en keps, tre par skor, ett par byxor och en kjol. En riktigt härlig dag har det varit, solen skiner, det är så bahagligt väder ute och alltid mysigt när mamma är här :) Det tycker vi om.

När Moa vaknat ska vi till hennes kusiner Kasper och Klara för att leka och fika. Det blir säkert hur trevligt som helst det med. Sen blir det till att hålla lite lördags kväll för sen är det nya äventyr och aktiviteter imorgon igen.

Godmorgon världen. Nu e vi ute på morgon r...

dsc00318 (MMS)

Godmorgon världen. Nu e vi ute på morgon rundan o det blir en snabbis för snart kommer mamma. Vi ska gå på baklucke loppis:) Dennis har jour så han e på fysträning. Hörs sen.


samma som igår...

ursäkta för dåligt med inlägg...dagen har gått i samma tempo som igår. Alltså i ett. Puh...nu är jag något slut och ska unna mig lite kinapuffar. Det är ju hur gott som helst och det är tur att det finns ett slut i påsen för när man väl har börjat äta dem så kan man inte sluta...hihihi
Idag har jag haft tre av min akusiner på besök, Jasmin, Angelica och Denice...hur trevligt som helst och det var ett tag sedan vi träffades allihop. Moa trodde hela tiden att det var hennes kusiner som skulle komma. Stackare.
Nu ska vi hålla kväll och imorgon hoppas jag på att kunna göra fynd med stort F. Woho!!!!!


What a day :)

Ja, idag har det gått i 1 hela tiden. Katja o Valter kom redan kvart i 9 i morse...det blev lämning på dagis och sen direkt till babycafé. Jätte trevligt var det. Hem här igen och äta lunch och sen körde dem hem när jag skulle gå och hämta Moa igen. Vädert har verkligen varit växlande idag...i morse var det grått och tråkigt och när vi skull egå till dagis började det ösregna, sen duggade det lite. När vi gick hem från babycafé så var det uppehåll men grått. När jag sen skulle gå och hämta Moa så sken solen och det var behagligt förutom att det stormade lite sådär lagom oskönt :(


Just nu så gymmar Albin med ett gym som har alltför dåliga batterier att det har hängt upp sig...Moa lyssnar på Barbie girl för femte gången, med tomteluvan på och läser Nasse boken :) Hon säger: lyssna barbie mamma, barbie igen mamma...suck, så bra är inte låten!

Dennis slutar jobba om en halvtimme och när han kommer hem så blir det väl matlagning och en lugn och skön kväll. Fredag imorgon och då får jag mina tre kusiner på besök...kan inte ens gissa hur mycket snack det kommer blir :) Nu får jag gå och leka med mina barn....

Totalt färdig

Usch ja...känner mig ganska så trött i kroppen. Totalt färdig!! Träningsvärk sedan jag tränade bröst igår..aj aj aj och det där intervall  passet vi gjorde idag är en riktig rysare men sååååå himla skoj det är att springa på det viset :) Nu känns det i kroppen...SKÖNT!!!!!!
Dennis är inte hemma för han skulle göra ett brandmans test och ha läkarundersökning men han borde komma hem snart. Jsg ska hoppa in i en varm dusch och hoppas på att det kan mjuka upp min kropp lite. Sen blir det ryggläge i soffan för hela slanten och en god macka och en kopp te till det. Härligt.
Imorgon kommer söta Katja med sin Valter och vi ska husera på babycafét här i svedala...Skojsigt!!

Go kväll alla!!!

Mina barn

   

Var inte rädd mina barn
Allt blir som det ska va
Trots skuggorna som ruvar
och farorna som lurar
så lovar jag att allting ska bli bra

Jag är den bro
som orkar bära er
Jag är den hamn
där ni är trygg
Jag är den eld
där ni kan värma er
Jag är den famn
som ger er skydd

(sång av Mikael Wiehe)


Världens gladaste :)

Finns det något bättre än att vakna upp till goa Moa som säger, mamma, gå upp nu. Som vill ligga nära en i sängen på morgonen och mysa lite. Eller till Albins glada nuna och härliga leende när man tittar ner i hans säng. Bara man tittar på honom så ler han :)


så här glad är han varje morgon, det är så kul!!
Nu ska vi äta frukost och sen blir det en gång promenad till dagis...dock mindre kul väder.Regnigt och grått :(
Idag ska det bli ett intervall pass...puh, bäst att ladda upp :)

Vår runda hem...

På väg hem från dagis...

Ska vi gå igenom buskar...


Klättra över staket...


Ta trappa upp och trappa ner...3 gånger...


Kolla i vart enda skyltfönster längs hela gågatan...


Och krypa på kanter...

Utöver allt detta så ska hon gå balansgång på små kanter och gå upp för backar och hoppa i små pölar. Jag gick hemifrån 13:37, hämtade Moa kl. 14:00 och var hemma 15:03. Inite konstigt att rundan hem tog 1 timme eller?
Hon hade kul i alla fall, nu har jag precis duschat, Albin ligger på golvet och Moa leker.. vi alla väntar på att pappa Dennis ska komma hem. Sen blir det tacos till middag...mumma!


komsi komsi komsi

Ja, jag försöker locka fram våren och solen med en bukett tulpaner i olika färger. Det är sällan jag köper färska buketter med blommor men jag tycker om det väldigt mycket och tycker att det blir så fint och gör stor skillnad i hemmet. Borde göras oftare alltså...



Nu har jag precis varit nere och tränat och ska nu gå till dagis för hämtning av min lilla goa Moa. Idag skulle dem till biblioteket och låna böcker och sen skulle dem plocka pinnar för att måla på. Får väl höra om allt när vi går hem :)

Godmorgon

Godmorgon vänner....Nu är vå tisdag här och vi är faktiskt klara med allt och sitter och väntar på att ta på oss för att traska ut med Nisse och lämna på Moa på dagis. Sen ska jag o Albin in o handla tänkte vi,eller så tar vi det i em...hmmm. I alla fall så tittar mamma in en sväng vid 10 tiden på en fika.
Ska försöka hinna med lite träning idag också innan jag hämtar Moa. Nu när Dennis har jouren så blir det svårt att få ihop tiden med träningen...jaja, får ta det när chansen ges.
Nu blev det en bajsblöja att byta också....so long.

Beroende

Hur kan man egentligen vara beroende av ett program där det sitter x antal människor instängda i ett hus? Ni förstår ju att jag så klart pratar om Big brother. Ja, beroende är väl till att ta i kanske men de är himla kul att titta på. Vilka dumma människor det finns och OMG vad folk kan bli, ja allt möjligt, när dem får i sig sprit.
I alla fall så försvann vår tv 11 häromdagen och det var ju mindre kul eftersom det är dem som visar Big brother och jag blev nästan lite sur *pinsamt* hahahaha....Men gissa vad?!
IT´S BACK!!!!!! Woho....så ikväll blir det BB. Hahhahaa.



Idag har det varit strålande väder så vi passade på att vara ute en hel del och då kom pappa. Vi gick en runda ihop och sen var vi här hemma. Han kom vid 13 tiden och gick vid 18 tiden så det var jätte skoj. Dennis kom hem o vände. Eftersom han har jouren så har han övning nu ikväll och har fortfarande inte kommit hem. 
Jag har varit ute en runda till med Nisse, tvättat lite och nattat barnen. Nu sitter jag i soffan och ska slå över tvn på kanal 5 och se Ullared :) Imorgon är det tisdag och dagis dags för Moa och min lilla söta mamma kommer på besök.

Swish...

Hoppsan, klockan är redan halv 1. Vart tog dagen vägen och snart kommer min pappa på en fika :) Dock har vi ju i o för sig hunnit med en del. Uppstigning, blöjbyten, påklädning, frukost, matat Albin 2 gånger, varit ute en timme med hunden, ätit mellis, ätit lunch, duschat och städat nedanvåningen. Tänk så effektiv jag blev nu när inte Dennis är hemma helt plötsligt :) Bra ju!!! Nu är det som det ska vara i rutiner här hemma, Dennis jobbar och jag är hemma med barnen...han har även jouren denna veckan.



Tog en bild på Moa min när vi åt lite mellis iform av päron. Nu ska jag ner på golvet till Moa för att bygga det stora pusslet i väntan på pappa...ha de bra så länge...

Tråkigt

Ja, det har varit en tråkig dag...förutom när jag var hemma hos Camilla. Åkte till henne vid 10 tiden och sen hämtade vi ut hennes Iphone4..."ögonstenen" :) Därefter fikade vi och försökte få igång den där manicken. Inte det lättaste ska jag säga, dock redde våra kloka hjärnor ut det ihop och nu fungerar den som smort och hon är mer än nöjd :)
I övrigt idag har det blivit träning, en promenad och lek med barnen. Lite matlagning och nattning och nu är det soffan. En tidig kväll till sängs kan jag väl hoppas på....kanske man kan hinna i kapp lite med sömnen. En typisk söndag som har varit ganska så tråkig.


Jag o Moa satt o målade med målarfärg och kritor. Albin höll oss sällskap. Han är väldigt nöjd när han får komma upp och sitta för då får han ju vara med. Han tycker inte att det är särskilt populärt att ligga på rygg längre. Ser ju inget då.

Titta vilken fin teckning vi gjorde och som nu pryder vårt kylskåp :) Inte det lättaste att rita runt Albins små korta o små tjocka fingrar. Han knep rätt bra fast jag knep hårdare när jag öppnade dem så jag kunde rita runt dem :)


Moa lånade Dennis keps och tänkte att den skulle inspirera till teckningarna...söta!


Albin satt bara och var glad hela tiden...är han nöjd är mamma nöjd.

Imorgon kommer min kära pappa hit på en fika. Det ser Moa framemot...jag också. Nä, lite tv tittande blir det nu och kanske en kopp te...hmmm, de är ju gott

Kalas

Nu är vi precis hemkomna från kalas hos min syster. Vi kom dit kkl. 13 och sen körde Dennis vid 14 tiden för han skulle ha jouren en stund idag. Vi stannade så klart och det blev middag och glass :) Moa var hel nöjd. Hon lekte som vanligt en massa med Jennifer. Dem var både ute och inne och höll låda.

Här sitter dem och kollar på film..Nallen i det blå huset :)

Jag känner mig slö o trött så ikväll blir det verkligen en lugn kväll. Lite film, antagligen "luftslottet som sprängdes". Stieg Larssons triologi är ju den absolut bästa!! Imorgon blir det träning och en träff med Camilla så hon kan få sin lilla ögonsten :)

Telefonsamtal

Hahahaha Moa är för go. Hon tog sin telefon i morse och sa att hon skulle ringa dagis sen sa hon: Hej dagis, jag stanna hemma med mamma idag, Vi åka rutschkana :) Så söt. Dock blir det ingen rutschkana idag för vi ska till Moas kusiner på kalas. Josefin och Joakim har fyllt 13 respektive 10 år!!!
Just nu är Dennis på fysträningen, Moa sitter i badet och jag bredvid och bloggar. Albin ligger i vår säng och sover. Han känns lite varm så får väl ta en temp på honom sen och hoppas på att den inte visar någon feber :(
Nu ska Moa tvättas och sen blir det upp från badet och ner och mysa framför en tecknad film kanske. Det är ju trots allt helg...då får man kolla på film :)
Kameran är på laddning så det har inte blivit någon ny bild tagen, men om jag får lov så bjuder på en äldre bild :)



En härlig sommar bild från midsommar i fjol. 25 Juni 2010...lilla söta Moa.

Då o Nu :)



Som utlovat igår så hittade jag faktiskt bilden på Moa när hon satt i Elin säck när hon var 4 ½ månad :) hahaha..det var då det. Så här såg det ut igår...Moa 2 år och 2 ½ mnånad :)


Gissa om den där säcken såg liten ut när Anna-Karin tog fram den igår...hahaha. Kunde inte tro att det var samma säck. Den såg så stor ut när Moa var liten.

Nu är vi hemma igen efter lunch rundan och Moa har precis vaknat efter att ha sovit i vagnen. Albin gymmar fast ifrån sin babysitter...hantycker det är kul för han får tag i sakerna som hänger ner :)
Detta är min första riktigta dag som mamma med två barn för Dennis började jobba kl. 7 i morse. Dock har allt gått bra, vi var till o med på öppna förskolan i morse och lekte :) Det blev en mjukstart för honom eftersom det är fredag men det kan ju vara skönt. Ikväll blir det tex mex gratäng med sallad och lite fredagsmys...UTAN något gott. hihihihi!



Och lille Albin i samma säck så klart....

RSS 2.0