Underbara sol o värme :)

Såja, första jourdagen avklarad och sista dagen på ledighet är över. Imorgon är det jobb för Dennis igen och jobb för mig med hem o hushåll o barn :) Men dagen idag har varit härlig, solen o värmen är verkligen här och jag blir såååå glad. Syster med 2 barn var här i förmiddags och det är alltid lika kul att få kvalitetstid med henne. Moa lekte på lekan med sina kusiner.
Nu på eftermiddagen har pappa med Linda varit här på middag. Det är också jätte skoj. Vi satt inne och åt middag men när kaffet skulle fram så drog vi oss ut på baksidan. Det var riktigt varmt där bak :) Albin fick ligga o sitta på bordet. Moa lekte i sin sandlåda och lekte med vatten och pensel och målade på lite allt möjligt. Små barn roas lätt eller vad är det dem säger?!

Tidigare under dagen så läste Moa bok för Albin . Hon tog fram sin potta (för hon tycker att det Albin sitter i ser ut som en potta) och sätter sig bredvid honom o "läser" det är evrkligen så härligt att se hur hon tar hand om honom. Hon är ju faktiskt bara 2 år men är ändå så klok och vettig och snäll o omtänksam mot honom. Det syns verkligen att hon tycker om honom.



Moa djupt försjunken i sin sanlåda och sina former.



Som mamma alltid säger...Det finaste man har sätter man på bordet. Så sant så!!



Pappa med lille Albin...dem fick mysa lite :)
Så var kvällen kommen, barnen sover gott (kanske inte ska säga för mycket) och vi kollar på tv och myser. Imorgon kommer söta Jasmine hit, min kusin :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0