1 o 2 i alla fall :)

Tänk vad det kan ta lång tid att läsa igenom 2 kapitel. Det tog sin lilla tid för sen vaknade Albin och sen skulle det fixas o donas och sen var det dags att gå. Kapitel 1 o 2 blev det i alla fall så 3,4 o 5 får läsas ikväll. Dennis är ju ändå inte hemma :( har ju tid på mig imon också och restena av veckan... :) Tycker om att vara ute i god tid bara..
Annars idag har vi hämtat Moa från dagis lite tidigare, vi mötte upp Anna-Karin o Elin utanför dagis för att bege oss till Öppna förskolan...som dock visade sig vara stängd idag för planeringsdag :( Moa blev lite besviken men blev glad igen när det blev lite utelek istället...efter ett tag ute så gick vi hem till oss för fortsatt lek.




När lek besöket hade gått så blev det matlagning och sen en promenad med Nisse. Nu kollar Moa tecknat och Albin ska få pyjamas på o sen lite gröt för att därefter inta sin säng. Sen är det Moas tur o sen är de min tur att få en lugn kväll...idag blir de lite läsande o tv tittande. Ska även försöka få av stolsdynorna så ja kan tvätta överdragen....
Nu ska ja dock prata färdigt med mamma i telefon och sen blir de till att ta tag i Moas sänggång. sooo long!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0