Ang lovorden ;)

Glömde ju säga det att iförgår så lovade Moa mig att sova länge på lördags morgonen och sagt o gjort. Hon vaknade inte förrän halv 8...woho!! Till o med jag vaknade innan och kände mig utvilad. Jag sa till henne igår kväll också atthon skulle sova länge men då fick jag inget "jag lovar mamma" utan bara "ja" och det borde jag ju anat att det inte skulle bli så idag också. Det var ju inget lovar med där så idag vaknade hon 6.33...det är för tidigt på en söndag morgon. Speciellt för mig som somnade halv 1 :( Men men...bara att gilla läget och traska ner.
Igår var en riktigt härlig lördag och efter middagen så tog jag o Moa en promenad (hon cyklade) ner till videobutiken och hyrde film. 2 stycken till mig o Dennis o en till Moa (Pettson o Findus), den ser hon nu. Vi hyrde "Apornas planet" och "life as we kniw it" och båda var faktiskt bra. Den första är nog inget jag skulle se egentligen men det var Bodil i butiken som rekomenderade den och den var faktiskt bra :) Kul!! Där av den sena läggningen igår...hahaah.
Idag blir också en bra dag, först till mamma för frukost där även syrran men familj är och sen till Dennis föräldrar för fika i em..vilken mysig och familjär dag :) Tycker vi om!!! Nu blir det dem vanliga morgon bestyren...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0