en kväll jag sent kommer glömma :)

Oj oj oj...vilken kväll det var igår. Efter den kvällen så har jag verkligen insett att jag har gått hemma för länge. Vi gick till tåget i god tid o allt. Har precis köpt biljett då vi hör "pling plong....elfel på Malmö C så tågen är inställda" skojar ni?! jaha...bara till att ta bilen och vi kände ganska direkt att denna kvällen skulle nog bli allt annat än lätt. Det började inte bra :( Bilen tog oss till malmö och medans vi körde så kom frågan " hur kör vi dit?"
Hmmmm....ta fram gpsen och knappa in....den levde sitt eget liv och tog oss omvägar för att slutligen guida oss rätt. allt pekade på att vi inte skulle till resturangen o äta. När klockan var 10 över 7 steg vi in. Vänta, vänta o vänta. Vid 20 över satte vi oss. Började vela med vad vi skulle äta och hade tusen frågor till servitrisen :) Vill inte veta vad hon tyckte o tänkte om oss när vi gick :/ Hon sa dock rakt ut till oss att vi skulle hålla oss ifrån allt som innehöll socker o alkohol...hmmm, undrar varör hon sa så?!
Vi beställde en 3 rätters meny och åt o åt....satt o njöt av varmrätten när jag kollar på klockan o den är helt plötsligt 20 i 9...VA????? Bion började 9. Kallade till oss servitrisen igen och förklarade och sa att vi fick hoppa efterrätten :( Snyft...jag ville så gärna ha den där camenberten :( satt o diskuterade vilken biograf vi skulle till och kom fram till att ingen av oss visste riktigt var den låg? Hallå....vi är inte pensionärer. Vi är ungdomar som dock inte spenderar mycket tid i malmö men ändå... Fick allt vackert fråga bordsparet bredvid *pinsamt* fast, det var dock den vi trodde så vi fick bara våra uppgifter bekräftade...hahaha.
Tills slut...efter många om o men så satte vi oss ner i biostolen och fick se vår film. Vääääldigt rolig var det och den förde med sig väääääldigt många skratt :) Tusen miljoner tack Linda för en svårglömd kväll. Trots allt som bara gick helt fel, och ett par gånger tänkte vi att vi åker hem för hur ska det sluta, så slutade kvällen bra och vi kom hem välbehållna :)
Detta bevisar bara att vi gör sånt här för sällan...alltså fler utekvällar så man kan bli lite stadsvan o civiliserad igen....Usch. Har verkligen gått hemma för länge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0