Mysigt höstväder

Nu har äntligen "sommaren" kommit till skåne. Strålande sol hela veckan och mellan 15-20 grader. Inte illa, Det tycker vi om :)
Idag har varit lite upp o ner, Dennis har varit hemma från jobb och då blir inte dagen riktigt som den brukar. Man kommer aldrig riktigt igång men jag har fått plugga lite i alla fall, alldeles för lite dock men bättre än inget ;)
Sen efter dagis så packade vi fika med oss och mötte upp med Linda, Lucas o alina för att fika o leka på lekan. Vi kom dock inte så långt innan fikan skulle ätas utan den fick intas i Lucas trädgård...men va gör de. Riktigt varmt var de också :) Vi kom hem vid halv 5 tiden och då blev det middag och därefter fick barnen sitt kvällsbad.








Nu sover Albin o Moa ska snart hoppa ner i sin säng hon också.
Då ska jag se om jag kan göra något åt min alldeles för täppta näsa. Det är inte mycket luft som kommer in i borrarna...haahahha. Hela huvudet känns som att det är förstoppat med snor, fräscht va??
Sen kanske jag ska försöka plugga lite till. Så det inte blir alltför mycket inpå slutet.
Imorgon är det fredag igen och då ska jag ut på trevligheter...tycker vi om !!!!!

Lite mycket att göra bara :(

Ja, den där obligatoriska frånvaron har återigen anfallit bloggen...sorry! Det är lite mycket att göra ibland bara och då får jag prioritera tiden lite ;) Det händer saker hela tiden att jag knappt kommer ihåg vad jag gjorde igår..JO!! Just det, jag var och hälsade på min kusin i mlamö. Det var jätte trevligt. Vi är lika gamla och lekte alltid när vi var små...jätte kul att vi fortfarande håller kontakten och träffas :)
När jag sen kom hem så blev det hämtning av Moa och hem igen. Moa o jag lekte, jag putsade fönsterna i köket och tvättade fönsterkarmarna och där runt omkring :) Ser väl ingen större skillnaden men jag känner den...det är RENT!!
Sen blev det matlagning och därefter en runda i byn och på kvällen satt jag med nosen i skolböckerna...dagen gick i ett som sagt.
Idag har jag varit inne i malmö, igen, och besökt en vän. Vi brukar träffas 3-4 gånger om året och trots dem få träffarna så har vi bra kontakt :) kul!!
Var hemma till halv 12 och då fick Albin lunch och sen blev det sängen för honom...han sov 2 timmar och då fick jag väcka honom för att gå till dagis. Nya rutiner nu är att Albin ska bara sova en gång på dagen. Så sover han väl ordentligt och länge.
En stor överraskning var att Dennis också kommit hem när jag kom hem. Så vi hämtade Moa ihop och som den "jag-gillar-inte-förändringar" person som hon är så blev detta ju helt fel. Sen hämtningen har hon varit sur, tvär, gnällig och bråkig :( inget kul alls och vi har inte fått gjort någonting under eftermiddagen förutom att ta diskussion efter diskussion :( SUCK!!!
Nu är det äntligen kväll och imorgon står inget på schemat mer än att leka med Linda, Lucas o Alina efter dagis hämtningen så imorgon ska det pluggas för hela slanten...nu är det svårt och det måste fastna...



Min söta lilla älskling, hoppas hon vaknar på en glad o pigg sida imon :)

Oväntat besök :)

Ja, visst är det trevligt när det bara blir ett oväntat besök så där :) dock blev det i alla fall ett telefon samtal 2 timmar före men det var ändå oväntat för oss. Så det blev en middagsgäst extra vid matbordet idag...det tycker vi om!!! Det var min pappa...barnens morfar och dem blev jätte glada över att träffa sin morfar. Han kan verkligen det där med att stirra upp barnen och få dem glada. Moa blev helt galen..hahahha.
Så middagsgäst som även stannade på kaffe, mycket trevligt :)
Innan pappa kom så hann vi med en snabb playdate med Lucas. Bara en timme, men ibland kan det räcka...dem hade skoj mellan alla dem gångerna som dem var oeniga :) Hahhaa
Nu sover barnen och jag ska inta lite kvällsfika och sen blir det väl lite tv tittande innan sängen ropar mitt namn :)
trevlig kväll alla!!!





Bjuder på bilder från Lucas kalas i lördags..fotograf är Linda ;)

En favorit :)



En solklar favorit nu i denna mörka tid är Satsumasarna :) dem är ju bara för goda. Om jag anstränger mig så kan jag nog komma på ett par saker till som är bra under höst/vinter tid men annars är det verkligen inga av mina favorit perioder :(
Jag har aldrig varit ett stort fan av hösten och julen och allt vad det där innebär och detta delar jag med Dennis som tycker precis som jag. Så hade det inte varit på barnen så hade vi nog åkt bort.
I alla fall så är måndagen kommen och med den alla dem där vardagliga sysslorna som bara går på rutin. Moa är på dagis och ska snart hämtas. Jag har fått plugga en hel del, men just nu är det svårt och jag måste hitta något sätt att förstå det jag läser. Nåt som kan hjälpa mig att tänka rätt för jag vet inte hur jag ska tänka för att förstå svaren på frågorna. Låter det invecklat?! Hahhaa...ja, de är bara förnamnet.
Nu ska jag dock vila huvudet lite och hoppa in i duschen för att senbege mig ut på promenad och bland annat  hämta Moa... See you later!!!


Söndags sysslor

Ja, idag har det verkligen varit toppen väder. Riktigt härligt med massa sol och lite värme till o med :) Ljuvligt...tycker vi om!!! Idag har vi...
* Tvättat
* varit hos Dennis föräldrar
* gått promenader
* lagat söndags stek med potatis o sås...MUMS!!!
* byggt pussel
* lekt i trädgården
* tittat på film
* byggt pärlor, gjort armband :)
* och massa lek för barnen på ovanvåningen.
* jag har även fått plugga en stund

Det har varit en bra dag tycker jag och att solen har lyst gör inte dagen sämre. Nu är kvällen kommen och barnen sover gott. Själv är jag faktiskt också ganska så sliten och trött :( har blivit sena kvällar under helgen då vi gått o lagt och vid halv 1 och ni som vet, vet ju att barnen inte sover jela förmiddagen utan mellan 6 och halv 7 så är jag uppe och studsar. Studsar kanske är att ta i men ni fattar :) hahhaa... det gör ju att man kan känna sig lite trött eller?







Mina underbara barn...sååååå älskade :)
Nu ska vi ta och ha en lugn kväll och ladda inför en ny vecka som börjar redan imorgon...suck vad tiden springer

Stelt och för kort :(

Ja, igår var det lte glest mellan inläggen. Inte så bra...sorry :( Men vi vaknade..så klart, åt frukost, sen körde jag o Moa till ica maxi, (hann inte med det i fredags) vi storhandlade. De är bra med rabatter...vi hade en 50 kr rabatt, en 5 % rabatt på köpet, en påse morötter som gåva, 50 kr rabatt på blöjor och sen fick vi köpa en mamma Mu DVD och en Mamma Mu bok för 29 kr /st...egentligen tog dem 99 kr / st...så de blev mycket rabatter för oss :) Tycker vi om!!!
Sen var det fix hemma och kl. 16 drog vi på kalas till Moas kompis Lucas som hade fyllt 3 år i onsdags. Där blev det korvgrillning och fika och prat och massa lek för barnen...trevligt :)
Sen på kvällen kom ett par kompisar till oss och vi hade spelkväll. Denna gången blev det Pictionary...riktigt kul är det faktiskt och mitt lag vann ju så klart... hahahhaa.

                                               

Nu har jag o barnen precis stigit upp, Dennis sover fortfarane. Gottegris!! Och idag vaknade jag med ryggont...aj aj aj. Igår högg det till i ryggen nä rjag gjorde nåt med Albin och senhar jag haft ont. Just nu känns det som att musklerna som går längs ryggen och upp i nacken verkligen är alldeles för korta. Usch aj, När jag ska ta ner hakan mot bröstet så drar det längs hela ryggraden... känns inte jätte skönt och jag känner mig otroligt stel.
Hoppas det känns bättre efter löprundan som jag ska avverka idag. Denna veckan har det blivit sammanlagt 26,9 km...alltså lite drygt 2,5 mil och idag blir det en kort runda så jag kommer nog upp i 3 mil denna veckan i alla fall. Känns bra :)
Annars idag har vi absolut inget planerat men tvätt och städ finns där alltid att göra. Så nu ska jag ta och sätta igång en maskin tvätt, sen är jag ju sugen på shopping....hahhaa, som vanligt!!!



Sussar

Så här gott sussade mina barn igår när jag var inne o kollade till dem...som jag alltid gör :)





Ser väl skönt ut?!

surprise!!!!

Jodå, vaknade i morse och Dennis sa "jag tar nog ledigt hela dagen idag"...JAAAA!!!! tyckte jag lät som enstrålande idé så nu är hela familjen hemma idag. Jag ringde till dagis o sa att Moa inte skulle komma. Klart hon ska vara hemma med sin familj :)
Så idag blir det lite aktiviteter. Bland annat IKEA, Ica maxi och sen en STTTTOOOOORRRRR godis affär i limhamn. Mums!!! Det är en affär fylld med bara godis och glass och massa olika sorter. Himla gott är det. Så det blir till att handla en godispåse till imon. Sen ska vi nog in i "pysen" också...en secondhand affär för barn :) Sånt är ju kul!!

Så lite blandat blir det idag, ska bli en mysig dag. Senare idag blir det en löprunda och ikväll blir det fredagsmys!


Så simpelt, så gott :)



Alltså stekt falukorv med makaroner. Så simpelt men ack så gott. Det blev i alla fall vår middag idag. Det skulle gå snabbt och vara lätt för Dennis skulle bara hem om o äta idag för att sen dra vidare ut mot sturup. Brandkårsövning, stor sådan också. Så ingen aning när han kommer hem igen.
Så jag, Moa o Albin bjöd hem mamma här på fika. Kaffe och fruktsallad med vanlijvisp....Samma där. Så simpelt men så gott...mums!!!



nu sover barnen gott och jag ska kolla på Desperate housewifes. Var ett tag sedan nu så nu behövs den där delen av hjärnan uppdateras :) Imorgon är det fredag igen och då är jag lite sugen på shopping. Men som alltid....när är man inte det ?! Hahahhaha


Plask, plask

Jodå, tackar vad det kan regna. Vi var precis vid dagis så kom det en skur, jag hade INGET regnskydd till vagnen. Moa var, tur som var, redan klädd för utelek så inget fara på färde för henne men mig o Albin.. SUCK!! Vi kunde ställa oss under ett träd och vänta ut det värsta och sen gick vi igen. Jag trodde det var allt...
Icke sa Nicke, när vi lämnat av Moa och börjat gå så bara öppnade himlen sig och vi blev dyngsura :( Inget träd i närheten i heller....bara till att springa på men usch vad vi blev blöta :(
när vi kom hem så slängde jag in åkpåsen och Albins filt i torktumlaren, av med hans kläder och av med mina, torka Nisse, torka golvet...så mycket mer jobb bara för lite regn.



Nu ligger Albin i sin säng och ska ta sin middagsvila...jag ska hänga upp tvätt och starta ny tvättmaskin. Sen ska jag äta lite och plugga lite. Dagen ser i stort sett ut som alla andra dagar...känns tryggt!

Mitt "stora" hjärta

Jag trodde aldrig att mitt hjärta kunde bli såååå "stort" och fylla så mycket kärlek. Först min älskade sambo, som tog hela mitt hjärta och när vi då blev gravida med Moa så tvivlade jag aldrig på att min kärlek inte skulle räcka till...klart det skulle räcka till ett barn. Och visst gjorde de det..
Fast det kändes så klart som att det inte försvann plats för Dennis del i mitt hjärta. Han hade kvar sin stora plats i hjärtat och Moa fick minst lika stor del.
När sen vi blev gravida med Albin så blev jag faktiskt lite orolig. Jag tänkte flera gånger hur ska jag kunna älska en till så mycket som jag älskar Moa o Dennis? Hur ska all den kärleken också kunna få plats? Jag var rädd att jag inte skulle känna samma känsla för Albin. Hemskt det låter nu....
Men trygga mamma sa till mig "oroa dig inte, det är inga problem. När han väl kommer till världen så känner du samma kärlek som för Moa"
och visst var det så.....älskad från första stund är även Albin.
Tänk vilket "stort" hjärta jag måste ha för så mycket som jag älskar mina barn, trodde jag aldrig att man kunde älska. sen har vi kärleken till Dennis som också är ofantligt stor. Sen har vi söta lilla Nisse som tar sin del av mitt hjärta och är mit "första barn" Dessutom kommer all kärlek till min familj, mamma, pappa, syster, systerbarn....och så alla mina kompisar så klart. Hur får allt plats egentligen???









Min älskade, älskade, älskade familj.


Vilken deal !!

Vet inte om ni uppmärksammat denn sida



det finns en massa bra erbjudanden... bl a:

* 60 min Hot stone massage för 238 kr (ord pris: 595 kr)

* Sportband till din telefon att ha runt ex armen för 79 kr inkl frakt (ord pris: 199 kr)

* Valfri muffins o kaffe hos Ambrosia på Gustav Adolfs torg i malmö för 15 kr (ord pris: upp till 38 kr)

Det finns alla möjliga deals och om du klickar på bilden ovanför så kommer du direkt till malmös deals. Finns möjlighet att välja stad inne på hemsidan.
Det kommer nya deals varje dag/kväll så håll koll och tryck på KÖP!!

Tycker själv det är en bra sida där du får erbjudande om många olika bra saker/upplevelser etc till ett bra pris.


3:e världskriget

ja, ungefär så brukar det se ut hemma hos oss när barnen har varit igång och lekt. som om tredje världskriget har dragit förbi. Moa drar ner precis alla kuddarna från soffan och lägger ut dem på golvet och säger att hon ska gå balans..Albin drar ut precis varenda liten kloss ifrån klossburken som innehåller ca 100 klossar, sen drar han runt dem med sin kropp när han ålar rundor så dem ligger precis i alla vinklar och vrår...Albin häller också ut varenda liten legobit ifrån boxen med lego för att kasta dem omkring sig. Moa tar fram sina pussel med X antal bitar för att påbörja ett pussel hon inte avslutar. Bilarna till garaget hjälps dem åt att sprida runt i huset så dem står parkerade på alla andra ställen än i garaget :)
Precis innan barnen går och lägger sig så hjälps vi åt att plocka undan...varför då?! För att det ska se ok ut över natten så barnen kan göra om samma procedur nästa dag igen?



SUCK...idag efter dagis drar vi till Öppna förskolan så barnen kan härja runt där istället så det kan se fint ut lite längre hemma hos oss än bara över natten....dags för lite lunch.

10,97 km

Jajamen, har inte tappat allt på dessa tre veckor med MYCKET mindre träning. Vi sprang det dessutom på 1:04:38...trodde de skulle bli betydligt sämre men icke. F*N vad vi är bra :)
Nu känns de så himla skönt....en dusch har det också blivit och snart ska kvällsfika intas :) tycker vi om...
Annars idag så blev det som sagt möte med ankorna efter dagis och dem blev nog mätta o belåtna...





För övrigt har det varit en gansk så lugn dag och inte mycket har blivit gjort.. det ska det bli bättring på tills imon :9 Nu ska jag ut och fixa till min fika. Är huuuunnngrig!!!!


Lite fix o lite trix

Så ja, tiden rullar på som vanligt och måndagen är åter kommen. Idag har jag mest lallat runt känns det som och egentligen inte fått gjort nåt alls :( Lämnade Moa på dagis som vanligt kl. 9 och traskade hemmåt. Satte mig och pluggade, bara ett kapitel denna veckan men ack så tungt det är. Beräkna lönsamhet, intäkter -kostnader och inkomster-utgifter etc. Usch alla dessa olika begrepp osv...
Sen har jag varit i byn och fått uträttat lite ärenden bland annat biblioteket, skrivit ut ett par papper, vägt mina tradera paket för att kunna begära pengar :) fixat med paketen så det är bara att posta dem när pengarna kommer in och nu ska jag snart hämta Moa igen. Galet alltså...vad har jag egentligen gjort som tagit mig 4 timmar? Imorgon måste jag banne mig bli lite mer aktiv.
idag efter dagis blir det en runda till ankorna med lite brödrester och i em/kväll ska jag ut i springa med Maria. Äntligen är jouren över för denna gången....vilket betyder TRÄNA!!!!
Nu ska jag packa fika till mig o Moa att avnjuta hos the ducks :)


Me&i

Idag har jag varit på me&i party och dem har väldigt annorlunda och fina kläder. Du kan garanterat inte hitta liknande kläder någon annanstans. Dem är ganska så dyra får man säga men o andra sidan så håller kläderna otroligt bra kvalite och barnen kan ha dem länge. Så man får väl säga att dem är prisvärda då :) Beroende på säsong och kollektion så har dem finare kläder. Allt efter vad man har för smak. Idag föll dock höstkollektionen mig i smaken...på gott o ont. Hade velat köpa massor men de blir alldeles för dyrt. Men det blev i alla fall en tröja till Moa och ett par byxor till Albin.

               

söta va? tycker jag i alla fall och sammanlagt blev det 460 kr för dem två plaggen....dyrt eller?

Höstfin



Det måste ju vara så att hösten är här för idag var det kallt tycker jag. det var grått, blåsigt och det regnade :( Trist att den äntligen är här men den för ju såklart med sig lite charm också. Mörker, vilket betyder mer mys...enligt mig då.
Så fram med höstklöäder och skor...det är Moas outfit i höst. Min fina lilla flicka. Nisse är också fin såklart men han kör på samma outfit året runt...måste vara praktiskt och ganska så bekymmersfitt ;)
Min höstoutfit blir skinnjacka och stövlar...den håller år efter år tror jag. Stackars lilla Albin har ännu inte införskaffat sig någon höstoutfit...vad ska han ha då? Kanske tjocktröja och väst, det har han ju eller så får det bli en tjockare tröja under en vindjacka...funkar också.
Jaha, nu blev det ett inlägg om höstkläder...hahah, så kan de gå. det var inte min tanke men men.
Idag har de inte hänt så mycket.Blivit promenader, varit hos Dennis föräldrar, tvättat och lekt, kollat film och haft myskväll. Vi har hyrt två filmer, inga jättebra men bättre än det tramset dem visar på tvn.
Imorgon händer inte så mycket i heller. Jag ska dock på Me&i party på morgon kl. 10...blir till att ta med båda barnen för Dennis har jouren. Annars står inte mycket på schemat...ut o cykla med Moa är också en av sakerna i alla fall.
Nu blir det snart en tandborste på tanden och huvudet på kudden.
natti natti


ännu igen :(

Ja, nu blev det ett så långt uppehåll igen...förlåt. Dennis satt med datorn på kvällen och gjorde prov och under dagen hade vi som vanligt att göra. Mamma o syrran avr här på lunch/fika vilket var trevligt och när de gick så var det nästan dags för mig att hämta Moa igen. När jag hämtat henne så gick vi en runda och när vi kom hem blev det lek och matlagning. Sen var det kväll...det går så fort :(
Idag är det lördag och Dennis är iväg på fysträning, som vanligt på lördagarna när han har jouren, och när han kommer hem så äter vi lunch och sen ska vi till Dennis föräldrar en runda.
Moa är väl medveten om att det är lördag ochatt man får lov att äta godis då. I morse innan vi skulle äta frukost sa hon " mamma? är det lördag idag?" jag svarade ja...då viskade hon " gooodddissss". Hahahhaa....så söt.
Vi brukar alltid gå till affären så hon får plocka ett par bitar själv i en påse. Det tycker hon är kul och gott så klart. Även idag blir det så....fast inte förrän vi ätit lunch brukar vi säga.
Nu tittar Moa på film och Albin sover. Jag har satt igång en maskin tvätt som sedan ska slussas vidare till torktumlaren och ännu en maskin tvätt ska sättas igång för att slussas vidare till torkställningen. Däremellan hade jag faktiskt tänkt lägga en ansiktmask, min hy i ansiktet har blivit helt konstig, sen blir det en dusch på det.
ha en bra dag alla!!!


Lite frånvaro

Ja, hur kunde de bli så egentligen...jag skrev ju inget igår under em/kväll. Hmmm....vad gjorde jag?! Jag har ju dock en lite sovstrejkande unge som heter Albin som just nu är allmänt jobbigt vad gäller sömnen. Han ska icke sova när man lägger honom på dagen...ska han kanske redan gå över till en vila/dag. Låter tidigt tycker jag.
Vi får se hur det går med det.
Han somnade dock vid halv 11 och då fick jag pluggat lite och påbörjade ett litet projekt här hemma. Blir det bra får ni se...annars inte. Hahahaha.
Efter hämtningen på dagis så gick jag o Moa till Anna-Karin o Elin för lite lek. Moa lånade Elins hörselkåpor och lekte på i sin egen värld och blev inte alls berörd av Elins trötthetsgnäll. Vi var där i 1 ½ timme och sen begav vi oss hemmåt för att möta upp Dennis och laga lite mat.
Under kvällen satt Dennis med datorn för att plugga lite själv så därför blev det inga fler inlägg igår :( Sorry.
Idag ska Moa på dagis igen och vid lunch kommer mamma o syster hit på lunch/fika. Alltid lika kul o trevligt :)
Nu ska jag ta på Moa kläder och mig själv kanske....hur skönt det än är kan man ju inte springa runt i pyjamas hela dagen :) eller.......

Vill bort :(



usch o ch fy...nu tror jag hösten är här. Det är ganska så mörkt när man vaknar, i alla fall i rummet, och det är nåt av de saker jag tycker sämst om. Det blir så svårt att gå upp då. Inget kul. Rullar jag då upp gardinen och tittar ut så är himlen mörk och regndroppar på fönstert och flaggan står helt horisontellt rakt ut...brrrr. Då är väl hösten här eller?!
Nä, vet ni vad...jag vill åka bort till lite sol och värme och bad o lek o skoj o trevligheter o god mat etc.
Hade varit så himla skönt med tanke på att vi inte haft någon ordentlig sommar i heller :( men så kommer jag tillbaka till verkligheten och tittar på hur det ser ut för oss just nu. Dennis har lite skola nu under hösten, jag pluggar, ekonomin inte på topp med en person föräldrarledig och barnen är små.
men men....drömma kan jag ju göra.


9 månader

Jodå, 9 månader blir Albin idag...alltså lika många månader som jag bar runt på honom i magen. Usch...tänk vad tiden springer iväg :( Han är så duktig och stor. Vet dock inte vad han väger just nu för det är inte kontroll förrän vid 10 månader. Men han ålar/kryper (ja, snart kryper han på riktigt), han kan klappa när man ber honom klappa och ibland tittar han mot lampan när man säger lampa. Det märks så tydligt att han förstår mer o mer vad man säger till honom. När han vaknar så lägger vi alltid nappen i sängen. Och om han har den o munnen så säger jag till honom att vi får ta ut nappen så tar han ut den o slänger ner den i sängen ) Min lille plutt. Goding.
Han babblar på för fullt och säger nu mamamamamama....och det gör han när han är på väg mot mig och gnäller lite så jag tror han vet att det är jag som är mamma. Han säger också bababbaba (pappa) och gagagaggaga (vet inte vad de ska vara).
Han bara älskar Moa o allt hon gör. Han skrattar för det mesta åt henne om hon inte är för hårdhänt. Han vill gärna leka med henne och ha precis dem leksakerna hon har och det är inte hon så förtjust i såklart :) Blir lite bråk då...blir nog värre med åren så detta är inget.
Han börjar mer o mer att resa sig upp på knä och håller man honom i händerna så ställer han sig även upp. Så det gäller att ha ögon o öron på sin vakt heeeeela tiden.
ja, 9 månader...tänkt så mycket man kan utvecklas på så kort tid. Helt underbart är det och jag bara älskar livet som mamma och jag avgudar mina små älsklingar. Dem är så otroligt fina och goa.....





Fullt med ketchup runt munnen...fint!!

second hand

Ja, second hand är toppen... har precis lagt in lite annonser på tradera i hopp om att få en liten slant. Med den slanten kan jag sen köpa saker vidare för en billig peng. Exempelvis kläder till barnen...det kan ju inte bli bättre. Kolla in



Du kan verkligen hitta ALLT!

Nu ska jag o Albin bege oss ut på promenad, inom affären och sen hämta den stora på dagis. Får se vad som händer i eftermiddag. Tror förstås att vi bara ska ta det lugnt. Moa kanske får se en film så kan jag läsa lite till och göra instuderingsfrågorna, eller ås går vi och möter Dennis när han slutar...Får se..schemat är öppet för vad som helst. Nu ska skorna snöras....tjohej


Beroende....inte bra.

Ja,lik som alla andra så har jag nu hakat på det här med Wordfeud. F*N alltså!!! Det är alfapet där man kan leta upp olika personer att spela mot eller så bjuder man in en vän och så spelar man mot den. Himla kul måste jag få säga men inte bra för mig som redan har så mycket annat att göra. Åhhhh.... Tänk att jag har tid över till att sitta och spela ett spel på mobilen... Visserligen behöver man inte sitta med den hela tiden utan man kollar då o då och ser om den andra personen har lagt in ett nytt ord...men ändå. F*N, blir så sur på mig själv för att jag ger mig tid till detta när jag hade kunnat göra så mycket annat nädvändigt istället.



Nu sover i alla fall Albin så nu ska huvudet riktas ner i boken och blocket istället för den där förbaskade mobilskärmen....grrrrrr!!!!!!

Dots :)

Japp, albins vinterjacka är inköpt...det blev en Villervalla, dots! Den är så mycket unisex som det bara går att bli :) Riktigt fin, eller vad sägs?!!



Det ska köpas till ett par termobyxor också. Så får han ha ett set med jacka/byxa och en overall...så ska hannog klara sin dagis inskkolning också utan att frysa ihjäl :)

Annars då...nja, det blev en löprunda för  mig, dock bara på 4,1 km men det är alltid nåt. Riktigt tungt att springa med vagnen och med den blåsten det var idag så var det inte lätt. På ett ställe kändes det som att jag sprang in i en vägg..Puh, säger jag bara. Får bli 2 löprundor till denna veckan, dessvärre ska det blåsa lika j*vligt hela veckan :(
Sen har vi varit på lekan med Linda o Lucas o Alina. Barnen visade sig tyvärr inte från sin bättre sida utan det tjöts om vart annat. Moa har annars idag varit lite hängig och sagt att hon haft ont i magen. Får hoppas att det inte utvecklas till nåt.
Nu är det kväll igen och barnen ligger i sina sängar. Moa är på ingång till drömmarnas land för att ansluta sig till Albin som redan är där och härjar. Vi ska bara slappa och glo på den där dumburken...idag är det ju premiär på superstars...det är kul!!
Sen får det bli sängen i lagom tid idag, blivit sent nu alltför många kvällar i rad ;) trevlig kväll alla!!!


samma som alltid

Morgonen har löpt på som vanligt och idag gick lämningen på dagis galant :) Känns så mycket skönare och hjärtat känns lättare när lämningen gått bra. Inget gråt och skrik...då blir mamma glad och jag vet ju att lilla Moa mår mycket bättre av det också.
Idag då...nä, läsa, läsa, läsa faktiskt. När Albin somnat så blir det en kopp kaffe, mellanmål och sen boken i näven. När han sen vaknar är tanken att jag ska bege mig ut på en löprunda...får se, det blåser ganska så mycket här :(
Efter dagis hämtningen idag så blir det nog lek med Linda, Lucas o Alina. Inne eller ute lek??...allt hänger på vädert...som vanligt :)
Mina bilder blev beställda igår, hittade dock inga fina gardiner...ska leta vidare. Behöver bestämma mig om vinterkläder till Albin också. Puh!!! Han börjar ju på dagis i Januari också så han behöver ordentliga kläder..Usch,det är en djungel det där.
Nä, nu tutar kaffekokaren att kaffet är klart så nu ska lite energi intas... höres!!


Dags att beställa...

Ja nu får jag nog allt vackert ta tag i det där med kort. Verkliga kort i pappersformat pratar jag om då :) allt finns på datorn och jag då, är så bekväm, att dem stannar där. Vad hände med dem traditionella fotoalbumen?! Det är ju faktiskt ganska så kul att sitta o bläddra i då o då....tycker jag!
Just nu behöver jag nya foto till 2 ramar i köket, 2 ramar i hallen och till Albins fotoalbum från dopet. Nu måste det göras och för mig är det självklara valet  

Just nu är Dennis iväg på övning och jag har precis lagt Moa. Albin sover oroligt ikväll...vaknar o gråter titt som tätt. Dock inte lönt att gå upp för det gör bara saken värre utan han somnar om själv. Det är bara ett snabbt gråt och sen är han tyst igen. Men jobbigt för honom...synd om honom.
Annars har inget utöver det jag skrev i förra inlägget hänt. Vi har ätit, lekt, läst böcker, badat och nattats :) Precis så det ska vara och det är alltid skönt när det inte avviker för mycket i rutinerna...sån är jag.
Nu ska jag ta o beställa bilder och kolla runt på nätet efter lite nya gardiner...i förhoppning över att finna nåt fint/snyggt/sött....vad som, bara det passar :) Trevlig kväll alla!!


Blablablablabla....

Ja, så känns det i mitt huvud nu...blablabla....affärsidé, marknadsplan, affärsplan, analyser, strategier, mål etc. det är vad jag läser om just nu för er som är intresserade. Det är kul men de är så mycket fakta... jaja, just nu har jag en liten paus. Ska snart ta mig lunchdrickan och sen får se bli till att läsa nästa kapitel också.
Dagislämningen gick inte så bra idag, Moa blev ledsen men inte så mycket för att jag gick utan mest arg för att hon inte fick följa med till grinden och vinka. Dem hade inte gått ut ännu och hon får inte vara själv på gården så då var det de som var fel.. *suck*. Men men, nu leker hon nog på för fullt och har hur kul som helst.
Dennis är tillbaka på sitt jobb i vanlig ordning så han kommer hem när han slutat kl. 16 förutsatt att han inte åkt på larm så klart. Han har ju jouren denna veckan.
På mitt schema står inte så mycket mer utöver att läsa, läsa o läsa. Albin sover just nu, febern är borta. Den hälsade bara på snabbt och försvann igen. När Moa blivit hämtad så blir det promenad och kanske lekplatsen tills Dennis kommer hem. Sen är de dem vanliga kvällsrutinerna med matlagning, lek, idag även bad och sen sänggång.
Det är precis som om man är programerad...hahahhaa

Lite av varje

När jag vaknade i morse så kände jag mig väldigt flitig och hade energi till det mesta och jag var sugen på att städa, rensa och göra fint. Sagt o gjort...jag började rensa i köksskåpen och torka av. Gjorde avkalkning av kaffekokaren också,. Flyttade runt sakerna och la undan vissa saker så det blev mer plats på bänkarna :) jag är nöjd. Det är dock inte något som syns men jag vet att det är ordning o reda och rent och fint. Sen dammsög jag under sofforna och plockade undan osv. Fick gjort väldigt mycket under kort tid tycker jag.
Efter lunch åkte vi in till ica maxi för veckohandling och när vi kom hem var det massa andra saker som skulle göras. Dennis pluggade, jag försökte också men blev inte så mycket. Ska göras ikväll. Jag o Maria har även varit ute och sprungit 7,9 km. Märks att det var ett tag sedan jag sprang nu. Kroppen är lite slöare :)
Nu sover barnen, Albin har tyvärr fått feber under hans eftermiddagsvila för när han vaknade så hade han 39,1 :( Han åkte i säng med tempen på 38,7...stackare. Vi har precis ätit middag och jag ska nu plugga. Repetera det jag läst in i veckan så jag kan börja på nya kapitel imorgon :)





Nu ska jag nog till o med unna mig lite äpplekaka för att sen ta ett djupdyk i boken. SUCK!!!


en kväll jag sent kommer glömma :)

Oj oj oj...vilken kväll det var igår. Efter den kvällen så har jag verkligen insett att jag har gått hemma för länge. Vi gick till tåget i god tid o allt. Har precis köpt biljett då vi hör "pling plong....elfel på Malmö C så tågen är inställda" skojar ni?! jaha...bara till att ta bilen och vi kände ganska direkt att denna kvällen skulle nog bli allt annat än lätt. Det började inte bra :( Bilen tog oss till malmö och medans vi körde så kom frågan " hur kör vi dit?"
Hmmmm....ta fram gpsen och knappa in....den levde sitt eget liv och tog oss omvägar för att slutligen guida oss rätt. allt pekade på att vi inte skulle till resturangen o äta. När klockan var 10 över 7 steg vi in. Vänta, vänta o vänta. Vid 20 över satte vi oss. Började vela med vad vi skulle äta och hade tusen frågor till servitrisen :) Vill inte veta vad hon tyckte o tänkte om oss när vi gick :/ Hon sa dock rakt ut till oss att vi skulle hålla oss ifrån allt som innehöll socker o alkohol...hmmm, undrar varör hon sa så?!
Vi beställde en 3 rätters meny och åt o åt....satt o njöt av varmrätten när jag kollar på klockan o den är helt plötsligt 20 i 9...VA????? Bion började 9. Kallade till oss servitrisen igen och förklarade och sa att vi fick hoppa efterrätten :( Snyft...jag ville så gärna ha den där camenberten :( satt o diskuterade vilken biograf vi skulle till och kom fram till att ingen av oss visste riktigt var den låg? Hallå....vi är inte pensionärer. Vi är ungdomar som dock inte spenderar mycket tid i malmö men ändå... Fick allt vackert fråga bordsparet bredvid *pinsamt* fast, det var dock den vi trodde så vi fick bara våra uppgifter bekräftade...hahaha.
Tills slut...efter många om o men så satte vi oss ner i biostolen och fick se vår film. Vääääldigt rolig var det och den förde med sig väääääldigt många skratt :) Tusen miljoner tack Linda för en svårglömd kväll. Trots allt som bara gick helt fel, och ett par gånger tänkte vi att vi åker hem för hur ska det sluta, så slutade kvällen bra och vi kom hem välbehållna :)
Detta bevisar bara att vi gör sånt här för sällan...alltså fler utekvällar så man kan bli lite stadsvan o civiliserad igen....Usch. Har verkligen gått hemma för länge.


Lite nytt

Jodå, det blev sent i säng igår och barnen vaknade tidigt. Det är aldrig någon bra kombination :( Bara till att gå upp...dennis kom en timme senare. Vi tog oss en promenad och handlade bullar sen blev det frukost. Gott! Frukost är nog för mig det bästa målet på hela dagen. Jag verkligen älskar frukostar, nästan så mycket så att när jag sover på hotell så längtar jag till att jag ska gå o lägga mig så det kan bli morgon och jag ska få äta en rikitgt god frukost...hahaha. Sjukt, jag vet! Jaja...sån är jag. anyway...
Efter frukost blev det en tur på bakluckeloppisen här i svedala och Moa kan lägga ännu ett pussel till sin samling :) Sen körde vi till malmö. Det blev inhandling av höstskor. Till mig, Moa o Dennis...mina blev dessa



Fina va? Sen har vi gjort lite ärenden och dylikt. Bänken till hallen sa Dennis ja till så klart men jag är fortfarande lite kluven...så den tänks de på fortfarande.
Nu är Moa o dennis ute, Albin härjar runt på golvet...jag ska snart ta tagi mig själv. Känner mig inte så pigg och ser allt annat än pigg ut också och jag o Linda som ska nattramla idag. Hahaha...
Vi ska äta på restaurang och sen gå på bio. Riktigt sugen på resturangmat är jag..mums. Samt att bara sitta o slappa i biosalongen efter det och jäsa till mig :) Filmen vi ska se blir "Brides maid" och ska tydligen vara ofantligt kul...får se.
Det ska bli en jätte rolig kväll som jag ser framemot. bara sitta o snacka utan barnen springandes runt fötterna, hinna tugga maten innan den sväljs och bara NJUTA!!!!!


Mmmmm...nybakat :)

Jajamen, från ugnen kom en alldeles färsk o nybakad äpplekaka. Mums....gissa om det doftar gott här hemma?! Hahahha..detär inte mycket som kan slå doften av nybakat...det sitter i så länge också. Jag tog ett par äpplen från vårt äppleträd och slängde ihop en kaka av det.. superlätt men ack så gott!!



Ja, mitt shopping- och sociala begär tog mig, med sällskap av mammsen, till Ikea. Vart annars liksom..hahah. det blev inhandlat lite ljus och två dukar till vardagsrum o kök. det stillade en del i alla fall ;) såg dock en jättefin bänk/skänk för en billig peng som jag tyckte skulle passa fint i vår hall...får se vad mannen min säger när jag lägger fram det förslaget?!
Nu börjar det bli hög tid att gå och hämta den stora huliganen...sen blir det till att invänta Dennis :) Äntligen kommer han hem till oss....tycker vi om. Ikväll blir det nagelfix så jag kan vara fin för kvällen som väntar imorgon...woho!!!

Shoppingsugen

Usch ja vad jag är shopping sugen idag :( De är inte en riktigt bra känsla för då kan de bli dyrt. Dock kan de räcka med en liten sak så är jag nöjd. Sitter o kollar på diverse shopping sidor på nätet och har hittat en helt underbar sida med heminredningssaker.....jag bara älskar den sidan och det känns som att jag hade kunnat beställa massor av saker där.... Kolla in.

Trend 4 You

Jag garanterar att du hittar något du tycker om. Själv är jag sugen på en massa saker exempelvis:







Inte så dyrt är det i heller...det är ju bara en massa faktorer som pekar på att detta ska klickas hem till vårt hus :) Får se om de blir så...

Nu ska jag ta tag i hemmet på andra sätt genom att tömma diskmaskin, plocka undan och ta på oss kläder så vi kan bege oss ut på rundan till dagis.

ha en bra dag alla!!!


Igen då ?!

Ja, det här med överskrifter och rubriker är överskattat...hahhaa. Att det ska vara så svårt att komma på något bra o lockande. Jag personligen läser ALDRIG rubriken...vill jag läsa så läser jag. Tror de är samma här...ni som vill läsa läser oavsett vad det står på den översta raden...eller?
Vilket ordbajsande det blev helt plötsligt :) *sorry*
Dagen då...jo, den har rullat på den med och imorgon kommer älskling hem :) Jag hämtade Moa på dagis och det hade gått jättebra idag också och dem säger att hon är en sådan tillgång att ha på dagis för hon är alltid så glad och skrattig och hjälper gärna till :) Kul att höra och det är sånt som värmer ens mammas hjärta..
Vi tog en sväng in om Ica...inget planerat förrän imon men om man har storbajsare nummer 1 här hemma (albin) som bajsar 3 gånger i rad så fort en ny blöja åkt på så tar ju blöjorna slut. *suck* Det hade annars klarat sig tills imon...men nä. Blöjor blev det i alla fall och sen direkt hem.
Efter ett tag hemma så kom min kusin Jasmin hit...JÄTTE kul :) Vi träffas så sällan så de är alltid kul när det blir av. Vi bjöd henne på middag och lite tedrickande efter det. Vid 19 tiden gick hon hem mätt o belåten...tusen tack för titten. Barnen dunsade i säng och nu är klockan 20,35. Jag har precis pluggat färdigt för idag, gjort alla mina instuderingsfrågor...*klapp på axeln* så nu ligger jag i fas. Ska läsa igenom kaptiel 1-5 igen i helgen samt gå igenom frågorna igen för på måndag tar jag tag i nya kapitel :)
Nu ska jag fortsätta kränga vindruvor och slå på dumburken för några avsnitt desperat housewifes....woho!!!




Vad ska ja skriva här då :/

Då var det en ny dag och även idag gick det bra att lämna Moa :) Hon sa att hon inte skulle bli ledsen och det blev hon inte. Jag hörde att hon hade gråten i halsen när hon pep fram "hejdå mamma". Jag riktigt hörde hur stark hon ville vara och inte börja gråta, men det fanns tårar i ögonen. Min lilla Moa. Då gjorde de ont i mitt hjärta men samtidigt träffades jag av Stolthets pilen. Jag är stolt över henne för att hon är så duktig och verkligen försöker. Mitt lilla hjärta :)



Nu är jag o Albin hemma igen och han har fått mellis och ligger i sin säng för att sova. Mest tramsar han runt och babblar på och kastar ut nappen genom spjälorna...suck!!! När detta inlägget är slut ska jag dyka ner i böckerna igen och läsa vidare om olika företagsformer, hur man skriver affärsidé osv....samt göra uppgifter. Jag ska ju klara det här och det gäller att ligga i fas så man inte hamnar efter....då kan de vara tungt att ta igen de.
Nä, dags att springa upp igen för att trycka in nappen på flamse per...see you later

YES!!!!

Dagen idag har varit bra....en bra dag. Jag lämnade Moa, utan att hon blev gnällig :) YES!!! När jag o Albin kom hem så åt vi mellis och sen fick han sova. Han sov i 1 ½ timme så jag hann läsa min 5 kapitel OCH börja på övningarna. YES!!! sen tog vi en runda till ica och därefter hämtade vi Moa på dagis. Hon var glad och så stolt över sig själv för att hon inte varit ledsen när jag lämnade henne. Hahaha....
Vi kom hem och tog en lugn fika/mellis. Moa fick lite kex och saft för hon varit så duktig. Efter en stund kom Linda o Lucas. Barnen lekte fint tills Moa upptäckte att hon var för trött och inte ville som vi andra ville. Mitt i allt kom älskade Dennis hem. YES!!!! Vilken trevlig och udnerbar överraskning..han är ju dock bara hemma för natten och åker imorgon igen men de är ändå kul med hans titt hem :)
Nu ligger barnen i sina sängar och vi har slagit ner våra söta små ändor i soffan....vi två, bredvid varandra. YES!!!
Det har varit en bra dag och det känns som att det kommer bli en bra kväll också...



Mitt i all denna kärlek och glädje som jag har o känner för min familj så finns det någon i detta land som just nu känner lika mycket sorg o saknad efter att ha förlorat sin pappa, make, son och kompis...Stefan Liv. Ofattbart!! Livet är så orättvist ibland :(

Äckliga kryp.. usch!!

Alltså när det kommer till fästingar så kan jag inte nog med ord beskriva hur äckliga och räliga dem är. FY!!!!!
Ni får ursäkta mina mindre väl valda ord i detta inlägget.


En sådan är vidrig liten krabat tog jag från Moa idag....det är hennes andra fästing i år. Såg den på vägen till dagis, den hade satt sig bakom hennes öra. Dock precis satt sig men jag kunde inte få bort den utan fick låna pincett på dagis så den kunde tas bort och spolas ner :)
Usch fy fan för dessa djur. Hemska!! Dem blir inte bättre när man får se en närbild på dem (som den ovan) eller om du googlar de....urk. blä!!! Som sagt jag finner inte tillräckligt många ord för att beskriva min avsky för dem.
Djurvän som jag är så kan en liten del av mig, ca 0,00001 % kanske tycka synd om dem för att så många människor hatar dem. Men nä...jag förstår inte deras mening här i världen?!
Hittade även denna hemska, avskyvärda bild...stackars, stackars, stackars hund.....



Åhhhh....det ryser i min kropp. FY!!!!!
Nä, nu har nog dessa djur fått sin beskärda del. Bläääääää på er.
Nu ska läroboken öppnas och några kaptiel ska gås igenom....i eftermiddag blir det lek med familjen på nr. 17.

1 o 2 i alla fall :)

Tänk vad det kan ta lång tid att läsa igenom 2 kapitel. Det tog sin lilla tid för sen vaknade Albin och sen skulle det fixas o donas och sen var det dags att gå. Kapitel 1 o 2 blev det i alla fall så 3,4 o 5 får läsas ikväll. Dennis är ju ändå inte hemma :( har ju tid på mig imon också och restena av veckan... :) Tycker om att vara ute i god tid bara..
Annars idag har vi hämtat Moa från dagis lite tidigare, vi mötte upp Anna-Karin o Elin utanför dagis för att bege oss till Öppna förskolan...som dock visade sig vara stängd idag för planeringsdag :( Moa blev lite besviken men blev glad igen när det blev lite utelek istället...efter ett tag ute så gick vi hem till oss för fortsatt lek.




När lek besöket hade gått så blev det matlagning och sen en promenad med Nisse. Nu kollar Moa tecknat och Albin ska få pyjamas på o sen lite gröt för att därefter inta sin säng. Sen är det Moas tur o sen är de min tur att få en lugn kväll...idag blir de lite läsande o tv tittande. Ska även försöka få av stolsdynorna så ja kan tvätta överdragen....
Nu ska ja dock prata färdigt med mamma i telefon och sen blir de till att ta tag i Moas sänggång. sooo long!!



Studera på distans



Ja, så var det igång...skolan. Jag ser verkligen framemot dessa kommande 3 åren då jag ska läsa mig till en examen som redovisningsekonom. Jag läser på halvfart, vilket är 50 % och på distans. Det passar mig perfekt att studera så för jag vet att jag har diciplinen till det och jag vet att jag kan. Första terminen kommer jag vara hemma med Albin och Moa går på dagis. Jag har ändrat så hon får gå där mån-fre 9-14.
När jag sen börjar jobba så kommer jag bara jobba 75 % för att även hinna plugga och vara med familjen.
Vi hade vår första dag i skolan igår och de är endast 2-3 fysiska träffar på en termin. Vi läser bara en kurs i taget vilket känns skönt. En kurs är dock inte så lång så nu har jag 6 veckor på mig att beta mig igenom den första kursen.
Jag har ett bra tids upplägg för hur jag ska hinna med alla kapitlena och göra uppgifter. Hoppas bara det funkar :)
Via skolan fick vi också inloggning till något som heter LUVIT som är en inloggningssida där jag kan komma in på mina olika kurser, skicka mail till lärare och kurskamrater, hålla diskussioner etc. Jättebra!!!
Det kanske inte passa alla att studera på distans men för mig är det PERFEKT :)
Allt känns jättekul o bra så nu ska jag ta tag i dem 5 första kapitlena så.....vi hörs!!


Vilken dag....puh!!!

Nu är jag helt slut och sitter i soffan och vil helst inte resa mig upp härifrån. Har varit i skolan heeeeeelda dagen. Inget jag är van vid :) jag körde redan vid kvart i 9 och kom hem kvart i 7 ikväll. Tacka vet jag älskade mamma som ställde upp hela dagen med mina huliganer ;) det hade gått bra så de är skönt. Nu sover dem gott och jag ska ha lite lugn med ett par avsnitt av DHW.
Nästa träff i skolan blir inte förrän den 17 okt och då är det tenta samt uppstart av kurs nummer 2. Idag startade kursen "företagsekonomi"....känns ganska så mycket som gymnasiet och så det var mest en repetion för mig. Skönt att jag har lite kunskaper sen innan faktiskt för det var myyyyycccccket info för en dag. Puh!!!
Alltså börjar ett nytt liv nu när det ska sättas av tid för att studera också. Gäller att ta fram diciplinen..hmmm, var jag nu ska hitta den :) Men på nåt sätt ska detta gå vägen....
Imorgon blir det till att läsa igenom dem första kapitlen i boken för idag tänker jag inte öppna några fler böcker..hahhaa. Moa ska på dagis och efter det blir det öppna förskolan med Anna-Karin o Elin.
Nu......nu blir det soffhäng, lite värmeljus tända, filten om benen och så tvn....men, jag saknar min älskling!!!!

absolut ingenting

Nä, verkligen inget har hänt idag. Jag har varit jätte slö och haft ont i huvudet :( Skönt att kvällen är kommen och att jag kan slappa på riktigt. Barnen är lagda och Albin sover men Moa ligger och lyssnar på "mamma Mu".
Dagen idag har som ni nog förstått inte varit så händelserik. Tvn har varit på i stort sett hela dagen, främst friidrotten och sen även desperate housewifes :) Moa har lekt själv jätte duktigt och sen har vi sparkat boll o byggt pussel och varit på lekplats så de har verkligen varit en familjedag. bara VI!!!! Skönt med sådana här dagar ibland då man gör absolut ingenting...





Vi har ju även lagat mat, städat o tvättat lite och sen efter middagen så fick barnen bada...



Svårt att få båda barnen bra på bild samtidigt och det var ännu svårare i badet....Moa rör ju på sig så hon blev lite suddig :) hahhaa...
När jag läser igenom vad jag skrivit så har vi ju faktiskt hunnit med en del trots allt idag...duktigt :)
Imorgon börjar ett "nytt" liv kan man kanske säga. Dennis ger ju sig iväg på ännu en veckas utbildning och jag själv ska på min allra första utbildningsdag. Imorgon är första dagen i skolan på en utbildning på 3 år...woho!!! Ska bli kul.
Nu blir det mys och mental förberedning inför morgondagen...


Så ja....här igen

Ja, nu sitter jag o Albin här nere. Han leker och jag kollar på Desperate housewifes :) Moa o Dennis sover. Vi kok hem från pappa vid halv 11 igår kväll och vi hade jätte trevligt. Moa somnade i bilen på vägen dit vilket var bra eftersom det skulle bli en sen kväll. Albin fick gröt vid 19 tiden och somnade sen gott i sin vagn :) Vi åt middag och god efterrätt och hade jätte trevligt. Moa somnade i bilen på vägen hem så klart och Albin vaknade när vi satte honom i bilen. Men det var inga problem att få dem i säng när vi kom hem och dem somnade direkt. Ledsen att det inte kommer nya bilder men kameran är urladdad och jag glömmer ladda den...ska försöka komma ihåg de idag.
Idag är de söndag och vi har inget på vårt schema, kan vara skönt ibland. Imorgon åker Dennis igen så idag ska vi bara umgås,. Kanske blir till att handla vinterskor till Moa...de är en hel djungel bara det :)
Nu vaknade resten av familjen....Alltså frukost tajm. Ha en bra dag....

Härliga underbara lördag

Ja, det tycker vi om :) En underbar o härlig lördag. Uppstigning skedde vid kvart i 7, helt ok! det blev påklädning och sen gick hela familjen en runda med Nisse. Morgnarna börjar bli lite kalla tycker jag  :( Mennär solendyker fram så värmer det gott igen :) Vid 9 följde vi med dörrarna in på frukost buffén nere i byn. Riktigt gott! Dieten går bra och jag har hållt mig alla dagarna och idag lördag blir de lite gott. Imorgon är det nya, hårda tag .)
När vi sen kom hem slappade vi i soffan framför en film...Pinocchio, den är bra :) Och när Albin vaknade traskade vi iväg till Dennis föräldrar där Moa o Albin fick träffa sin farmor o farfar som dem inte gör alltför ofta. Det tycker dem är kul :)
Nu är vi hemma igen och jag ska fixa lite saker och fixa mig själv för kl. 17 ska vi till pappa o Linda för lite mat och trevligheter. Kan ni annat än hålla med om att det är en härlig, underbar lördag ?!


Swingeli swing

Ja, morgonen och förmiddagen har löpt på bra. Moa fick ett utbrott i morse efter morgon rundan men nu med min metod så gick det relativt snabbt för henne att lugna sig :) Sen är hon precis som vanligt igen. När albin sov sin första vila så låg jag o Moa i soffan o kollade på film. Ett tag i alla fall...sen duschade jag o satte på soffkudds överdragen. Vid 11 tiden vaknade Albin, därefter blev det lunch för oss alla och sen tog vi på oss kldäerna och styrde vagnen mot biblioteket. Jag läste ett par böcker för Moa där och sen lånade vi 3 nya böcker och så hämtade vi ut Albins gåva...en bok. Efter biblioteket så gick vi till lekan "båten" och under tiden vi var där så ringde Dennis o sa att han var hemma.....yay!!!!!!
Han kom också till lekan o sen gick vi en runda...skönt han är hemma igen :) Tycker vi om!!! Vi kom hem och skrev lista och sen körde vi till ica maxi för veckohandling.
Nu är vi hemma o snart ska jag ut o springa med Maria och därefter blir det myskväll...imon är de lördag och då ska vi på trevligheter till min pappa :)


Äntligen freeeeeedag :)

Ja, äntligen är fredagen kommen och i eftermiddag kommer Dennis hem. Har saknat honom jätte mycket men allt har gått bra här hemma och det har inte funnits mycket tid över för att tänka så mycket. Det är full rulle hela dagarna och när kvällen kommer så fixar jag här hemma och sen sätter jag mig i soffan och fördriver tiden med tvn/datorn och sen blir det sängen.
Idag ska vi fixa här hemma o plocka undan. Sätta på överdragen till soffkuddarna för dem har blivit tvättade, skulle behöva tvätta stolsdynorna i köket också men de får nog bli i helgen. Sen ska vi ut och leka också så klart men jag skulle vilja till Ikea också för att inhandla lite ljus och dukar...behövs nu när mörkret kommer smygandes på kvällarna. Mysigt med tända ljus :) Det värmer skönt också....
När sen Dennis kommer hem så blir det en löprunda med Maria. Ska hinna med en på söndag också för sen ger dennis sig iväg nästa vecka också och då blir det svårt med träningen.
Ock ikväll blir det MYYYYYYYYSSSSSSSS på hög nivå.....Älskling är hemma!!!!!


Så ja....What to say?!

Dagen idag har även den rullat förbi. Som sagt var så mötte vi upp Anna-Karin o Elin utanför Moas dagis och vi begav oss till lekan. Det gick bra i 1 timme ungefär men sen fick även Anna-Karin o Elin, samt resten av Svedala, se och höra Moas utbrott :( Jag tog Moa o satte mig på det liggande trädet i stadsparken sen höll jag henne där i ca 30 min innan hon blev lugn...hoppas snart denna fas går över, de är sååååå jobbigt.
Tusen tack Anna-Karin o Elin för er lilla assistans med Albin o Nisse :)
Hon lugnade sig och blev vanliga, goa Moa igen och vi traskade hemmåt. Väl hemma blev det matlagning och lite lek innan det var dags för tecknat och sen sänggång.



Nu är barnen nattade, dock efter många om o men. Albin vaknade efter ca 30 min och bara skrek och grät och var helt hysterisk. Fick ta upp honom o ta ner honom men de tog ett bra tag innan han lugnade sig. När jag sen la honom igen så somnade han gott men klockan var 20 då...men nu är det lugnt o skönt och jag kollar på 5:e säsongen av Desperate house. Tiden bara springer iväg....klockanär halv 10 och det finns fortfarande mycket jag vill göra....vilket ska jag göra först?

Ingen har sagt att det är lätt att bli mamma men de är en prövning på många sätt. Jag älskar livet som mamma och det har öppnat ögonen för mig själv. Jag har lärt mig många nya saker om mig själv och hur jag är som person men jag älskar mitt liv och alla utmaningar det ger mig. Mest av allt älskar jag Dennis och mina barn. De är de bästa som har hänt mig...


Puh!!!

Ja, de kom inget inlägg igår kväll för jag var helt utmattad psykiskt efter dagen som varit. Moa fick ännu ett utbrott när Louise var här och det varade i ca 40 min ungefär. Puh!! Moa är ingen tjej som klarar av förändringar. Jag tror att det är mycket det de hänger på när hon hamnar i sina svackor med sina utbrott. Nu är det nytt med dagis igen och Dennis har börjat jobba och nu är det utbildning så han är borta rätt mycket.
Nu börjar jag dock se ett mönster och de är så fort det händer nåt nytt i hennes liv, någon form av förändring som hon blir så här. Sjukt jobbigt är de och ja vet inte vad jag ska göra...
Tack o lov så kommer hon ur perioden igen men att det ska behöva vara så här...galet!!!!
Nu är jag precis hemkommen från Camilla och snart är det dags att hämta Moa på dagis igen, som även idag blev jätteledsen vid lämning. Första dagis veckan avklarad och från o med måndag får hon vara mer på dagis för då börjar min skola. Wieeeee, ska bli riktigt skoj. Längtar.
Jag skriver mer ikväll...för efter dagis blir de lek med Elin.....Sooo long!!!

RSS 2.0