2,5 års besiktning

Ja, så har Moa då varit på sin 2,5 års besiktning på bvc och allt gick jättebra. Hon är en duktig tjej som väger 15,6 och är 92 cm lång...give and take. Ville inte stå helt stilla när vi mätte längden men där i närheten i alla fall :) Stor tjej men ligger fint på sin kurva. Sen lyssnade hon på talet som hon, ni som känner henne, har kommit långt med. Hon konverserar ordentligt och kan verklligen prata för sig. Hon vet vad hon vill o inte vill. Bestämd dam!! Sen fick hon leka, bjuda på fika, bygga klossar och rita. Allt gick bra och Gunilla beskrev henne som en tjej med många kvaliteter och att hon verkar mycket äldre änn 2,5 år. Hon tyckte nästan att vi kunde göra 4 års kontrollen nu också...hahahah. Ett stort OK för lilla moisen.



Efter bvc besöket så kom vi hem och fick besök av Elin o hennes mamma. Moa o Elin lekte på i drygt 2 timmar sen skulle dem hem och vi gick ut med Nisse en runda. Nu tar vi det lugnt bara, Albin sover och Moa kollar film. Lite återhämtning beshövs ibland :)
Idag är det äntligen fredag och Dennis ska ara hemma hos oss i helgen förutom i morgon förmiddag då han ska på fysen och kommer inte hem förrän vid 12 tiden :( Suck....får se vad som händer sen. Har inget planerat alls i helgen....tråkigt men kanske skönt. Får se...
Nu ska jag i alla fall göra lite nytta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0