något bättre..

Ja, den här lille Albin alltså...Han har haft så hög feber idag att jag aldrig sett något liknande :( Albin somnade inte igen efter förra inlägget utan istället tog jag upp honom. Han verkade hyfsat ok och efter en stund kom Dennis hem. Han fick sluta vid 14 idag :) Vi gick o hämtade Moa o sen hem...då hade Albin somnat i vagen så jag tog upp honom till sängen. Han sov gott vidare. Dennis tog en löprunda och jag o Moa hängde i trädgården...riktigt skönt väder. Fick även solat lite.
När Albin sen vaknade till så var klockan närmare halv 5...han hade förvissot legat under täcket men han hade 42,1 grader i temp...helt sjukt!!! Vi gjorde allt för att kyla ner honom o gav honom så klart medicin och efter en timme var tempen nere runt 40 grader...puh! Galet, helt galet. Det är alldeles för hög temp!
Så Valborg har varit sådär. Vi har dock grillat och det var riktigt gott, varit ute hela eftermiddagen och nu haft en lugn kväll. Innan Albin skulle lägga sig så hade han 38,6 i temp o det var ändå 3 timmar efter förra dosen så hoppas det vänder nu.
Själv är jag väldigt trött så tänkte gå o lägga mig nu...hahaha, socialt va? Nja, men är man trött så är man o jag blir ingen bättre människa för att jag sitter upp och gör mig tröttare. Sova blir det :) God natt!!


40,8 i temp

Usch ja, min stackars påg. Han hade ju bara 38,8 i morse men när vi kom hem efter dagis rundan (lämning av Moa) så hade Albin 40,8 graders feber och det var mätt med temp i örat. Alltså minst 40,8 grader. Han fick irpen och sen sov han i 2 timmar. Vaknade o hade 39 grader o nu efter 3 timmar sedan irpen dosen har han 40,8 grader igen. Nu fick han alvedon och ligger i sin säng igen. Låter dock inte som han somnat så kanske ska ta upp honom igen. Tycker så synd om barnen när dem är sjuka och jag hade gjort allt så att jag hade tagit över deras sjuka om det hade gått.
Min lilla plutt...



Dennis kommer sluta vid 14 tiden idag och sen blir det hämtning av Moisen och därefter shopping av mat som vi ska grilla ikväll....MUMS!!! Valborg o allt :) O förresten....GRATTIS kungen :)

VAB...igen :(

Ja, så var det dags igen att vara hemma. Albin har feber igen...igår när vi gick o la oss hade han 39,8 grader. Stackaren! I morse hade han "bara" 38,8 så det blir inget dagis för honom. Tror dock att det är tänder som kör till det för honom. Sist han hade feber så hade det dykt upp en kindtand. Han verkar också ha ont i munnen så tror det är tänderna som ska ut.
Jag o Dennis brukar dela ganska så lika men de är som med allt annat. Vi resonerar ur ekonomiskt perspektiv. Dennis tjänar mer än mig + att idag på en klämdag så får han 500 kr extra. Klart inte han ska vara hemma då.
Så det blir en lugn dag, Moa får gå på dagis mellan 9-15 o leka av sig med sina kompisar. Jag o Albin får husera här hemma...Hoppas ni alla får en bra dag :)


Vinna på låtsas :)

Kan jag inte vinna på riktig bowling så får jag väl vinna på låtsas...så här e resultatet...jag VANN!!! I rule!!!





Det är ju jag då som är tjejen och som fick 228 poäng...woho!!!
Från vänster är det jag, Dennis, Magnus o Dennis.
Jag är bäst.

Idag är det söndag, den 29 april, vilket betyder att idag skulle min söta lilla morfar fyllt år. Tiden går så fort o du har nu varit ifrån oss i 1 år och 4 månader. Saknar dig fortfarande lika mycket.
Så i eftermiddag blir det ett besök på minneslunden. Vi hörs då :)


Tradera is the shit :)

Ja, som rubriken lyder. Tradera äger. Så himla bra! Jag brukar lägga upp annonser på barnens saker där som blivit för små. Moa hade ett par Converse skor som jag nu har lagt upp och dem såldes för 55 kr mer än vad jag köpte dem för. Är de bra eller är de bra? + Att hon har använt dem i minst 6 mån. Inte illa!
Har även en mammaklänning på auktion som är uppe i mer än vad jag gav för den :) Yay!!!
Vår dag idag har varit toppen, vi badade på i över en timme, sen blev det ju lunch...enligt Moas förfrågan, på Mc Donald´s :) Sen blev det shopping i Limhamn och deras, världens bästa godis affär + lite bebis present shopping. Suuuuuper söta kläder.
Ikväll har det blivit grillat med Dennis kompisar. Albin har dock fått i sig någon form av mjölk...vet dock inte vad. Han smakade köttet vi grillade och i det var det ingen mjölk men vi hade potatis sallad till o delade hans kött med våra bestick...vem vet. Han är super känslig så de kan ju ha varit "bara" det. Stackarn!!
Nu ska vi spela Wii...lite bowling bland annat :) Skoj , imon är de söndag....mindre skoj :(


Snart så...

Jajajmen ,nu är vi packade o klara. Är ju ett helt företag att ta med sig allt för en dags bad :) Handdukar, badkläder, badblöja, kräm, schampoo o duschcreme..etc etc. Ja, en himla massa. Men kul är det när man väl är där o barnen älskar det. Efter badet tänkte vi bege oss ut mot svågertorp för lite lunch och godishandlande samt bebis present shopping :)
Detta kommer bli en bra lördag, det känner jag. Ikväll kommer ett par kompisar till Dennis hit för att grilla o ha trevligt. Skoj!!

En riktigt härlig fredag :)

Ja, det har varit en riktigt trevlig fredag som jag mestadels har spenderat med Katja, Valter o Iris. Dem kom vi tio tiden och åkte hem vid 15 tiden. Vi lekte här hemma, åt pannkakslunch med smoothie, såg en film, lekte lite till och var ute och lekte. Helt underbart och man kan inte annat än att säga att Valter är sååååå söt eller hur. Imorgon fyller han 2 år :)



Iris sov för det mesta men ett foto fick jag till med övriga barnen samlade...kul!



Det har varit en super duper dag och så kul när barnen kommer så väl överrens och allt funkar så bra. Vad jag fick höra sen så däckade Valter på bussen hem, ganska så snabbt och Iris sov också gott och Albin somnade i vagnen på vägen hem och Moa var trött sa hon. Jag fick bära henne lite :) Glada, nöjda o trötta barn. Så det ska vara :)
NU på kvällen har jag varit på gymmet en vända och kört igenom bröst- o ryggmusklerna och tagit mig en proteindricka. Skönt! Ikväll blir det liiiiiite gott och massa bra tv tittande. Hur skönt är det inte för er (o framför allt mig) att jag inte skriver "ikväll ska jag plugga" hahhaa....såååååå skönt!!!
Imon ska vi invadera Oxievångsbadet...mmmuuuhhhaaaaaaa!!!!!!

Tenta - check!

Japp, nu är den gjord...okej, den var gjord för 7 timmar sedan. Min sista tenta för terminen, nu har vi bara en inlämningsuppgift kvar som ska lämnas i slutet av maj. SKönt, sen har ett år gått :) Yay!!!
När jag kom ut från skrivsalen efter 3 timmar så kändes det sådär, kan verkligen gå hur som helst. Jag kan aldrig förutspå hur det gått. Men de känns inte helt ok. Vi får se, hoppas han rättar snabbt.
Sen hämtade jag barnen och efter det har vi bara varit hemma och lekt, busat, ätit middag och lekt o busat lite till :) En trevlig eftermiddag helt enkelt.







Albin sover o snart ska jag upp o lägga Moa o sen funderar jag på en löprunda men jag är så trött och har sån träningsvärk från gymträningen igår. Får se hur det blir ?!
Imon blir det träff med Katja, Valter o Iris...dem kommer hit för vädert är inget att lita på. Nä, dags för nattning, får se om jag själv också somnar...inte helt otippat :)

Heeeeelllggggg!!!!



Jajamen, helgen kommer snart men för mig kan man nästan säga att det är osm fredag idag :) YAY!!! Min sista jobbdag denna vecka MEN imon gäller det....TENTA!!!! Mellan 9-13 skriver jag så håll alla fingrar o tår ;) Sista tentan för terminen. SKÖNT!!!!
Sen på fredag är jag bara ledig...ledig, ledig ,ledig. Ingen skola, inget jobb...bara min o barnens dag. Vi hoppas på fint väder för då blir det picknick i malmö på en leka med Katja, Valter o Iris.
Men nu är det först onsdag kväll och jag ska sitta med snudan ner i skolböckerna tills jag känner att jag är nöjd. Då slutar jag och så hoppas jag på det bästa imon.
Hoppas alla ni andra får en lite mer avslappnande kväll ;)


reklamfritt :)

Yay, idag var det reklamfritt på jobb och det är såååå lyxigt. Inte ofta det är sådana dagar. Nu springer ju jag i en massa trappuppgångar och nog fan är det så att det är någon märkvärdig människa på översta våningen som ska ha ett brev så att man ska behöva springa hela vägen upp. SUCK! idag var det lätträknat dem trappor där jag inte behövde hela vägen upp. Nu är det ju så att vi har "bara" tre våningshus här i vår lilla håla men ändå...det var EN!! trappa då jag endast behövde lägga brev på första våningen och TRE!!! trappor som jag bara behövde springa till andra våningen och i alla andra 45 trappor så sprang jag all the way up...puh!! Men hallå....det är inte alla som får betalt för att motionera om dagarna ;)
Jag har också lämnat vår bil på verkstaden...igen. Det började låta bakifrån och så klart var det bromsarna. SÅ nu är vi 2522 kr fattigare men har nya bromsskrivor och belägg där bak och jag kan köra tryggt till Eslöv på torsdag...yipppeee ;)
Barnen har fått sig ett bad idag efter dagis och maten har blivit lagad. Idag har Dennis kompisar över för att kolla fotbollen på tv och ni kan ju bara gissa vad jag gör?! Japp, helt rätt...jag pluggar :) Trevlig kväll alla!!!


Det rullar på

Ja, känns som om det var evigheter sedan jag skrev här inne men de var det ju inte, skrev ju 2 inlägg igår :) Idag har jag jobbat, som vanligt och hämtade barnen som vanligt lite över 14 tiden. Vi hann precis hem och bytade färdmedel till bil och tog oss sedan ner till bvc. Albin skulle besöka Gunilla för en liten vägning och pratning om hans mjölkallergi. Tack o lov har vikten vänt något och kurvan går nu uppåt :) YAY!! Han är nu vid 16 månaders ålder 82 cm lång och väger 10,66 kg. EFtersom han är så känslig mot mjölk så ska vi utesluta mjölk helt tills han är 2 år och sen får vi se. Kändes dock skönt att få veta att han får i sig den närigen han ska och att vikten stiger :)
När vi kom hem så blev det matlagning och lek. Vid hlav 7 tog jag mig en löprunda i sällskap av Maria. Trevligt :) En dusch har det blivit och kvällsfika, samt en massa plugg. Har ju sagt att jag ska sitta med böckerna nu varje kväll fram till torsdag men för idag så känner jag mig nöjd. Förstår det jag gjort idag och känner mig för tillfället ganska så lugn, blir andra uppgifter imon så får se om jag känner samma lugn då..hmmm.
Imon tisdag innebär jobb som vanligt och sen får vi se vad dagen bjuder på...trevlig kväll alla, nu ska jag måla naglarna och sen blir det sängen. GOd natt!!!



En vanlig tv títtning hos oss...kan man annat än att älska dem små ?!

Jodå så att...

Jajamen, visst blev söndagen lika tråkig som jag hade förberett mig på...hahhaha. FAST, det har varit rätt skönt också. Jag har bara gått runt i mjukis hela dagen och softat. Pluggat har jag fått gjort och precis när jag blev så glad över att jag förstod en svår sak så fick jag ett bakslag över att jag missat 3!!! kapitel i boken som också ska göras. SUCK, puh....hur ska detta gå?! Jag som trodde jag låg i fas,så nu blir det att plugga alla kvällar fram till torsdag :( Men men, bara till att bita i det sura äpplet och göra det. Mitt eget fel ju.
Annars idag har vi trotsat regnet och dragit på oss regnkläder och begett oss ut på promenad. Är nog bara jag o Dennis som tycker det är jobbigt, barnen hade kul :)
Sen har vi ätit en pannkakslunch med smoothie till och då ser man ut så här...



Albin fick såklart mjölkfria pannkakor och mjölkfri smoothie. det är mums!
NU måste jag fortsätta plugga, ingen tv ikväll inte...snyft. Tillbaks till gruvan, imon är det jobb igen. SKönt!!

Sunday morning :)

Ja, så kom den där söndagen igen. Inte min favorit dag som ni redan vet :( Att vädert är grått och regning hjälper dock inte till, att jag vaknade av mig själv vid halv 7 hjälper till lite. Det måste ju betyda att jag var utsövd eller? Så trött som jag var igår var ju hemskt och jag somnade kl. 22 en lördag kväll och inget lördags godis slank ner i strupen. Bara två kärleksmums. Kanske får tröstäta (det är ju söndag) lite godis idag istället ;)
Dennis sista jourdygn också och så skönt det ska bli imorgon när han går av...äntligen kan jag träna igen. Cyklar förstås hela dagarna på jobb men ändå, lite stryketräning på gymmet och ett par löprundor vill jag ju ändå kunna göra. Måste ju ladda inför Vårruset så jag kan få till en bra tid där :) Ska bli skoj.
Nu ska jag ta mina barn för att äta lite mellan mål...sen får vi se vad dagen kan bidra med. Plugga SKA jag bara göra, så är det med det. Tenta på torsdag....Wish me luck!!!!


en toppen lördag :)

Ja, de är inte mycket man hinner skriva här inne...trist eller?! Jag tycker...Idag har vi i alla fall inlett dagen med att äta bullarna som vi bakade igår och det var precis lika gott som jag trodde :)
Sen blev det morgon promenad medans Dennis var på fysen och därefter städade o tvättade jag lite medan barnen lekte på rummen. Lunchen slank ner i magen där i någon veva och under tiden Albin sov så bakade jag o Moa kärleksmums.
Det har också blivit en runda på tivolit/marknaden som är här i byn och barnen fick åkt karuseller och ätit godis. Nöjda o glada barn = nöjda o glada föräldrar :)



Nu på eftermiddag kväll har vi varit med Dennis föräldrar som passar Dennis systers barn. Vi åt pizza o lekte :) Trevligt. Just nu är barnen i säng, jag är super trött och vi ska hålla kväll. PÅ med mjukisarna, gräva ner rumpan i soffan och gotta till det med en fika. Trevlig lördag kväll alla!!!

TGIF

Thank God It´s Friday :) Jajamen, Så ljuvligt skönt med fredag. Den där känslan när man lämnar jobb på fredags eftermiddagen och beger sig mot dagis för att hämta barnen är outstanding :) Obeskrivligt härlig! Jag går där o lullar o tänker på allt som jag vill göra med mina små älsklingar. Idag var tanken att vi skulle baka frukost bullar till imorgon bitti och sagt o gjort. Jag hämtade barnen, vi handlade ingredienser och begav oss hemmåt och startade bakningen..och resultatet blev lika bra som förra gången :)
Emellan bullbaket så blev det middagslagning och Dennis kom hem. Vi åt o sen blev det handling på ica inför kommande vecka.
Har precis suttit o pluggat en stund men har så ont i huvudet (ovanligt...NÄ) så svårt att komcentrera mig :( Tenta på torsdag, puh. Gissa om jag är nervös..wieee! Nu blir det soffläge innan sänggång.



På lekan igår i det fina vädert. Lucas, Albin o Moa...

Inget bra :(

Ja, igår skrev ja att ja var då glad att ja hade en deltidsrunda o idag när ja kommer till jobb då har dem ändrat igen. Jobbar fortfarande deltid men min runda e stor som heltid..dem e roliga. Ja ska cykla villor o springa i ca 50 trappuppgångar. Ska bli kul att se om ja hinner det, tänker definitivt inte stressa. Ont i huvudet har ja oxå.. Usch, nä, de e ingen bra dag idag :(


Händer inget...

Nä, jag har egentligen inte så mycket att berätta för er. Man jobbar, lämnar o hämtar barnen på dagis som numer är där mellan 0700-14,30. Går med Nisse, vi leker, lagar mat o äter. Sen är det läggning redan halv 7 för båda barnen för dem är så enormt trötta. Moa vaknar ju vid halv 6. Ja, fråga mig inte varför hon ska upp då men hon vaknar själv. Hon är lite orolig i kroppen på veckordagarna när det är dagis. Hon har nog inte kommit in i det riktigt att det är dagis varje dag nu. Det blir frukost, mellis, lunch o mellis där. Hon frågar varje dag om det är dagsi dagen efter och om hon ska äta frukost där o mellan mål.
Själv är jag galet trött idag, vet inte varför men det var en tung dag på jobb idag med massor med post. Såååååå himla glad att jag bara har en deltidsrunda och hann på min tid...precis dock. Sitter o pluggar nu men ska nog snart lägga ner det. Inte så motiverad idag + att jag är så trött.



Trevlig kväll!!!


I väntans tider...

Ja, här går ja o väntar på att min vän Hatti ska komma på fika o massa snack :) alltid lika trevligt vid våra träffar.
Imon e de redan onsdag, lillördag, trevligt. Det betyder att halva veckan har gått. Mitt nya schema är toppen...så himla gött att sluta kl.14 o när ja hämtar barnen så är det inte allt för trötta barn ja kommer hem med + att vi får mer tid ihop...underbart! Nä, dags att sätta på kaffet :)


Lite ny info ;)

Två roliga nyheter att dela med mig av :) Woho....visst dör ni av nyfikenhet nu :) Hahhahhaa....Okej då, jag ska berätta. Tjata inte..la la la la la la la la....Trallallallalllallalla. Kul va?
Nä, to the point....Vilken ska jag börja med....jo, vi tar denna...

JAG KLARADE TENTAN!!!! Yay! Jag hade till o med Väl Godkänt :) Det ni...Av 32 skrivande så var det bara 7 stycken som hade mer poäng än mig. Jag är Glllaaaaaaddddd!!!!!!!!!

Min andra roliga nyhet är att jag idag anmälde mig till Vårruset som går av stapeln i pildammsparken i Malmö den 2 maj, 5 km med start kl. 18,30. Kul va? Jag tycker. Ska springa med Anna-Karin. Det är alltså 2 veckor dit. Men 5 km är väl en piss i Missisippi :/ Hmmm, allt är ju relativt....får väl se. Springandes runt kommer jag klara men tiden ska ju bli bra den också.

Det var lite kul news från mig....var ju bara tvungen att delge mig med så rolig information :) Nu ska jag fortsätta plugga....


Myror i brallan..

Ja, jag sitter just nu bredvid en liten Moa som sitter allt annat än stilla. OMG som hon håller på. Sitter, ligger, studsar upp o ner, ner från soffan, upp från soffan osv. Antingen är hon trött eller så är hon rastlösm, jag gissar på det första :) En dag på dagis tar på krafterna.
I dag var dem där från 7-14,30. Mer humant om du frågar mig + att vi fick tid ihop på eftemiddagen då vi lekte en liten stund med familjen på nr.17 :) Alltid lika kul! Så himla blåsigt ute bara och det är allt annat än skönt, men solen skiner så ska väl inte klaga. Aldrig blir man nöjd...hahahah!
Albin är lagd för natten och snart dags för Moas tur. Dennis är iväg på övning, det är ju måndag o han har jouren, och den ensam tiden tänkte jag spendera med en kopp te och skolbnäckerna. Trevlig kväll alla!!!



Förstås så hade det självklart varit godare med nybakade kärleksmums!!!

Härliga söndag

Ja, det har varit en väldigt trevlig söndag. Barnen skulle som vanligt upp tidigt i morse så det var till att traska ner o fortsätta det horisontella läget i soffan :) Blev faktiskt även lite pluggande. Sen en god frukost, veckohandling och lite fix här hemma. Tvättade, fixade lunch, bakade och ordnade i trädgården på baksidan. Sen vid halv 12 tiden så kom syrran med familj hit. Vi bjöd på lunch och fika och dem tog med en rutschkana till trädgården och tre påsar med kläder till Moa :) Alltid lika trevligt att träffas allihop...Moa o Jennifer leker också så bra ihop. Kul!
Vi har även varit ute på lekan och lekt i trädgården vilket till slut resulterade i en Albin med snor i hela ansiktet, blöta o grusiga byxor, smutsiga händer och skor fulla av allt annat än fötter o strumpor. Moa hade även hon snor under snoken, smutsiga byxor och skor fulla med grus så ni kanske kan gissa vad vi gjorde sen?! Jodå, barnen fick bada..



                                    

Därefter startade grillen och det blev grillpremiär för oss i år. Kycklingfilé blev det, med hemmagjorda potatiisklyftor och det blev väl uppskattat av Albin som tryckte i sig mat som aldrig förr. Han bara slevade in och då är det kul att laga mat :)
Det har också blivit en cykelrunda för oss allihop men även en runda där Moa cyklade själv. Hon är så duktig och har lärt sig så snabbt att cykla utan stödhjul. Det enda hon behöver hjälp med är att komma igång. Så duktig så...
Imon börjar en ny jourvecka och för mig blir det ett samtal till bvc och kära Gunilla för att prata om albins mage. Den är INTE bra...allt annat än bra faktiskt. Får se vad hon säger...bilden nedan är från igår kväll när vi skulle gå o lägga oss o jag, som alltid går in till barnen innan vi går o lägger oss, upptäckte att Albin hade bajsat. Så synd om honom att behöva ta upp honom för att byta blöja men han kan ju så klart inte sova med det i blöjan hela natten...Idag har han gjort tvåan i blöjan 4 gånger..



Men han fortsatte i stort sett att sova sig igenom blöjbytet nere på badrums golvet på högen av smutstvätt :)
Nu är det kväll o jag ska plugga lite för att sen inta soffan och slappa innan en ny jobbvecka tar i...

Dopet avklarat :)

Ja, nu var vi hemkomna efter ett fint dop. Söt liten Iris som blev döpt! Fick inte till så många bra bilder men en bild på mor o dotter kan jag väl dela med mig ;)



God mat, trevligt sällskap o nöjda barn! Tack för idag!
Barnen är trötta så nu är det dags för Albin att åka i säng. Moa tittar på djungelboken och ska i säng när den är slut. Jag o Dennis är också helt slut så för oss blir det en väldigt lugn kväll med mycket tv tittande :) Finns det nåt bra på tv idag egentligen?! kanske får bli en hyrfilm...får se vad vi pratar ihop oss till senare ;)
Imon ska Dennis ha lite extra jour mellan 06,30-15,00 så det blir lite trädgårdsfix o utomhus vistelse. Kanske även en sväng in om Dennis föräldrar :) Låter väl som en skön söndag...hoppas bara vädert är på vår sida. Idag har det ju varit toppen...tycker vi om! Trevlig kväll!!!


Sovmorgon...näääää

Jaha, 05,33 kom Moa in till oss men hon hostade som en galning så hon kunde inte somna om utan blev istället klarvaken och sa efter ett tag. "mamma, jag vill gå ner nu" Suck!! Jag som trodde på en sovmorgon. Tji fick jag ;) Dennis gick ner med Moa o sen kom jag med Albin lite senare för han var ju så klart också vaken. Alla ska upp kl. 6 en lördag morgon....helt ok. NOT!!!
Dennis ska ha ett par timmar jour nu på morgonen vilket betyder att han ska på fysen. Men innan han kör iväg så ska vi göra en riktigt god lördags frulle bestående av smoothie, pannkakor och en kopp kaffe. Mums! O en toppen dag på denna underbara lördag. Senare blir det dop...trevligt!

Helgen är kommen...

jajamen, helgen är kommen o med den kom även ett glas vin. Mums!! Lite firande, det tycker vi om :)




Då var denna korta jobbvecka gjord. Skönt! Barnen är i säng, ligger dock o hostar...stackare. Vaknade inatt också av att Moa hostade som en galning. Synd om mina älskade :(
Målade mina naglar i någon mörkblå nyans innan när jag var hemma, vet imte om jag är riktigt kompis med färgen men är väl en vanesak. Blir säkert fin fint till mina mörkblå sneakers och blå/vit randiga tröja...
Imon är det dop för lilla Iris. Ska bli kul att träffa Kartja med sin familj igen. Var ett tag sedan. Vi är nu båda tvåbarns föräldrar o då kan de bli lite svårt att finna tid. Men imon ses vi :)
Nu ska vi ha lite myskväll o spela lite spel...trevlig kväll alla!!


Snyft

Godmorgon! Idag e de fredag o ja återvänder tillbaka till jobb. Att de e fredag gör de lite lättare :) kom på mig själv när ja satt o skulle lägga över mina kontakter i min nya telefon...helt plötsligt mitt framför ögonen så stod det mormor&morfar:( ja, tänk om de hade funkat. Tänk om dem hade svarat där uppe i himmeln...vilken glädje.

"Om tårar kunde bygga en trappa i minnen en gränd så skulle ja komma upp o ta med er hem"


Min nya kompis :)

Ja, kvällen är kommen o båda barnen sover och klockan är 18:53...skönt för dem. Moa behövde gå o lägga sig tidigare med tanke på långa dagar på dagis och tidiga morgnar och imon blir det tidig morgon o låååång dag på dagis för Albin är frisk så det blir jobb även för mig. Delad tur...siiiiiiista på lääääääänge. Mohahahahaha :) skadeglad...jadå!!!
Jag o min nya iphone är kompisar, hon är kul. Har köpt silikonskal till henne, tre pack. Vit, svart o rosa...kul! Jag kan klä henne :) hihihihi...svart för tillfället. Provade dock att använda henne för ett blogginlägg tidigare idag när jag o Albin var på väg till dagis för att hämta Moa men det fungerade inte :( Då var vi inte så bra kompisar...hmmm. Har tagit ett par foto med den och på telefonen ser dem riktigt bra ut, ska bara komma på ett bra sätt att få över dem till datorn...jag använde bluetooth med förra telefonen. Det var smidigt.

Just nu är Dennis iväg med brandkåren för att klättra uppför ett vindkraftsverk torn på 80 meter...usch, vill inte byta plats. Jag stannar hellre hemma i soffan o pluggar och pysslar ihop ett fint dopkort till dopet vi ska till på lördag :)
Nytt om min förra tenta är att en kursare sa att läraren hade sagt till henne att alla som skrev på skolan (vilket jag gjorde) hade klarat sig :) Woho!!!! Får väl tro på det då...eller?! Åhhhh...hur svårt ska det vara att bara ge ett resultat. Dem måste ju förstå att vi vill veta..Hoppas, hoppas, hoppas....

Nä, nu ska jag plugga....trevlig torsdag kväll!!!


Jag har blivit med...

med IPHONE....woho! ja, jag vet jag är sen men so what liksom?! Nu har jag den och än så länge är jag nöjd...



Vad tycks? Nu ska jag bara hitta ett bra o fint och stilrent silikonskal så jag inte förstör den. Finns ju hur mycket som helst att välja mellan....hmmm, Vad ska jag ha?! o sen ska jag bli vän med den också så ja kan utnyttja alla funktionerna.
Jajaj, morgonen är kommen och med den en liten Moa som vaknade tidigr 05.15...hmm. Albin sover fortfarande, blir till att stanna hemma med honom idag med :( Han hade 39 grader igår när han gick o la sig. Moa ska på dagis och jag o Albin drar in till malmö en sväng och besöker morsan. Ska även handla ett par saker så vi slår två flugor i en smäll...
Nä, nu ska jag ta upp sjuklingen...ha en bra dag alla!!!

En liten sjukling!!!!



Ja, lille Albin hade feber igår kväll...bra 38,5 men ändå och i morse när han vaknade så var det 39,2. Jag gick till jobbet i morse så var Dennis hemma. Jag skulle ju bara jobba till 09.30 sen kom jag hem och nu är han på jobb. Jag är hemma i eftermiddag och imorgon. Stackaren.!! Han är så förkyld och har sån hosta också. Just nu sover han...förhoppningsvis länge så han kan må lite bättre när han vaknar. Vi ska hämta Moa på dagis kl. 14..hon fick komma dit o leka med sina kompisar i alla fall...men inte alls så lång dag som det annars skulle blivit :)
Nu ska jag göra lunch och sen plugga...fortfarande inget tentaresultat...är VÄLDIGT arg på det för tillfället. Dåligt, mycket dåligt..

Trevlig dag alla!!!


det kallar jag effektiv :)

Trots en satans magont..vet inte varför. Haft det sedan igår och det har fortsatt under hela dagen idag..så har jag lämnat barnen på dagis kl.7, jobbat 7.15-09.45...handlat lite, städat uppe o nere (dammtorkat, hängt undan tvätt, städat badrummen, dammsugit och svabbat golvet) och så har jag lagat maten som Dennis o barnen ska äta ikväll o ätit lunch...nu sitter jag här...är inte det ganska så effektivt eller?! Nu har jag ca 2 timmar kvar innan jag ska bege mig till jobb igen för den sista halvan. Under dessa 2 timmarna så ska Nisse få sig en lång runda och jag ska kolla lite i skolböckerna. Känns som en bra dag och rent o fint är här hemma när dennis kommer hem från jobbet. Känns skönt i min själ också :)
Nu ska jag fortsätta vara effektiv...ha en bra regnig dag alla!!

Påsken över...

Ja, det var den påsken det..Har varit en riktigt trevlig sådan men jag har ätit för lite gott tycker jag. Hahhaha... mycket mat har det blivit men faktiskt mindre av godsakerna :( Idag har pappa o Linda varit förbi på en fika. Alltid lika trevligt och mina kanelbullar blev klart godkända...hahhaa. Kul!!! Barnen fick också sitt femte påskägg var!!! Moa sa...."mamma, vi fick ett påskägg till"
Pappa som är duktig på datorer har kollat på vår eftersom där är lite vajsing med något men han kunde faktiskt inte re ut det :( *snyft* Så nu blir det en total återställning tillbaka till fabriksinställningarna...hoppas det blir bra då.
Usch, sen är det ju jobb imon igen. Tänkte i morse "åh, vad skönt att ha hela dagen ledigt" men nu är den snart slut och jag ska jobba delad tur hela veckan...men sen börjar jag på mitt braiga schema...tjoho!!!
Nu ska denna tjej som redan ätit mycket i helgen inta lite till...hahah. Undrar vilken bild ni har av mig nu...hmm. Kanske jag inte ens vill veta ;)
Hoppas ni alla haft en trevlig påsk och att ni får en trevlig kväll!!! (dåligt med bilder i påsk...jag vet)




Nya mål att uppnå...

Ja, morgonen är kommen och sista lediga dagen. Idag inte lika fint väder men trots det så ska vi ut hela familjen för att hjälpa Moa att nå nya mål. Hon lär sig cykla utan stödhjul och det går JÄTTE bra. Hon kan cykla en jätte lång väg utan att vi håller henne men så klart behöver hon öva mer så hon kan lära sig att svänga o bromsa och sådana finjusteringar :) Men hon är så duktig min lilla flicka.
Sen blir det en god lunch för att därefter slappa/plugga/träna lite för oss familjemedlemmar..gissa vem som ska göra vad?! Hahhaa....O vid 15 tiden så kommer pappa o Linda hit för en kopp kaffe. Trevligt och med detta besöket så har vi lyckats träffa hela vår tjocka (not) släkt under påskhelgen...
Just nu leker Moa o Albin i sin koja som jag har byggt till dem, Moa läser bok för Albin som sitter intresserat o lyssnat. Dem börjar leka mer o mer ihop och man märker på Moa att hon tycker albin blir roligare o roligare. Han förstår ju vad hon säger nu och följer gärna efter :) Hahhaa...
Nu ska vi borsta tänderna för att sedan gå ut o hoppa upp på cykeln....Trevlig Annandag på er !!!



I somras...tiden går för fort :(

Utpumpad :)

Hahha...passande rubrik med tanke på dagens träning...body pump. Det är faktiskt så också att jag känner mig utpumpad. I alla fall i benen...dem är totalt slut. Jag hatar träna ben men jag vet också att det är stora muskler och med det får dem också lite mer på body pumpen, vilket resulterar i att jag imon kommer gå som om jag har skitit på mig. Så ser ni mig så är det enbart träningsvärk...inte bajs i byxan ;)
Idag har det också varit middag hos mamma. Hon lagade mormors kyckling rätt och den är helt underbar god att jag inte ens med ord kan beskriva. Mums! Mamma gjorde den precis lika god som jag kommer ihåg den :) o ALLA tog 2 gånger även barnen..Tusen tack för ljuvlig mat morsan!
Nu är vi hemma igen och barnen är i säng och jag ska plugga är dock, som rubriken säger...utpumpad och är otroligt trött, med ett blåmärke på näsan (som jag inte ens vill gå in på hur det kom dit...hmmm)



Godingarna som har fått besök av påskharen i omgångar. Sammanlagt har dem fått 8 påskägg :) Vars 4...tur att vissa innehöll paket/present och inte enbart godis för då hade dem haft godis för ett helt år framåt. Men massa god mat, kakaor o godis har ju så klart slinkit in i helgen...underbart!
EN ledig dag kvar sen en 4 dagars vecka framför mig...imon ska jag försöka njuta :) Trevlig kväll!!!

Jahap, påskdagen då.

Dagen igår var trevlig och jag åt så att jag nästan sprack :) Hahahaha....Smöegåstårta o vanlig tårta. Mums! Idag bär det av till mamma för lite påskmiddag dock ingen påskmat...ska bli gott ändå. Men jag saknar sillen, får väl nöja mig med laxen o räkorna som jag fick i mig igår. Annars får jag ta o fixa egen påskmat :) Bara jag som äter det i alla fall...
Jajaj, nog om maten, ni kanske förstår att trots mitt kaloriintag igår så skriker magen idag.....MAT!!! FRUKOST!!! Jag är altså hungrig. SKa äta en ordentlig frukost för sen ska jag iväg på bodypump med Maria som börjar kl. 10. Ska bli jätte skoj och sen måste jag få vara nöjd med träningen denna helgen..löpning i fredags, löpning igår och så bodypump idag. Då kan jag väl äta den där lilla godisbiten extra?!
Nä, jag får nog ta o förbereda frukosten...ha en bra påskdag alla!!


Påskharen har varit på besök :)

Vill börja med att önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!!!! Här ville barnen upp klockan 6, nyfikna på om påskharen hade kommit. Moa öppnade fönstert igår kväll innan hon skulle sova så att påskharen skulle komma in...o det gjorde han...



Direkt skulle det ju öppnas...



o ätas så klart...



Sen fortsattes det med russinen framför tvn och filmen Råttatouille :)



Mycket morgonmys med andra ord. Nu ska Moa snart få prova sin nya påskleksak som var en liten väv :)
Med allt detta så vill vi bara önska en GLAD PÅSK återigen...


Kluven :/

Ja, dagen började fin o bra. Solen sken och jag gjorde mig färdig och dessutom lite vårklädd inför en fm på stan med bästaste Louise. En fika på gamla Baggan (bagericaféet) på Gustav Adolf torg började vi ju så klart med och det satt precis där det skulle. Mums!! Kan verkligen rekomendera dem...de gör bagels, baugetter, ciabattas och varma mackor o bakad potatis. Jätte gott!
Sen travade vi runt i lite affärer innan jag slutligen tog busen hem igen.



Så här fint väder var det då :) Checka in öronhängena...söta ugglor eller hur?!
Väl hemma så lekte jag med barnen, tvättade lite och sen gjorde jag o Moa hemmagjord pizza. Även det super gott.
Nu regnar det, jaja, bättre än snön som dem lovade skulle komma, men ändå. Vart tog det fina vädert vägen?! Jag sitter här i soffan just nu och funderar fram o tillbaka på om jag ska bege mig ut på en löprunda eller skita i det och plugga istället....hmmm. Borde göra både och. Få se vad jag bestämmer mig för. Det är ju ganska så skönt att springa när det regnar, men det är ju också skönt att sitta hemma o fläska i soffan. Det är ju rätt så skönt att komma hem efter lörunda och ta sig en varm dusch och känna sig super fräsch efter, men det är ju också ganska så skönt att ta en varm dusch utan att ha sprungit och sätta sig under skönaste filten. Hör ni att jag är kluven eller?
Ahhh, va fan det är ca 45 min av mitt liv och det är väl spenderade 45 min av mitt liv om jag tar mig ut o springer. Jag mår bättre, sover bättre, känner mig bättre, kan äta lite godare med gott samvete och blir kanske liiiite snyggare också ;) hahhaa...nu blir det löpning. Jag har övertalat mig själv. See you!!!

Äntligen...

Ja, äntligen har jag doppat rumpan i soffan. Jag slutade jobba kvart i sju, hämtade barnen som blivit passade av farmor o farfar, akut handla nappar på Ica på vägen hem då dem andra ligger på dagis och jag inte hittar en enda här hemma *SUCK* Hem, på med lite inspelat tecknat till Moa, på med pyjamas på Albin och in med lite kvällsmat och sen sängen. Sedan på med pyjamas på Moa o lite mys och sen sängläggning. En snabb runda med Nisse så han fick göra sina behov, en varm o skön dusch och nu sitter jag här under den skönaste filten i världen :) Nu är frågan...plugga eller inte? Hmmm....MÅSTE bli plugga faktiskt. En liten stund i alla fall.
Har ju inte hänt så mycket idag då jag har jobbat hela dagen. Trodde inte det skulle vara så mycket..skärtorsdag och stor helg framför oss. Företag brukar ju sluta tidigare men det var ändå ganska så jämn ruljans...kul!
Nä, nu ska jag plugga.... GLAD PÅSK!!!


far o flyg...mot blåkulla :)

Hade det inte varit på att det var -6 grader i morse så hade jag tagit fram kvasten o så hade jag o Moa begett oss av mot blåkulla. Men nu när det var så kallt...nä, tror inte det. Jag tog mig istället av mot jobb för en bra dag med inomhus arbete. Lugnt o skönt :) Bra med variation.
Nu är jag hemma o inväntar lunchen som ska laga sig i ugnen...min mage är så tom känns det som och jag är så hungrig :(
För oss på denna dagen händer inget särskilt. Jag jobbar, Dennis jobbar o barnen är på dagis och ska vara där till 15.30 så Dennis hämtar dem för att lämna dem hos sin farmor o farfar. Sen får dem vara där till jag slutar jobba ikväll. Har jag tur hämtar jag nog dem 18.45. Dennis ska iväg med sin grupp i brandkåren, möte o bio o mat och sådana roligheter. Så kvällen är min, dock inte förrän jag fått hem barnen och fått dem i säng. Blir inte mycket jag träffar dem idag men o andra sidan så är vi lediga i 4 dagar sen....woho!!!!
På långfredagen, imon, händer inte i heller så mycket. Jag ska försöka få till en träff med Louise annars blir det till att umgås med familjen. Lördag blir det kalas/påskmiddag hos Dennis föräldrar o på söndag bjuder mamma på mat. Trevligt!
Nu ska jag slänga in gratängen i ugnen....trevlig dag alla!!


Lite sorgligt :(

Ja, då har man jobbat denna dagen också och idag blev det bilrunda klågerup. Mindre kul då det var dubbel reklam så jag hann ju så klart inte och det bästa med att jobba 75% är att dem kan inte tvinga mig att jobba över...hihihihi. Så jag gick in med bilnycklarna, kl.16.00 till min oproffsiga chef och sa att jag inte hann. Ja, så kan de bli. Jag stack o hämtade barnen på dagis :) Mycket bättre...
Imon blir det delad tur och sen är det låååång helg :) Yay!!!

Måste bara säga en sak....har ni hört den där reklamen på radion där dem vill han man ska bidra med en peng för att dem ska kunna bygga det femte Ronald McDonalds hus i Uppsala?? Dem har olika versioner och alla berör mig lika mycket. Jag måste stålsätta mig för att inte tårarna ska rulla ner.
Versionen idag är att en mamma o pappa ringer till sin son som ligger på sjukhus. Dem sjunger en godnatt sång för honom genom telefonen och efter ett tag så säger pappan "jag tror han sover nu" då säger mamman "god natt Albin, vi hörs imon". *snyft*



En annan version är när en farmor ringer till sitt barnbarn och pratar och sen blir farmor tyst och då säger flickan/pojken "lägg inte på farmor"...Han/hon vill ju inte vara ensam...
Jag tycker reklamen är så hemskt och vill du skänka så kan du:
smsa HUS till 72 970, då skäner man 50 kr
Man kan också smsa Ronald till 72 970 och då skänker man 20 kr och det läggs på mobiltelefonräkningen.

Vad sägs om Mr. Korv stroganoff? Fin va? Hahhahaa....


Det här med drömmar...

Jag är en person som alltid har drömt mycket när jag sover och kommer ihåg dem bra när jag vaknar. Kommer ihåg när jag var mindre och jag o Louise gick till skolan...då brukade hon alltid lyssna på mina drömmar...hahhaa. Kommer du ihåg gums?! Jag kommer ihåg en dröm jag hade när jag var liten...jag brukade drömma att jag gick runt i en labyrint och hittade inte ut. I min dröm så sa jag till mig själv...kom igen nu Caroline, det är bara till att vakna så är du ute. Men kunde inte vakna. Undrar hur det kan bli så? Undrar vad det kan betyda?
I natt drömde jag om att jag sprang en halvmara och loppet jag sprang i min dröm var allt annat än ett normalt lopp. Sprang vanligt och sen rätt vad det var så kom man in i totalt mörker där man skulle åka lian ner på en dyna och sen sjunga o filma in en musiksnutt :/ Hallå?! Normalt...hahhaa. Sen blev man uppsvingad högt upp och skulle där hitta en utgång. Jätte konstigt och jag kände mig så ensam och inte nog med det. Det var något konstigt fel på klockan också. Efter närmare 4 timmar så har jag fortfarande inte kommit i mål!!! Så jag hoppade av och sa till Dennis att det var något konstigt med klockan o vi gick o diskuterade det där...hahha. Att det kan bli så här i drömmar. Jag var så besviken på att jag hoppade av loppet men det kändes som att jag sprang o sprang och kom ju aldrig i mål.
Hmmm...undrar om det är lite tankar och mitt undermedvetna som spökar inför årets halvmara. Jag är lite kluven om jag ska springa det eller inte :( Jag har inte sprungit så mycket som skulle behövad för att öva upp sig inför ett så långt lopp men o andra sidan så hade jag inte det i fjol i heller. O det enda jag vill med att springa i år är att slå min tid i fjol...det borde jag väl klara eller försöker mina drömmar att säga mig något?! Hmmm...



En nyvaken Albin efter middagsvilan i söndags...fotograf är min Moa....

Yay....äntligen!!!!

Alltså fan (ursäkta ordvalet) det lönar sig verkligen att vara med i facket. Tack vare att jag är det så har dem nu hjälpt mig så att jag har fått rätt mot min chef att jag ska få jobba 6 timmar om dagen istället för som jag gör nu. Helttid dem dagar jag jobbar och så är jag istället ledig 5 dagar i månade. Trivdes inte med det...nu har jag fått som jag vill. YAY!!!! Chefen körde hela tiden på att jag inte kunde jobba 6 timmar om dagen  för det störde verksamheten mne icke så nicke...jag hade rätten på min sida och det krävdes att "fallet" skulle upp i stockholm för tvist för att hon skulle fatta att hon hade FEL! Sååååå underbart skönt. Ni anar inte.
Nu slipper mina barn vara på dagis från 7-16. Utan dem kommer få kortare dagar men lite varje dag...precis som jag vill :) 6 timmar börjar gälla nästa vecka men jag kommer jobba delad tur för att jag ska lära upp en annan i företagscentert och sen från o med måndagen den 16 april så blir det inga fler delade turer och inga fler 8 timmars dagar...I´m in heaven :) Woho!!! Wieee...Jaja, nog om det.
Fortfarande inget tenta resultat :( Så typiskt den läraren...såååååå seg. Om skolan annars då, nja, det går segt kan jag ju säga. ska dock sätta mig i kväll en stund och sen blir det mycket plugg nästa vecka då  jag har låååång "håla"
Annars då...tja, Dennis har börjat jobba igen så nu jobbar han helttid och jag (snart) 75 %...barnen är på dagis, Dagarna flyter på. Lämna, hämta, ut med hunden, maten ska lagas osv...ni fattar men jag känner mig så tillfreds med hur allt är nu. Det är så här det ska vara. Barnen är gjorde, föräldrarledigheten är gjord, nu väntar bara massssssssa år med jobb och att äntligen få in fulla löner. Otroligt skönt! NU ska det sparas...

Jag kom fram till att idag har jag sprungit 74 trappuppgångar, cyklat o delat ut till ca 240 villor och min tanke var att jag egentligen skulle ut o springa en runda men med dagens arbete så kom jag fram till att jag fått min motion idag så jag ska istället belöna mig med en kanelbulle från helgen bak :) Bra va?



Albin när han leker med kassaapparaten....en klar favorit. :)


RSS 2.0