Dots :)

Japp, albins vinterjacka är inköpt...det blev en Villervalla, dots! Den är så mycket unisex som det bara går att bli :) Riktigt fin, eller vad sägs?!!



Det ska köpas till ett par termobyxor också. Så får han ha ett set med jacka/byxa och en overall...så ska hannog klara sin dagis inskkolning också utan att frysa ihjäl :)

Annars då...nja, det blev en löprunda för  mig, dock bara på 4,1 km men det är alltid nåt. Riktigt tungt att springa med vagnen och med den blåsten det var idag så var det inte lätt. På ett ställe kändes det som att jag sprang in i en vägg..Puh, säger jag bara. Får bli 2 löprundor till denna veckan, dessvärre ska det blåsa lika j*vligt hela veckan :(
Sen har vi varit på lekan med Linda o Lucas o Alina. Barnen visade sig tyvärr inte från sin bättre sida utan det tjöts om vart annat. Moa har annars idag varit lite hängig och sagt att hon haft ont i magen. Får hoppas att det inte utvecklas till nåt.
Nu är det kväll igen och barnen ligger i sina sängar. Moa är på ingång till drömmarnas land för att ansluta sig till Albin som redan är där och härjar. Vi ska bara slappa och glo på den där dumburken...idag är det ju premiär på superstars...det är kul!!
Sen får det bli sängen i lagom tid idag, blivit sent nu alltför många kvällar i rad ;) trevlig kväll alla!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0