Härliga söndag

Ja, det har varit en väldigt trevlig söndag. Barnen skulle som vanligt upp tidigt i morse så det var till att traska ner o fortsätta det horisontella läget i soffan :) Blev faktiskt även lite pluggande. Sen en god frukost, veckohandling och lite fix här hemma. Tvättade, fixade lunch, bakade och ordnade i trädgården på baksidan. Sen vid halv 12 tiden så kom syrran med familj hit. Vi bjöd på lunch och fika och dem tog med en rutschkana till trädgården och tre påsar med kläder till Moa :) Alltid lika trevligt att träffas allihop...Moa o Jennifer leker också så bra ihop. Kul!
Vi har även varit ute på lekan och lekt i trädgården vilket till slut resulterade i en Albin med snor i hela ansiktet, blöta o grusiga byxor, smutsiga händer och skor fulla av allt annat än fötter o strumpor. Moa hade även hon snor under snoken, smutsiga byxor och skor fulla med grus så ni kanske kan gissa vad vi gjorde sen?! Jodå, barnen fick bada..



                                    

Därefter startade grillen och det blev grillpremiär för oss i år. Kycklingfilé blev det, med hemmagjorda potatiisklyftor och det blev väl uppskattat av Albin som tryckte i sig mat som aldrig förr. Han bara slevade in och då är det kul att laga mat :)
Det har också blivit en cykelrunda för oss allihop men även en runda där Moa cyklade själv. Hon är så duktig och har lärt sig så snabbt att cykla utan stödhjul. Det enda hon behöver hjälp med är att komma igång. Så duktig så...
Imon börjar en ny jourvecka och för mig blir det ett samtal till bvc och kära Gunilla för att prata om albins mage. Den är INTE bra...allt annat än bra faktiskt. Får se vad hon säger...bilden nedan är från igår kväll när vi skulle gå o lägga oss o jag, som alltid går in till barnen innan vi går o lägger oss, upptäckte att Albin hade bajsat. Så synd om honom att behöva ta upp honom för att byta blöja men han kan ju så klart inte sova med det i blöjan hela natten...Idag har han gjort tvåan i blöjan 4 gånger..



Men han fortsatte i stort sett att sova sig igenom blöjbytet nere på badrums golvet på högen av smutstvätt :)
Nu är det kväll o jag ska plugga lite för att sen inta soffan och slappa innan en ny jobbvecka tar i...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0