Liten blir stor..

Mmmmm...så sant så. Lille Albin börjar bli stor. Jag tycker det är mycket svårare att hänga med nu med barn nummer 2. varför är de så? är det så för att man inte har samma tid? Man kan inte koncetrera sig lika mycket på ett barn känns de som :( Lite sorligt är de allt och speciellt med tanke på att vi har bestämt att vi inte vill ha fler barn. 2 barn räcker väl och vi är mer än nöjda med en flicka och en pojke....Men de går inte att ändra på det faktum att liten börjar bli stor och nu är Albin 8 ½ månad....
Han ålar sig fram och snackar på med sitt lilla språk, tycker om musik och dansar gärna med, han klappar med sina händer och han står väldigt bra. Dock inte utan stöd för så stabil är han inte men benen viker inte sig i alla fall.



Annars idag så har det varit en riktigt tråkig dag...faktiskt. Vi har inte gjort nåt särskilt alls :( Loppisen var kul, alltid kul att handla :) Sen har vi bara varit hemma, Moa har vairt rastlös och varit helt speedad och ALbin har varit gnällig med allt sitt snor och inte velat sova sedan han vaknade efter vilan vid 11 tiden. Kul var det också när Maria,Eddie o Theo kom på besök. Moa, Albin o Theo lekte på och vid kavrt i 7 blev det sängen för Albin och då somnade han tack o lov pladask. Moa fick gå i säng efter att kusinen gått hem. Hon somnade också direkt.
Nu ska vi kolla på tv och umgås innan imorgon, då älskling åker iväg....*snyft*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0