Lite nytt :)

Det tycker vi om....lite förnyelse i hemmet :) Köket blev fin fint...dock ska det fixas ett par saker till men än så länge är vi nöjda o det känns som ett helt annat kök :) Nytt bord med stolar och ny lampa i tak o fönster...o lite härliga färger i lila och svart. Sä här blev det:



Idag har vi, precis som igår, varit på Ikea. Idag åt vi dock lunch där..billigt o gott :) Tycker vi om!! Sen har vi varit hemma och fixat. Köpte nya ramar till tavlorna i hallen också och dem har jag fixat under eftermiddagen och så har vi varit ute på promenad och varit på lekan...



Moa med den BAMSE stora bollen från Bakken :) Den är rolig...tycker även jag :)
helgen har varit underbar, hektisk och intensiv...skönt att Dennis är hemma och att vi är lite mer mobila än när han har jouren. Imorgon går han på en veckas jour till och ytterliggare en vecka på jobb men sen är det SEMESTER för honom. Kul för oss här hemma.
Igår var det bara 2 veckor kvar till loppet och det börjar bli lite nervöst måste jag få säga. Vet inte varför men de är väl allt runt omkring den dagen, har ju aldrig sprungit något lopp tidigare. Usch ja....vad har jag gett mig in på. Hahahaha....
Nu är det kväll och Albin är lite små gnällig men vi har sett två små tänder ploppa upp där nere :) Så han ska bara skrika lite innan han somnar. Men nu sover dem båda två tack o lov....dem har varit lite smått jobbiga idag, båda två :) Men, sådana dagar ska man också få ha....tack o lov händer de inte så ofta.
Nu ska jag klunka lite vatten och vila...vill inte ha huvudvärk mer...Grrrrrr... Go kväll allihop :)

lite shopping :)

Igår var en blandad dag...först löpning och sen tog vi det lite lugnt och vid 2 tiden körde vi in till Ikea. Där blev det shopping av ett nytt köksbord med stolar...välbehövligt :) En ny matta till vardagsrummet (en grön...hihihi) och lite smått...Ikea tycker vi om, eller? Har dock inte tagit några bilder ännu men det kommer ikväll för vi ska fixa lite småsaker idag. Under kvällen igår blev det bygge av bord o stolar och sen en sen middag för oss. Lite rmer piff och vid 22 tiden däckade vi...hahaha. Helt slut!

Nu idag har vi vaknat, Moa har valt sin nya plats vid köksbordet och vi har fått ätit frukost. Barnen har badat, Moa badar just nu och Dennis är ute med Nisse. När affärerna öppnar ska vi handla lite småsaker och i eftermiddag blir det nog en lekplats runda :) Nu ska jag ta upp Moa, som jag ser har blötat ner tillräckligt i badrummet. Sen blir det påklädning och en lugn stund kanske...Hörs sen!!!

Ännu en...

jodå, ännu en löprunda avklarad och en dag närmare loppet. Idag är det bara 2 veckor kvar tills startskottet går och jag känner mig väl i ganska så bra form. Nu börjar ja o Maria trappa av på löpningen och nu blir det inte så långa rundor. Idag blev det dock 1,1 mil men annars ska vi ligga runt 8 km fram till loppet och hålla igen dem tre närmaste dagarna innan dagen D :) Ska bli en utmaning men mitt mål är att i alla fall springa HELA rundan på 2,1 mil och helst köra det under 2 timmar....vi får se. Det är mitt mål i alla fall o det är inte orimligt.

Nu sover Albin och Moa kollar på Dumbo. Dennis ska iväg o jag ska ta mig en dusch tänkte ja. I eftermiddag har vi inget planerat så vi får se vad det blir. Jag har en idé men de kan vi lika bra göra imon också så vi får se vad hon händer. In i duschen innan jag blir alldeles kall av allt svett...


Bakken


Ja, något sent inlägg om bakken men bättre sent än aldrig eller ;) Det var en helt underbar dag och vi hade det riktigt skoj. Barnen skötte sig utmärkt och alla var glada. Vi kom dit vid halv 2 tiden och sprang sedan av oss i ca 4 ½ timme. Där var super mycket folk, med andra ord en super lång kö för att få köpa åkband. Moa fick ett åkband och vi köpte ett åkhäft att dela på. Bra med brobizz är att vi fick 25 %b rabatt på åkband :)Tycker vi om!!
Efter åkbandsköpet så gick vi för att kissa, (Moa var jätte duktig hela dagen med att kissa på pottan,inte förrän precis innan vi skulle åka hem kissade hon på sig. ) Sen blev det karusellåk...woho. Vad vi åkte. Moa var överlyckligt och för att bara vara 2 ½ år så skötte hon detta med köer strålande. Det var ganska långa köer på vissa attraktioner men hon stod snällt o väntade.
Efter lite åkande så stannade vi för en glass, och Albin fick mellis. Sen blev det mer åk ,lite korv, mer åk och lotter o maskiner etc. Fick en BAMSE stor boll och tre mjukisdjur. Sen blev det lite våfflor med glass och därefter en bilresa hem. Trodde dock Moa skulle somna i bilen men icke, hon höll sig vaken hela vägen hem. Utan gnäll och när vi kom hem blev det sängen för båda barnen och dem somnade direkt. Skönt för oss för när vi väl doppat rumpan i soffan så var det ganska svårt att ta sig upp. Det var så skönt att sitta :)
Dessvärre glömde vi kameran hemma så vi har tagit lite foto med mobilen men dem blir ju inte lika bra som ni vet ;)



Ett vääääldigt bra armband tyckte Moa :)



Albin var nöjd och glad hela tiden också :)



Flygande Dumbo



Så här blöt blev Moa när hon jag åkte en karusell..men vad gör man inte för sitt barn ;)



I bilen längs till vänster finner ni Dennis o Moa. (som sagt, inga bra bilder)

Det var vår dag det...idag har vi bara varit hemma och haft besök av käraste Camilla. En super vän till mig :)
Nu är Dennis iväg och skojar sig med ett par kompisar och jag har heeeela kvällen för mig själv och bara
MIG!!!!!


Då kör vi....woho!!!!

Nu e vi i bilen på väg på utflykt..först lite ärenden o sen styr vi bilen mot grannlandet danmark för ett besök på Bakken :)...ska blir roligt. Dock vaknade moa redan vid 6 tiden men vi hoppas hon ska somna till lite i bilen. Hon är utan blöja oxå....hahaha. Lite vågligt kanske. Nu tycker Dennis ja ska umgås med familjen så ja får väl lägga ner telefonen..han en bra dag alla, det ska vi.

En tur i det gröna

Vid lunch tid idag så körde jag o barnen och Nisse såklart, till skogen för en träff med syrran och hennes tre barn. det var jätte skönt väder och vi gick en runda på lite mer än 2 km och sen fikade vi. V hade lyxen att syrran hade en alldeles nygräddad plommonkaka med sig....den var fortfarande varm och mumsig. MUMS!!!!
Efter fikan blev det klättring och balansgång på deras hinderbana. Det var en jätte trevlig och rolig och mysig tid i skogen....











När vi kom hem så väntade Dennis på oss här hemma...trevlig överraskning :) Tycker vi om!! Vi har lekt på lekan och sen har jag sprungit med Maria. Dock bara en kort runda för jag känner mig faktiskt krasslig :( Tror jag har feber och så har jag ont i halsen. Inget kul...och vi som skulle göra en utflykt till Bakken i danmark imon. Dennis har en ledig dag och den ska vi ju utnyttja till max :) Nu får jag krya på mig så jag kan leka med mina barn, framförallt Moa, imon på Bakken... trevlig kväll allihop!!!


Mys på hög nivå :)

På morgonen när Moa vaknar så går hon ner o lägger sig i soffan o tittar på tecknat tills frkosten är färdig. Oftast så hänger Nisse på...han är inte sen att hänga på när det gller mys :) Så här såg det ut en morgon när jag kom in i vardagsrummet...



även denna morgon delar dem soffa och myshörna. Mys på hög nivå tycker jag.
Det blev inget inlägg igår kväll...men under eftermiddagen var vi hemma hos Elin och lekte. Hon hade en ny leksak. en elefant men en jättelång snabel i plast. I elefanten lägger man pappersfjärilar, sätter på snabeln och sen sätter man igång den. Då blåser den ut fjärilarna från sin snabel och man ska göra sitt bästa för att fånga dem med en hov. Moa hade jätte roligt med den :) Sen gick vi hem o hämtade Nisse och gick till Dennis jobb.
Vi kom hem och åt middag och sen gick vi ut på lekan. Måste ju visa en bild från ica här i svedala. Vi var där inne o handlade innan vi skulle till mamma igår...så här såg det ut....



Så gulligt och det funkar ju bra om man bara ska handla lite.
Nu ska vi ta på oss kläder och bege oss ut på promenad. Sen vid lunch tid ska vi träffa min syster med familj i skogen....mysigt. Fint väder också :)


hos mor min

Nu är  jag, barnen och Nisse precis hemkomna från min mamma. Vi kom dit v id 9 tiden och åt frukost...mums!! Sen gick vi på promenad och förbi ett par lekplatser och Moa var utan blöja som vanligt. Hon skulle prompt inte kissa innan vi gick ut fast hon provade flera gånger. Vi var ute ganska länge innan olyckan hände...o då var vi faktiskt på väg hemmåt. "mamma, jag har kissat på hela trappan" hahahah...det var på trappan upp till rutschkanan....söta du då :) Men annars går det bra med blöjfritt.





Vi gick upp till mamma igen o bytte kläder på Moa och gav Albin lunch, sen körde vi hem. Nu har vi fikat lite lunch/frukt och ska försöka leka o fördriva tiden nu tills dennis kommer hem. Kansk egår o möter honom på jobb. Får se...hörs sen!

kommer inte på nåt....

kvällen är kommen och vi har lyckats fördriva eftermiddagen också. Moa var lite ute i trädgården och plaskade med vatten och geggade lite...o målade med liten pensel så klart :)



Sen gick vi upp på ovanvåningen och lekte på barnens rum, därefter blev det matlganing och sen kom Dennis hem. Nu är äntligen syskonvagnen lagad igen efter punkteringen som vi fick för ett tag sedan :( Nu ska den ut på långa rundor igen....yay!!!!
Efter maten lekte vi och Moa o Albin busade som bara den. Moa gick bananas...crazy!!! men dem hade kul, tills Albin blev jätte trött...hahaha...Då blev det grinigt.





Just nu är Dennis ute och springer och jag sitter här o funderar fram o tillbaka på om jag också ska ta mig ut i löpspåret...bara 7-8 km men de räcker. Ska jag, ska jag inte....hmmmm. Lutar åt det första dock. Det kan vara ganska så skönt att komma ut och springa till bra musik och bara rensa huvudet på allt från dagen. Lugna ner sig och ta bort intryck, gnäll, måsten och bara få vara....blir nog så, nuhar jag övertalat mig själv :) Trevlig kväll alla!!!


Kändis i svedala....woho!!

Hahaha...ja, vi försöker fördriva tiden så gott det går i detta tråkiga väder. Vi var ute på promenad i förmiddags i ca 1 timme. När vi kom hem blev det mellis och sen sov Albin. Jag o Moa byggde klossar och målade med vattenfärg. 3 stycken färger är slut så jag lovade Moa att handla nya färger till henne idag...för hon är så duktig med pottan :) (tredje dagen idag utan blöja)
Albin vaknade och vi tryckte i oss lunch och traskade ner i byn. Vem tror ni inte sluter upp bredvid oss på gågatan om inte...Johan Glans, Komikern. hahaha...Han o någon tjej hade nog varit inne på banken för dem gick o pratade om det. Vi gick om dem och framför dem och sen gick vi in på Ica...det gjorde dem med. Dem ställde sig vid barnmaten?! Tänkte först att jag skulle vara så nördig och be om ett foto...hahha, men aldrig i mitt liv att jag skulle gjort det. Pinsamt bara att säga det här att jag har tänkt tanken...Kul i alla fall. En kändis i lilla Svedala. Jag vet att han har ett hus ute i hyltarp men inte trodde jag att jag skulle springa på honom sådär.
men men...vi var dock på jakt efter vatten färg...ingen affär som jag kunde tänka mmig skulle ha det hade det :( Så moa fick nöja sig med pärlor och såpbubblor. Vi tog en runda in om biblioteket också och lånade tre nya böcker, sen gick vi hem.
Moa blåste bubblor på Albin som tyckte det var väldigt roligt...



När vi sen kom hem så lekte Moa med sina nya pärlor och gjorde halsband/armband...



Nu sover Albin o Moa leker för fullt på sitt rum o lyssnar på "Mamma Mu o kråkan åker till Stockholm". Nu är klockan snart tre och om en timme kommer Dennis hem och äntligen är jouren slut för denna gången. Dock går han på igen om en vecka. Nu ska jag hänga på i Moas lek innan jag ska börja laga maten.

Spännande....

För ett par dagar sedan så fick jag hem ett brev från skolan där jag ska börja nu till hösten. Yrkeshögskolan i Eslöv. I brevet fanns ett USB minne som man skulle sätta i datorn. På det fanns massor med information ang skolan och utbildningen. Jättebra!!
Nu vet jag att det är 3 träffar under hösten och det är ju precis lagom. Nu ska man bara hitta någon som kan hjälpa mig med barnen....den första träffen är redan fixad för då ska mamma hjälpa mig med dem. Tusen tack!!!
Vi är ca 140 elever på 5 klasser och 2 av dem är på distans. Bland annat min då. Vi börjar första kursen den 5 september och ska då läsa Företagsekonomi med tenta den 17 okt.... Känns snart alltihop men åhhhhhh, det känns så skoj och spännande att få börja. Jag älskar att studera och lära mig nya saker, det är så kul. Hoppas nu allt ska gå med 2 små barn och jobba 75 %.
1/4 av utbildningen är LIA, Lärande I Arbete...vilket innebär praktik. Då kan jag välja att praktisera på bland annat redovisningsbyrå eller på ekonomiavdelningen på kommunen eller på redovisningsavdelningen på en revisionsbyrå etc. Ska bli kul :) Ser framemot en lärande, jobbig och spännande höst....woho!!!!




Nu ska jag röja i köket och sen blir det påklädning av barnen och därefter en promenad. Inget vidare roligt väder idag i heller :( Men vi får ta dagen som den kommer o hoppas på att vi hittar på nåt skoj att göra. Hörs sen...

My sunday :)

Ja, så var söndagen i stort sett gången och det har varit en helt ok dag. Inte gjort så mycket men jag har fått städat av huset i alla fall. Dock ser det aldrig riktigt ut som om det är ordning och reda här hemma, inte så lätt med ett ganska så trångt hus (läs dålig planlösning) och 2 små barn som har sina leksaker överallt och en hund som också tar sin del av huset :) Men jag kan ju inte annat än att älska det :)
jag fick vilat en stund men steg ändå upp med huvudvärk så jag satte på en kopp kaffe och genast kändes det bättre och jag blev piggare och sugen på en löprunda. Först blev det dock en promenad med Barn och hund för att sen åka till Dennis föräldrar. Där härjade barnen runt tillsammans med farmor o farfar medans jag o Maria tog en löprunda på ca 9 km. När vi kom tillbaka så fikade vi och lekte lite till för att sen åka hem och laga maten.
Nu sover Albin och Moa kollar tecknat, snart sängen för henne.
Måste tillägga att hon varit utan blöja hela dagen idag också, dock har hon kissat på sig två gånger men de är sånt som händer. Hon gjorde även 2:an på npottan idag också :) WOHO!!! Nu är vi på väg åt rätt håll.



Min stora tjej som är i stort sett blöjfri nu :) Här är min stora/lilla pojke som någon gång i tiden ska komma till samma dag :) men vi tar det lite lugnt med det. Tiden går redan så fort....vi ska gå igenom många roliga steg i hans utveckling fram till dess.



Nu är det dags att borsta tänderna och ta på pyjamas för Moa, sen ska jag ta mig en varm och härlig dusch och därefter lite gott te och en macka och bara njuta av en lugn o skön kväll...Life is goooooooooood

Tung dag..

jodå, sovmorgon till i alla fall kvart i 7. Det är inte illa :) Men jag är tung i huvdet...usch. Jag hatar när man vaknar med lite grynande huvudvärk och huvudet känns som en betongklump. Inte skönt.
Idag har vi alla fall fått i oss frukost, gått på en promenad och jag har fått städat och rensat Albins rum. Rensat bland kläderna bland annat...behövdes. Nu har 68 åkt ut och storlek 74 åkte in. Blev fint igen...för ett tag :)
Nu sover Albin och Dennis o Moa ska leka med lera. Själv tänkte jag lägga mig i soffan en stund och vila huvudet..hoppas att det känns bättre senare om jag o Maria ska ut o springa. Blir dock inte en lika lång runda som i onsdags...hahahha. Idag blir det mellan 10-13 km.
Nä, nu ska jag doppa huvudet på soffkudden och se hur länge man får ligga där innannågon huligan kommer....

Lite vägsyn :(

Ja, eftermiddagen har inte bjudit på så mycket egentligen. Blev inte så mycket städat idag...vet faktiskt inte varför. Tiden bara sprang iväg. Moa badade och sen bakade hon o Dennis en jättegod kaka och senvar vi ute med Nisse och ja, som sagt....tiden rann iväg. Men vi har en hel dag imon också...utan planer mer än en llöprunda för mig. Ska nog bli gjort då :)
Ska först berätta att stora Moa varit utan blöjan hela dagen förutom 2 timmar på fm när vi var på lekplatsen...då hade hon kissat en gång i blöjan. Annars har hon varit utan den och inte gjort på sig en endaste gång. WOHO!!!! Nu hoppas vi det fortsätter så och att inga bakslag ska komma. Hon gjorde även 2:an på pottan idag så hoppas nu hon fortsätter med det...det är ju den svåra biten, kisseriet sköter hon utmärkt. Nu kommer lite bilder från lekan i förmiddags....







Våra söta små godingar är vad dem är...
Sen hände det ju en liten olycka när vi var ute med Nisse under eftermiddagen...Vi tog den blå sittvagnen till Albin och skulle inte gå en lång runda. Ibland sitter Moa där fram på vagnen och det gjorde hon även nu under rundan. Rätt vad det var så somnar hon och ramlat åt sidan och slår i huvudet i asfalten...det såg så hemskt ut och lät mindre bra också :( Min stackars lilla Moa...snyft. Vilket märke i pannan hon fick. Usch o fy säger jag bara...men hon är en stark tjej och gråter inte för mycket och inte mycket när det väl gäller i heller. Titta o tyck synd....det gör jag :(





Usch, stackare. Nu har vi precis kollat en film och för mig blir det sängen efter detta...är trött trots att barnen ger mig sovmorgon till 7. Hoppas dem gör det imon också :) Det tycker vi om....alot!!!! God natt alla...

regn, regn o åter regn.

usch ja, titta ut och se för dig själv...bara regn så långt ögat kan nå. Men det är väl inget problem och man ska väl egentligen inte gnälla överhuvudtaget när man läser om vad som händer i Norge. Usch o fy...vilken värld :(
Idag, precis som igår så regnar det ju och vi måste ju ut för vi har hund så detär bara till att ta på regnkläderna och bege sig....





Imorse vaknade inte barnen förrän kl. 7...skönt!!!! Dem kom båda in i vår säng (dock med hjälp av Dennis) och där blev det lite mys...



Sen traskade vi till bageriet och handlade bullar och sen hem igen för att inta frukosten...mums!!! Under tiden vi satt o åt så skickade Anna-Karin och frågade om vi ville till en lekplats...of course :) På med regnkläderna och iväg...det kom skurar efter skurar men vi höll humöret upp och lekte på. Men dem bilderna får ni ta del av sen för dem har inte kommit över på datorn ännu...
Nu är vi hemma igen och vi väntar på Dennis så klart. Då blir det lunch och sen ska vi rensa och städa här hemma...suck, tråkigt men vad ska man göra i detta vädert. Vi ska nog baka något också.... :)
Nu blir det pussel bygge....

2,5 års besiktning

Ja, så har Moa då varit på sin 2,5 års besiktning på bvc och allt gick jättebra. Hon är en duktig tjej som väger 15,6 och är 92 cm lång...give and take. Ville inte stå helt stilla när vi mätte längden men där i närheten i alla fall :) Stor tjej men ligger fint på sin kurva. Sen lyssnade hon på talet som hon, ni som känner henne, har kommit långt med. Hon konverserar ordentligt och kan verklligen prata för sig. Hon vet vad hon vill o inte vill. Bestämd dam!! Sen fick hon leka, bjuda på fika, bygga klossar och rita. Allt gick bra och Gunilla beskrev henne som en tjej med många kvaliteter och att hon verkar mycket äldre änn 2,5 år. Hon tyckte nästan att vi kunde göra 4 års kontrollen nu också...hahahah. Ett stort OK för lilla moisen.



Efter bvc besöket så kom vi hem och fick besök av Elin o hennes mamma. Moa o Elin lekte på i drygt 2 timmar sen skulle dem hem och vi gick ut med Nisse en runda. Nu tar vi det lugnt bara, Albin sover och Moa kollar film. Lite återhämtning beshövs ibland :)
Idag är det äntligen fredag och Dennis ska ara hemma hos oss i helgen förutom i morgon förmiddag då han ska på fysen och kommer inte hem förrän vid 12 tiden :( Suck....får se vad som händer sen. Har inget planerat alls i helgen....tråkigt men kanske skönt. Får se...
Nu ska jag i alla fall göra lite nytta.

Today in pictures

Jahapp...här igen :) Kul va? Dagen har varit riktigt skoj o trevlig och det känns som att Moa har haft en rolig dag hon också. Det är det viktiga...att hon är nöjd. Här är invigningen som jag pratade om innan...



Lucas, Linda, Cookie och min Moa så klart :)



moa på väg ut på vår runda...



Moa ser lite vilsen ut eller?! Hahhaha...söta. Albin låg snällt o sov i vagnen under tiden.
Nu på eftermiddagen har vi varit hos Dennis syster där även Moa o Albins farmor, farfar och kusin Theo med familj var. Det var jätte trevligt och vi fick fika i form av kaka o kaffe och sen korv med bröd o hamburgare...gott!!! när vi kom hem så blev det sängen direkt för Albin och för Moa blev det Bibalompa (bolibompa) och sen upp i sängen och idag blev det en kväll utan en endaste uppstigning från sängen. Woho!!!! Hon sover nu gott nu med andra ord :) Tycker vi om . För oss blir det en god frukt tallrik nu med lite annat gott...hahaha ;) Imon ska Moa på besiktning...det ni!

Helt galet..

usch, stånk, stön och pust...OMG!!! Igår var jag o Maria ute på äventyr. Hahahah...vi skulle springa en runda på ca 1,3 mil men.....vi sprang ju såklart fel och det blev istället 17,5 km....alltså drygt 1,8 mil. Är det galet eller vad?! Nu har vi provat på det med och det kändes faktiskt bra. Vi sprang till o med i ösregn...himlen bara öppnade sig o det vräkte ner men vi sprang på och blev dygnsura och det lät plask plask i skorna vid varje steg. det var blött helt enkelt. Vi var inte ens trötta när vi kommit fram, jag hade bara så satans ont i mina knä :(
Och idag känns det att man gjorde nåt igår...knäna gör ont och man är lite sliten i kroppen. Men skönt att det känns så bra efter en sådan lång runda :)

Idag då, ja...vi gick ut kl. 9 och gick förbi Linda, Lucas o Alina. Vi skulle gå morgon rundan ihop....Det blev dock ändrade planer när vi kom till gågatan. Där stötte vi ihop med Dennis farbror som sa att den nya lekan "noaks ark" skulle ha invigning idag kl. 10. Då var kl. halv 10. YIPEEEEE tänkte vi. Vi gick dit och dem döpte båten och sedan bjöds alla barnen på glass... Därefter gick vi o matade ankorna och när vi kom hem var klockan närmare halv 12. Vi hade varit ute i ca 2 ½ timme :) Hahhaa....trevligt var det i alla fall.  Jag har bilder men dem har inte kommit över till datorn ännu så dem lägger jag in i kväll. håll ut!!
Nu har vi precis ätit pannkakor och sitter o slappar lite. Om en timme ska vi vara hos Dennis syster för lite lek o bus, fika o middag :) hörs sen!!

Morgonlek :)

Ja, precis som igår så planerade vi in lite morgon lek idag :) alltid skoj o komma igång direkt på morgonen. Idag var det lek med Anna-Karin o Elin på lekan. det är ju faktiskt helt ok väder idag också och lite varmt trots att dem lovat regn hela veckan. Dem kan ha fel ibland också...rena rama gissningsleken att jobba på Smhi ;) Hahhaha
Vi var på lekan i drygt 1 ½ timme och dem busade och hade roligt som vanlgit.



Ber om ursäkt för att mina fingrar ska vara i vägen hela tiden på bilderna. Lovar att skärpa till mig :) Sorry!!!
Efter leken blev det en tur till affären och sen gick vi hem o åt lunch och därefter satte jag på en film till Moa och gick upp o la Albin i sin säng...sen plockade jag undan och nu ska jag städa lite till. Har bara varit inne på internet och betalat lite räkningar.....nödvändigt ont :( 
Nu har jag en super trött Moa sovandes i soffan framför filmen....så kan de gå när man ska envisas med att stiga upp 05.10... SUCK!!!! Dags för skurhinken att visa sig. soooo long.

Dagens goda gärning

Ja, idag har man gjort nåt bra i alla fall...en god gärning. Inte varje dag man får en möljlighet till det. Ingen lång historia....när vi var på lekplatsen i förmiddags så såg jag en fågel som hade ramlat ner/eller frivilligt hamnat i ett hål. Ett plaströr som var jämnat med ytan och där hade den stackars fågeln hamnat med huvudet först vilket gorde att ändan stod upp och därför hade han/hon ingen möjlighet att ta sig upp.



Linda sprang bort till en man som befann sig i närheten av lekan så han tog med handskar och hjälpte fågeln upp. YAY!!!! Tack o lov gick allt bra och den flög i väg. Om den mår bra nu det vet vi inte men den sitter inte fast där i i alla fall :) Det tycker vi om!!! Andra, antagligen lite roligare och bättre bilder än den här från lekan kommer här:







Under eftermiddagen träffade vi Linda, Lucas o Alina igen...hahha. Vi gick en runda och gick förbi ankorna. Dem små bebisarna har redan blivit stora och man kan knappt se skillnad på barn och föräldrar längre.
Det var en trevlig promenad och som vanligt masssssoooooor att snacka om :)
Lite senare kom Louise och vi fikade på frukt, tråkgit kanske men ska de vara nyttigt så ska det...Nu sover barnen, så gott som i alla fall. det är varmt och som vanligt blir det lite svårare för dem att komma till ro.
Nu ska jag ta mig två knäckemackor och smaska på...kanske inte riktigt det jag är sugen på men vad ska man göra?! Vill man va fin får man lida pin ;)

Idag då...

ja, idag har vi varit igång hela morgonen. Började med en sovmorgon idag också...barnen ville inte upp förrän närmare sju och jag är inte den som inte kan ligga kvar. Det är skönt när det väl händer...inte så ofta ju :) Sen blev det frukost och påklädning och därefter en morgonb promenad....himla skönt väder idag. Varmt och gott :) Vi smsade med Linda och bestämde att ses på lekan vid halv 10...sagt o gjort. Det blev en massa lek och bud från våra små hjärtan. Vi kom inte hem förrän närmare halv 12. Då blev det lunch för oss alla och nu sover Albin. När han sen vaknar så hade vi tänkt gå ut igen...en promenad med Nisse. Sen kommer Louise vid 17 tiden. Ska bli kul att ses igen :) Tycker vi om!!!
Nu ska jag leka med Moa och sen hänga upp tvätten...så får vi se när Albin bahagar vakna. Jag har tagit bilder idag men mobilen är seg på att skicka över dem till mailen så dem kommer i ett senare inlägg. Hålll ut!!!

Vår måndag...

den har varit varierande men lugn och egentligen har vi inte gjort nåt särskilt :) det har varit promenader, lite vilande, lek, städning, matlagning, utomhus lek på lekplats och utomhus lek i trädgården. Som sagt varierande men inte gjort nåt särskilt.



Imorgon hoppas vi på lite lek med Lucas,Linda o Alina för det blev inte av idag. Imorgon kväll får jag också besök av Louise och det är alltid lika trevligt. Det är snällt när vännerna kan komma till mig när Dennis har jouren. Just nu sover barnen och Dennis är på övning och jag sitter här med en kopp kaffe och ska sätta på Desperate house wifes. Ska skära upp lite frukt också...nyttiga vekan vet ni ;)
detta var inget roligt inlägg men så kan de bli när det inte händer nåt roligt under dagen...hahaha. Bjuder även på en flygande Albin :)


Seg, segare och segast

Ja, kanske man kan beskriva oss så här hemma. Moa är seg, jag är lite segare och Albin verkar vara segast :) Hahhaa....han sover redan igen fast att vi tog sovmorgon och gick upp lite över 7. Skönt att få sova lite längre...tycker vi om!!
Idag har vi inte så mycket planer på schemat. Vi har ätit frukost, tagit på oss kläder och varit ute med Nisse. Sen har jag fixat lite i köket och gjort rent mikrovågsugnen bland annat. Moa leker och jag tänkte snart ta mig en dusch. Kanske man kan vakna till lite...hihihihi. I eftermiddag blir det nog lek med Linda, Lucas o Alina. Får se om det blir inne eller ute lek. Vädert är inte så stabilt just nu och det sägs att det ska komma regn :(
Nu är det 4 veckor till malmö halvmara så nu blir det till att ta ordentliga tag med maten och löpningen. Det blir dock svårt med löpningen eftersom 2 av dessa 4 veckor har Dennis jouren, men de ska väl gå ändå?!
Nu ska jag fixa lite till här hemma och leka med Moa innan Albin vaknar. Ha en bra dag alla.

FEST!!!

igen...ja, de var ju bara 2 veckor sedan sist men igår var det dags igen. En kompis till Dennis, Andreas, hade 30 års fest och det var riktigt trevligt och lyckat :) Började redan vid 14-15 tiden med lekar, lite mackor, god dricka för att sen bli matdags vid 19 tiden och därefter kaffe och kaka och sen gick allt över till fest. Väldigt skoj. Dessvärre ingen kamera med mig och med mobilen blev det inga kort tagna förutom på present, fast det var innan vi gav oss iväg. Vi köpte det "lilla" kortet...



Fint va?
Barnen sov hos min syster och lekte och höll låda med sina kusiner. Dem hade skött sig bra och varit snälla, dock gick dem upp liiiiite för tidigt. Moa kl. 5 och Albin kl. 6...hahhaa.... så idag under dagen har nog ALLA varit trötta o slitna.
Nu sover barnen och imorgon är det en ny vecka och Dennis går på jouren, Får se vad vi ska göra på Moas dag 6,7,8,9,10 av hennes sommarlov. Nåt kul blir det säkert. Nu ska vi bara slappa i soffan och kanske äta lite kex med god ost...mums.

Nu är vi redo....

Ja, allt är packat och bilen är lastad...Tycker ni det låter som om vi ska på semester eller?! Hahahha, ja, de skulle man kunna tro om man tittar in i bilen också men dessvärre är det inte så. Ungarna ska sova hos min syster i natt för vi ska ut på FEST! 30 års baluns står på schemat ikväll. Trevligt tycker vi :)
Det handlar om en natt och 2 barn men det känns som att hela huset ska med....vad mycket man ska ha bara för en natt. galet :) Det är resesäng, täcke, kuddar, madrass, kläder, mat, tandborste, potta, bumbo stol mm. Tur det inte händer så ofta, men ibland kan de ju vara skönt.
Imorgon kan vi sova HUUUUUURRRR länge vi vill (vaknar väl ändå kl. 6) och göra precis vad vi vill. Ingen hund och inga barn att ta hänsyn till imorgon bitti. Woho..
Just nu sover Albin o Moa kollar film men alldeles strax är det dags för avfärd :)


Strapatser :)

Jajamensan...idag har jag o mina barn o kära mor varit ute på strapatser..Enligt svenska akademins ordbok :

Strapats = kroppsansträning

Ja, de kanske man kan kalla det när man spriger runt på Sjöbo marknad i ett par timmar. Vi ansträngde ju vår kropp i alla fall ;) Det var super trevligt och är lite av en "jag o mamma" sak att göra varje år. Alltid någon marknad...hihi. Vi gick o gick o gick, albin åkte vagn och Moa gick, åkte på vagnen, stod på plattan och blev buren av mig omvartannat. Men barnen var jätte snälla och skötte sig bra. Jag köpte 6 par strumpor för 60 kronor och Moa fick ett par "foppa" tofflor. Det blev även en korv och munk var...MUMS!!!
Bilfärd hem o dit gick också bra...trots lite regndroppar här o var. En mycket trevlig dag var det och nu är kvällen kommen. Albin har sovit ett tag och Moa är på god väg...Dock efter lite spring upp o ner från sängen. Tack o lov för grinden vid trappan :)
Nu ska vi bara ta det lugnt och faktiskt spela lite Wii. Är ju som vanligt inget på tvn...*suck* Har fortfarande inte skapat mig någon uppfattning om DVD boxen vi började se på igår. Californication...återkommer.
Nä, nu blir det lite goda kex med ost och ladda upp inför 30 års fest imon...woho!!!



Mamma, Albin o Moa....

Hipp hipp hurra...

...vilken dag. Ja, idag får vi ju fira kronprinsessan Viktoria som fyller 34 år samt vår lille goe påg Albin som "fyller" 7 månader idag :) Tänk vad tiden springer iväg. Tycker inte riiktigt om det :( Men men...that´s life.
Idag har vi varit hos Katja o Valter i malmö. Det var roligt och barnen lekte bra fast dem hittade varandras ömma punkter och störde varandra lite så de blev lite gråt och bråk men kan man undgå det med två barn som är 1 år och 2,5 år :) Trevligt i alla fall o god lunch och fika som alltid. Tycker vi om!
När vi sen kom hem så tog vi på oss regnställen och begav oss ut på promenad för att gå o möta Dennis när han slutade på jobb. Sen traskade vi hem och lagade mat. Därefter blev det lek och nu precis är barnen lagda. Vi ska ta o börja titta på en ny dvd box...Californication. Lovar att återkomma med en recension :) Kul med nåt nytt.
Imon är det fredag och dag nr 3 på Moas sommarlov :) Idag bjuder vi på en bild av 7 månaders killen


Ett litet tips

Tänkte bara tipsa om en bra sida med BILLIGT smink. Det är super billigt!!

ELF Cosmetics Gå in o kolla vet ja :)

Annars då, en riktigt grå och regnig dag...sååååå  tråkigt. Tack o lov har vi planer på schemat. Dag nr 2 av Moas sommarlov och hon sa i morse...Jag vill till mitt dagis. Hmmm...hur ska jag ta det? Har hon tråkigt med mig eller? :/ Hahahha. I
dag ska vi i alla fall hem till Katja o Valter för massa prat, lek o lunch. Det blir nog lika skoj som alltid :) Vi tar en dag i taget....imon är det fredag och då har vi nya planer om vädert håller sig vill säga annars får vi improvisera. Det går det också. Just nu sover Albin och Moa sitter o ritar. Med potträningen går det sådär. Hon är duktig med att kissa på pottan och säga ifrån men att göra nr 2 vill hon inte riktigt. Som idag säger hon att hon vill ha blöja...så det går verkligen fram o tillbaka.
Nu ska jag gå och ta på mig lite andra kläder och fixa mig och när Albin behagar vakna så styr vi bilen mot malmö. Have a good day everyone :)


Första dagen...check!

ja, nu är de redan kväll och dagen har sprungit på som vanligt. Vi började med morgon promenad, så klart skulle det ju regna då :(



Moa var klädd för det och bara en stund senare åkte regnskyddet på också.
När vi sen kom hem så började vi med städningen, lite mellis och sen sov Albin och Moa fick kolla på en film. Jag städade på. När Albin vaknade så åt vi lunch och sen lekte vi lite för att därefter bege oss ut på promenad igen...denna gången utan regn :)
När vi kom hem fick barnen bada och sen lagade jag maten så den var redo inför kvällen. Sen åt vi mellis...igen. hahaha, och därefter körde vi med Linda hem till N så hon fick fixat sina naglar. När vi kom hem så tog jag mig ut på en löprunda med Maria. Idag blev det 1,1 mil på 57 min....vi pressade oss och tog in 5 min på vår förra snabba tid...bra va?
Nu sitter jag äntligen här i min soffa, bredvid min kärlek, barnen sover och vi ska kolla fotbollen. Heja Sverige!!!!! En kopp kaffe på det så är kvällen som den ska...go kväll!!

Dag nr. 1

Ja nu var dag nummer 1 av Moas sommarlov kommen. Idag har vi inte några större planer faktiskt, det blir nog städ, lite film mys för vädert är inte så trevligt. Kommer nog regn när som helst. Men om det är uppehåll ska vi även besöka någon lekplats. I eftermiddag styr vi bilen hem till N som ska fixa Lindas naglar. Vi tar dagen som den kommer men jag känner att den kommer blir bra :) Nu har vi precis ätit frukost framför tvn...lite morgon mys. Snart blir det promenad....god morgon alla!!!

En dag på stan

Jahapp...idag lämnade jag Moa på dagis efter många om o men. Hade inte riktigt bestämt mig för om hon skulle gå denna veckan eller inte men idag i alla fall. Efter att jag lämnat henne så bestämde jag mig för att det var sista dagen...hon blev sååååå ledsen och grät och sprang efter mig. Det är för jobbigt så nu har Moa sommarlov!!!
Under tiden hon var på dagis idag så åkte jag in till mamma och vi tog en tur till stan oc gick gågatan upp o ner. Det blev lunch på China box...sååååå gott. Jag valde ris, vårrullar, kycklingspett och currysås. MUMS!!!! Mycket mat för 49 kr. Verkligen att rekomendera.



När jag kom hem tog jag Nisse o sen gick vi o hämtade Moa på dagis o önskade glad sommar. Vi gick hem och lekte och sen kom Dennis hem. Under eftermmiddagen har det inte hänt så mycket. Tidigt i säng för Moa för hon var trött och somnade i soffan. Nu ska vi försöka hålla lite kväll och jag ska försöka skriva ner lite aktiviteter som jag o barnen kan göra nu under 4 veckor tills Dennis börjar sin semester...PUH!! WHat to do?!
Men nu.....kvälls fika :)

Blandat

Vilken dag...vi tog ju vår morgon promenad och när vi kom hem åt vi mellis och sen hade vi följe med Anna-Karin o Elin till lekan. Snacka om skiftande väder....i morse, mulet och behagligt, på förmiddagen, varmt som attans och sol och vid lunch ösregn och ingen sol... Konstigt väder, men hallå...det är ju sverigel. Vi kan inte räkna med nåt annat ;) Vi hade sen följe till biblioteket där vi lämnade böcker och lånade nya.





Sen gick vi åt vars ett håll...Dennis kom dock o hämtade oss och vi körde in till malmö. Där gick vi in på Stadium för jag ville ha ett par löparbyxor och en tränings BH. Hittade det jag sökte plus lite annat...hihihi.. Vi köpte ett set till mig med löparbyxa och löpartröja, tränings BH, tre shorts till Dennis, två linnen till Dennis och sen blev det två super söta haremsbyxor till Moa, en hel dress till Moa och en tunika till henne.....när vi sen skulle betala så drog jag mitt medlemskort och då sa hon i kassan : "du har 386 kronor i bonus, vill du vi ska dra dem nu?" Självklart ville jag det så vi fick mycket för pengarna...hahhaa, då är det kul att handla :) har varit en bra dag penga sätt. Först mer än jag tänkte från Agria och sen drygt 400 kr i bonus på Stadium...WOHO!!!
Nu har jag tagit min löparrunda på 8 km och det känns skönt...såååååå skönt!!! NU blir det en god choklad dricka och någon god macka...MUMS!!! Trevlig kväll....

försäkring...tack !!!

Nu är det måndag morgon och jag blev glatt överraskad när jag kollade mitt konto :) Pengarna från Agria har kommit och jag säger bara TACK för försäkringar. Vi betalade 2598 kr totalt för nisses besök på djuresjukhuset inkl. medicin och vi fick tillbaka 2162 kr...Det är BRA!!!!! Nu hade vi ju dock 900 kr i självrisk rabatt eftersom vi inte behövt använda försäkringen tidigare, men de lönade sig nu ju. Skaffa försäkring till ditt djur!!



Annars då, ja vi har precis intagit frukosten och det är snart dags för ännu en blöjfri dag för Moa och en promenad står på schemat, som för övrigt är ganska så tomt idag. Förslag?! Vi hade i o för sig tänkt gå till biblioteket och låna nya böcker till Moa och sen in om några andra affärer på vår lilla gågata här i byn.
I eftermiddag tänkte jag trots min lilla förkylning och hosta, ge mig ut på en löprunda. Blir nog bara en kort idag på 7-8 km.. Nu är det påklädning...so long!

Pictures :)

dagen idag har varit uderbar och det har kanppt känts av att Dennsi har haft jouren. Vi åkte till lekplatsen där vi spenderade drygt 2 timmar, skoj och super fint väder. Därefter köpte vi med oss nybakat bröd och åkte hem till Dennis föräldrar för lite fika och lek med farmor o farfar för barnen. Det tyckte dem var kul! Efter det åkte vi hem och då blev det en promenad för mig och barnen med nisse. Efter hemkomsten så spenderades eftermiddagen på baksidan och i poolen för Moa. Förresten, Moa har gått utan blöja hela dagen, tog inte ens på henne någon när vi gick till lekan. Jag räknade dock med enliten olycka och tog med ombyten...så klart! Och visst lyckades hon kissa. men vad gör det...av med det o på med nytt. Annars har hon kissat på pottan hela dagen...och efter middagen tog hon telefonen, satte sig på pottan o kissade och ringde sin kompis Elin :) Hahahhaa...söta lilla du!
Hoppas nu det fortsätter så här så kanske hon snart är blöjfri :) Tycker vi om...

Annars då...nja,inte så mycket. Nu har vi precis ätit pizza, barnen sover och vi slappar i soffan. Ska titta på en film och sen blir det väl sängen. Ny vecka imon och nya äventyr för mig o barnen :)



Vi gräver lite



Vi klättrar lite



Vi solar lite.



Vi busar lite.


Godmorgon alla glada

Då var söndagen här och idag har Dennis jouren....frånkl. 8 imorse till 8 imorgon bitti. Så idag blilr det till att hålla oss i svedala och i krokarna inte för långt borta :)
Igår hade vi en dag full med lek o aktiviteter. Vi var först på en lekplats vid sibbarb i mlamö och lekte och fika på pannkakor sen körde vi till ön och fikade på glass, Albin lunchade och därefter blev det en rundtur och tittade på båtarna. Sen körde vi hem och Dennis o Moa gick till badet och badade. Jag la mig på soffan för jag mådde inte tipp topp...hade sån huvudvärk så jag trodde jag skulle kräka. Är också förkyldm stopp i näsan och störig hosta :( Inte bra för min löpnig...nu är det ju bara 5 veckor kvar till loppet måste ligga i. Hittade en runda på 14,7 km som jag o Maria ska springa nu en dag i veckan...hoppas jag :/

Nu har vi ätit frukost och varit ute med Nisse. Nu ska vi köra till en lekplats och träffa Maria o Theo. Sen får vi se vad som händer under dagen :) By the way....Moa var ute på sin första morgon promenad utan blöja men nu när vi ska till lekan får hon nog ha på en blöja..
Vi hörs lite senare...då ska jag lägga in lite bya bilder också. varit lite dåligt med det :) *sorry*

DVD boxar

Ja, de är inget bra med dessa DVD boxar...det bygger ju upp ett beroende. Kan de vara bra?! Nu har vi precis sett färdigt Dexter säsong 4 och den var ju för j*vla bra. Vill inte berätta för mycket men de känns ju som att man "lär känna" rollerna/personerna. Inget bra :(



Jag har läst att det tydligen ska dyka upp en säsong 5 och 6...WOHO!!!!!!
Vi har även följt alla säsongerna av serien 24. Det finns ju ingen bättre....klockren! Den har spelats in i 8 säsonger och vi har sett dem alla 2 gånger :) Beroende som sagt var...Man kan ju inte sluta, vill bara se nästa o nästa o nästa. Hahhhaa..



Just nu tittar jag på Desperat housewifes...dem är också bra. Hur många avsnitt som helst att kolla igenom. Det händer en hel del saker och är fruktansvärt underhållande. Dock inte lika beroende framkallande som serier med spänning i. Inte för mig i alla fall...



Nä, har ni förslag på fler boxar så please let me know ;)
Nu ska jag fortsätta med DHW tills Dennis kommer hem, då får jag nog ändra tv program...o förstås ladda upp med energi. Imorgon väntas det en löprunda på 1,5 mil som jag o Maria ska ta oss igenom. Hoppas det går....see ya!!!

Har inte glömt..

nädå, jag har inte glömt bort bloggen och ni som läser den :) Jag finns kvar...I´m alive. Men....det är fullt upp hela tiden. Det gåt i ett och igår kom jag nog fram till ett beslut om att Moa inte ska gå på dagis mer denna sommaren. Det känns inte riktigt rätt att lämna henne där när det inte finns någon ordinare personal och jag vet hur Moa är. Så nu kommer hon vara hemma 7 veckor...puh!! Det är ju inte så att jag kommer få mer tid över...hahaha.
idag har vi varit på öppna förskolan och nu myser vi i soffan framför en film. Jag tänkte gå o göra färdigt hamburgarna vi ska ha till middag i kväll så är det gjort. Efter filmen ska vi ut och gå en runda med Linda, Lucas o Alina..tråkigt väder bara.. det regnar :( Hoppas på fint väder imon då vi har planer för en utomhus dag med massa skoj o gott :)
NU...ut till köket!!!!


???

undrar ni över rubriken? hahha...den finns endast för att jag inte kom på nåt bättre :) Att det ska vara så svårt att komma på rubriker men det här funkar ju också. Inte rubriken som är det viktiga eller ;)
Idag då, ja...vad ska jag säga. det har varit en lugn dag. Fotona blev insatta och uppsatta och det blev fint. Nu finns Albin också på sovrums väggen :)
Klcokan 13 skulle NIsse lämnas till frisören för trimmning o bad och sen vid halv 2 hämtade jag Moa. Vi gick hem och väl hemma så kom Natascha på besök. Kul!! Vi satte oss på baksidans så Moa kunde bada i poolen som jag satt fram.



Bara en liten stund för sen skulle Nisse hämtas och vi tog oss ut på en promenad. N hade med sig enhund som blev både trött o varm så han fick åka vagn



hahahha...lille Cesar fann sig i detta och la sig, efter enstund, tillrätta. Men först hade Moa rastat honom lite....det gick hur bra som helst men en långrunda och värmen gör vilken hund som helst trött :)



Nu är det kväll, barnen sover och jag är inne i en svacka då jag är super sugen på allt gott. Why???? Vill inte, hatar det för jag vill inte falla för frestelsen. Men o andra sidan så med mina löpningar så borde jag få unna mig...hahhaha. Nu är vår Dexter box slut..*snyft* vad ska vi nu titta på om kvällarna? Får se vad vi hittar...imon är de torsdag, då blir det öppis o gymet...Go kväll.

Morgonen so far...

Ja, klockan är nu 10:16 i skrivande stund och jag håller på med mina foton för fullt. Sätter in i ramar som jag sen ska få upp på väggen. Dem har hängt där hela tiden men dem behövde en uppdatering eftersom lille Albin också kommit till världen och de är väl självklart att han ska få hänga med upp på väggen :)
Lämningen på dagis idag gick bra fast hon sa samma som igår att hon inte ville in där utan hon ville in där hon brukar gå. Dem är på samm agård och samma hus bara det att nu under sammanslagningen så ska hon in genom en annan dörr och det köper hon inte riktigt. Men de gick bra och inga tårar eller nåt :) Känns skönt. Hon ska dock bara gå denna o nästa vecka...sen är det semester för henne i 6 veckor. OMG...vad ska vi göra då? Gäller att hålla igång henne, e det fint väder blir det definitivt bad...Trist bara att Dennis har jouren v 29 o 31 men då får vi hålla oss här på svedala badet :)
Nu ska jag fortsätta med mina foton och sen blir det faktiskt lite vila idag, blev sen kväll igår och tidig morgon idag och det är ingen bra kombo :/ Lite soffhäng och en plur är aldrig fel. Eftermiddagen blir till att spendera ute nu när de är så fint väder...en kompis kommer på besök också. Kanske poolen kommer upp till Moa....får se. Här kommer ytterliggare en bild från när vi var o lekte med Lucas i måndags....vi var på promenad :) Söta..eller?



Lyckades även få ner bilden på när Moa o Elin leker i måndags....att det ska vara så svårt ?!


snygg snyggare....

absolut dem snyggaste naglarna har jag fått nu :) Tackar N!!! precis hemkommen därifrån och det var på tiden att dem blev fixade...nödläge i stort sett. I-lans problem kanske ?!
Annas så har dagen gått på precis som igår...lämning på dagis blev det och trots sammanslagningen och ingen ordinarie fröken så gick det bra..får se hur det blir imon :/ När jag kom hem så blev det ingen vila som jag egentligen önskade utan jag fick nya krafter och tog tag i att möblera om på Moas rum...hahhaha. Ordentlig genomgång av leksakerna och fint blev det ska ni tro :) *nöjd*
Sen gick jag till gymmet och när jag kom hem så blev det lunch och hämtning på dagis. Efter det städade jag huset och lagade maten och kort efter att Dennis kommit hem så åt vi. Det har inte varit mycket tid över för "ingenting"  om man säger så.
Nu är jag hemma igen och har intagit soffan och nu är det dax för DEXTER!!!!!


Yesterday

ja, de var håll i gång hela dagen igår. Istället för att städa på fm så lekte vi med Anna-Karin o Elin i ca en timme. Sen bakade jag hallon/rabarber paj....sen kom Hatti och stannade ett par timmar. Då fikad vi på lunch och paj :) MUMS!!! Därefter lagade jag maten så den var klar inför middagen på kvällen. Sen gick vi hem till Linda, Lucas o Alina. Var ett tag sedan vi sågs nu eftersom dem varit på semester i 2 veckor. Men äntligen var det dags och Lucas och Moa lekte jättefint och bråkade inte en enda gång :)
Sen gick vi ut en runda o hade följe för vi skulle gå o möta Dennis efter jobb...när vi kom hem så åt vi middag och sen lekte vi lite. Vid 18 tiden sprang Dennis först och sen kvart över 7 så sprang jag o Maria. Igår blev det 11,3 km...det är en bit men de är inte alls lika jobbigt att springa så långt längre. Det tog oss 1 timme och 1 ½ min. Skönt som attans :)
Sen blev det kvällsfika och 2 avsnnitt Dexter...därefter sängen lite över 23 tiden...puh!! Det gick i ett hela dagen och sviterns sitter i idag....hahahah.
Vaknade o var super trött.. har dock inget planerat idag förutom ett besök på gymmet. Så lite vila ska jag väl kunna klämma in ;)
Bjuder på en bild på Albin o Alina från igår...



Hade en bild på Elin o Moa också men den vill inte fastna på datorn. Nu ska vi ta på oss o sen blir det promenad till dagis. ha en bra dag alla...

usch ja....

Ja, de kan man lugnt.....man är lite smått seg o trött idag. Helgen har varit super trevlig och håll i gång hela tiden. I lördags var jag ju på fest och det var riktigt skoj. Det blev även så att jag o Anna-Karin hängde med ut...som alla andra. Fast vi som var lite äldre än dem andra, vi gick till Swing in...29 års gräns men de gick ändå :) Sedan stod vi på dans golvet i 2 timmar och rockade loss till shlager låtar o pop... och intog två glas vatten.... hemo i säng kvart i 4. kommer inte ihåg sist jag var uppe så sent...men kul hade vi!!!
Dagen efter,igår, söndag fick jag sovmorgon och jag kom upp halv 10. Det var skönt men jag var fortfarande seg o trött. Blir ju fel med en sån natt.
Dagenigår bjöd på besök av min syster med familj och en fika på det. Trevligt som alltid :) På eftermiddagen begav oss vi till Dennis föräldrar för ytterliggare en fika....en riktig fika dag :) Gott gott!!!
Kvällen sen blev tidig..både jag o Dennis var sjukt trötta och vi somnade gott vid 22 tiden.
Sviterna sitter dock i och idag är man fortfarande trött men de ska nog gå ändå. Nu ska vi börja med en morgon promenad och sen hade jag tänkt städa...får se om barnen går med på det :) när det är fint väder blir man dålig på att städa,man är ute och gör massa andra saker istället. Vid 11 tiden kommer Hatti på besök. Lite lunch/fika och prat. Men nu....promenad!!!!


Vi e på gång...

Vi e laddade, ikväll kan allting hända ;) nä, men nästan. Nu bär det av till fest. Men först...middag med Anna-Karin på kina restaurangen. Mums, det sitter fint efter 1,1 mils löpning. Sen e det fest heeeela kvällen lång. Ha så roligt till mig.

lååååång morgon

Ja, det är det minsta man kan säga när ett av barnenvill gå upp tjugo i sex...morgonen blir låååång. Dennis gick ner med henne så la jag kvar till halv 7 då Albin tyckte att han ville gå upp.. Tackar!!! Jag ska ju på fest ikväll....hur ska jag orka hålla mig vaken?!
Ute idag är det mindre kul väder. Det har vräkt ner regn sedan 3 i natt (då vaknade jag till) hörde hur det spöade :( Regnar fortfarande och det är mörkt så långt ögat kan nå..tråkigt :( Och vi som ska springa.....kul!
Nu väntar vi på att klockan ska ticka på så vi kan gå ner till frukost buffén och inta en goooood frukost. mums!!!!
en ny blöjfri dag för Moa tänkte vi....hihihihi



Firande :)

Jajamen, det var ju en självklarhet att fira när Moa gjort tvåan på pottan...så vi tog på oss och traskade ut på promenad. Vi gjorde en vågad sak...vi gick ututan att ta på Moa någon blöja?! Under promenaden köpte vi en glass med tre kulor...riktigt god var den. Choklad, daim o jordgubb...mums!!
Sen gick vi vidare...hon sen kissade Moa på sig. Kunde jag ju gissat...men men, måste börja någon gång och jag hade med ombyten. Bara till att byta o sen gick vi vidare. Sen har hon varit utan blöja till hon skulle lägga sig. Vi åkte till o med till Ica o veckohandlade. Vi sa till henne att hon skulle kissa innan vi gick ut och det gjorde hon...sen höll hon sig under hela handlingen. Nu kanske de är på rätt gång...imon blir det utan blöja HELA dagen :) Måste prova ju!!



Den var smarrig :)
Vi hyrde också film som jag o Dennis ska kolla på nu...så fort Moa vill somna. Hon säger att hon inte vill sova, hon är inte sömnig säger hon...hahahha. Söta!
Imon är det lördag och då ska jag o Maria avverka 1,3 mil samt att vi ska ner på marknaden imon också...och att det blir fest på kvällen. WOHO!!!! Maria bjuder på fest så jag o Anna-Karin ska dit. Vilken rolig dag imon....ser vi framemot. Nu blir det en kopp te och croissant...yammi!!!

Hurra hurra!!!

YES!!!! undrar om det är boken som gjorde susen men Moa bajsade på pottan idag för första gången :) Hurra hurra!!!! Vi har nog läst boken fem-sex gånger. Hon sa att hon gjorde som elefanten....yay!!! Duktig flicka jag har. För er som undrar så är det den här boken... 2Äntligen bajs" av Camilla Lundsten.

Annars då..ja, vi har varit på öppna förskolan och lekt och haft skoj. Albin var vaken från halv 7 i morse till halv 12...utan något gnäll. Men han hann somna i bilen från öppis och hem...det är inte långt! När vi kom hem så fick han lunch och sen blev det sängen. Nu är han vaken igen och vi ska ut och gå en rudna...förbi någon lekplats och sen tänkte ja kanske bjuda Moa på fika eller glass för hon var så duktig och gjorde tvåan på pottan :)
Sen kanske vi går o möter upp Dennis när han slutat jobba..vi får se.. Eftermiddagen är ganska så öppen för förslag.


RSS 2.0