Söndag dag...upp o ner

Jodå, öven denna dag blev inte riktigt som planerat. Tanken var att Louise skulle komma på ett besök och trevligt snack men allt efter att morgonen gick och det var dags för en runda med Nisse så fick Moa ett mindre kul utbrott som så vanligt varar ett litet tag...suck :( Jag fick skicka sms till Louise och avboka, hon skulle komma redan vid 10 tiden och orken fanns inte och inte i heller var något gjort och inte ens jag själv var färdig så vi får allt vackert ta det en annan dag. Snyft :(
Vi kom dock ut på promenad till slut och den gick hur bra som helst...skönt! Sen dess har hon (peppar, peppar) skött sig och vi har fått gjort en hel del så här på förmiddagen. Det blev rensning på ungarnas rum och lite skifte på möbler för att få bättre plats. Samt hjälpte Moa till att sortera bland gosdjur och leksaker etc...Jätte duktiga var både hon o Albin och hjälpte till...eller hmmmm, stjälpte kanske :) Hahhaha. Vi plockade undan och Albin drog fram...så som det ska vara..
Nu är lunchen intagen och vi ska slappa i soffan framför en film, Bilar som Moa har valt. I eftermiddag ska jag o barnen till Anna-Karin o Elin på ett Me&i party.. skoj, vårkollektionen kom ut i onsdags.. Hoppas där är mycketf fint. Trevlig söndag alla!!!! Urplock från fotograf Moa..







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0