Bussresenär

Ja o så har vi varit på busstur idag också..hem till mamma tog bussen oss. Bussen stannar ju på många ställen här hos oss så det är lätt att ta oss till dem olika ställena utan bry...så är det i en by :) I malmö så har vi sån tur också att den stannar precis nedanför mamma....kunde ju haft otur också att vi skulle behöva byta buss osv...men icke :) Malmö är lite större än svedala om man säger så ;)



Hos mamma blev det kaffe och lunch och trevlig sällskap så klart :) Tycker vi om!!! När vi sen kom tillbaka till vår lilla "by" så blev det en runda med Nisse och sen åkte vi till Dennis föräldrar. Där blev det fika tajm med en riktigt god hemmagjord marängtårta...och lek så klart. Även Eddie, Maria o Theo var där....
Nu är vi hemma igen och Albin sover gott, Moa kollar på tecknat och ska snart hon också i säng...en trötter idag, så är det att vara bussresenär :)
Jag o Dennis ska lyxa till det ikväll med lite goda tilltugg framför tvn. Vi har inte unnat oss något gott på hela veckan så idag blir det extra gott då...En lugn o skön kväll framför oss helt enkelt.
Imon är det lördag och min näst sista dag ledig...på måndag börjar jobbet. Woho!!!! Men först en riktigt mysig helg med min älskade familj...*kärlek*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0