Idag då?

Ja, idag har vi varit effektiva. Måste ju komma på nya rutiner. Innan var det morgon promenad med Nisse. INte längre...så idag blev det frukost och sen började vi städa badrummen GRUNDLIGT...dennis uppe o jag nere. Det var bakom tvättmaskin o torktumlare och väggarna och under badkaret etc.. NU skiner det :) Sen tog vi en cykeltur ut till Dennis farmor som bor i sjödiken. Där var även barnens farfar och maria, eddie o theo. Det blev fika på kaffe o kakor.
NU har jag försökt att plugga lite men med en rastlös Moa som klänger bredvid en så går det inte så bra. I eftermiddag blir det cykelövning med Moa på hennes nya cykel som hon fick av min syrra igår. Vi ska cykla förbi barnens farmor o farfar.
Det känns så konstigt att inte längre behöva passa sin dag efter när Nisse ska ut och det märks på Moa att hon tycker det är konstigt att han är borta. Varje gång vi kommer in så tänker hon sig nog inte för och kallar på Nisse. Han brukade ju alltid komma o möta oss vid dörren när vi kom hem. Som sagt...det är tomt!! :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0