Lite frånvaro..

Ja, denna helgen har varit ganska så full så därför har det blivit lite frånvaro. Men, nu är jag här igen...kul va? Igår bjöd ju dagen på kalas för vår lilla Moa. 3 år fyllde hon i måndags så nu var det firande med familjen...det var jätte trevligt och lyckat och perfekt :) Moa var mer än nöjd när vi gick där ifrån. Fin fina presenter fick hon också...tack alla!!!
Kvällen blev lugn och skön tills klockan slog 22 då hörde vi Moa gråta/gnälla eller vad det var och gick upp för att kolla läget...guess what???? Hon hade kräkt ner ALLT...Sig själv, hela sängen och alla saker i sängen + lite på väggen... SUCK!! IN i badet med henne och igång med tvättmaskinen...sen fick hon sova i vår säng. Vi tror att hon ätit för mycket igår på kalset...hon åt visserligen bara 2-3 småkakor men hon åt upp hela sin godispåse och hon är inte van vid att äta så mycket onyttigt och allt det sockert. Måste vara det hennes kropp reagerat på. Därför måste man sitta där och av bryta och säga till när det räcker.
I morse när jag sen vaknar o kommer in till Albin så har han också kräkt ner sig och hela sängen...SUCK!! samma sak igen. Duschen för Albin och tvättmaskinen igång. Han åt också för mycket tror vi. Våra barn är inte vana vid att få i sig så mycket socker. När dem får godis så är det 5-6 bitar...inte mer. Det behövs inte mer för dem blir inte mer nöjda om dem får 25 bitar eller 5 bitar.
Så hädanefter blir det för oss att hålla koll och säga stopp när det räcker..bilder från kalaset...







nu laddar jag upp inför en löprunda ute i snön som vräker ner....Usch, o jag som ska jobba imon :( Hoppas inte på cykelrunda...hihihi!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0