Inhandlat...

Jaha, då var lördags kvällen kommen igen och dagen har, precis som alla andra dagar, rullat på i ett :) Vi har bakat...eftersom det finns en klydder (Albin) i familjen som är mjölkallergiker så har vi nu bakat mjölkfria negerbollar (ja, jag använder fortfarande det namnet) och mjölkfria muffins. Så nu är frysen laddad för honom om vi behöver ta med eller bjuder hem på fika så står vi inte där utan något till honom :) Vi bakade även vanliga kanelbullar och det är ju bara så himla gott...MUSM!! Blev också ett par vanliga vetebullar som blir helt gudomliga att värma i mikron och sen ha en klick smör på samt ost. Yammi yammi!!



Något kladdiga barn i fejjan efter lite smakprov på Albins godsaker...
Vi var ju även förbi Dennis föräldrar, fast bara Benny hemma. Vi skulle lämna va papper från bokningen av Lalandia. Som vanligt gick vi och Moa cyklade men fy fasiken vad kallt det var ute. Man blir lite lurad av att solen är framme o idag var verkligen en sådan dag...Som det blåste...puh!!!
Sen har jag o Moa varit på miljögårdens outlet där jag fyndade, med stort F, tv å söta små kaniner...nja, små o små...lagom höga o framför allt söta.



                               

Endast 15 kr/styck...Fynd eller?
Vi har även påskpyntat lite björkris som står på köksbordet...o till mormors ära så används så klart hennes duk o vas :)



Ja o nu sitter vi här i soffan. Barnen sover gott o vi ska ha en mys kväll. Känns ju lite som att det nog blir gladiatorerna på Tv, det är ju trots allt final :)
Trevlig kväll alla!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0