den som söker...

han finner....eller vad är det man brukar säga?!



Innan idag så kastade Albin in sin napp i tvättmaskinen och sen stack han in hela sig så här och tog ut den. Jättekul tyckte han o gjorde det om o om igen :)
Idag har det blivit ett besök hos tandläkaren för mig och allt såg jätte bra ut...som vanligt :) Sen trippade vi bara in bredvid och in på vådcentralen för att försöka ta blodprover på Albin. Dem gick inte vägen idag i heller men dem stack i fingert och tryckte ut blodet så...blir ju inte lika mycket men vi får hoppa det räcker annars skulle dem höra av sig. Nu återstår det bara att vänta och se om testerna ger något utslag på någon allergi...
Det är riktig mög väder idag också, suck!!! Känner mest för att ligga i soffan och glo film och helst med en FET godispåse under den skönaste filten i världen...men nä, så blir inte fallet. Det blir lite scones till lunch och sen blir det mys i soffan framför en film och under filten men utan godis :( Ska även försöka plugga lite till idag....annars får vi se vad dagen bjuder på...Trevlig dag alla!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0