Lite blandat kan man säga ;)

Efter vår lilla slappning i soffan så gick det tillbaka till vardagen och verkligheten. Inte kan man väl ligga och lata sig i soffan...nä, det finns absolut andra sysslor att ta tag i :) Så...med tanke på det fina vädert så tog vi på oss och gick på promenad och jisses vad det var varmt. Trodde jag inte, känns som att det har varit alla olika väder på en o samma dag idag, dock inget regn faktiskt.
Riktigt härlig runda blev det och Moa sprang på och skulle, som vanligt, igenom allt, över allt, under allt osv. Så länge hon har kul så :)
Sen blev det hem och massa lek, nu leker Moa o Albin fint ihop och deras favorit är att sitta o kasta/rulla boll till varandra. albin fattar det riktigt bra faktiskt och kastar/rullar alltid tillbaka. Han tycker de är kul. Annars kan Moa vara lite väl sträng mot honom när det gäller leksakerna. Har han tagit en sak o leker med det så tar hon det, då tar han en ny och då ska hon ha det med osv. Vi säger till henne och för stunden ger hon med sig men sen är det tillbaka igen....vänta bara säger vi. Vänta tills Albin är så stor så han har egen vilja och kan framföra den, då får hon det nog inte lika lätt :) Blir nog en hel del duster dem emellan....puh!!!
Sen blev det matlagning och efter det gick vi ut till lekan och sen sa vi hejdå till Dennis. Han skulle iväg med några kompisar och spela fotbolls minigolf...vilket för mig betyder....EGENTID!! barnen är nattade och jag ska äta lite och så klart kolla desperate housewifes med lite smarrigt tilltugg till det givetvis.
men nu....duka fram och ladda DVDn...woho!!! Trevlig kväll alla.....




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0