Fullt upp denna lördag :)

Jodå, planerna denna helgen har hållt än så länge...blev dock i stort sett allt på en dag. Idag! Vi vaknade...sovmorgon...kan ni fatta. Hur skönt är inte det. Vi gick inte upp förrän 8 :) Tycker vi om!! Åt frukost och packade badväskan. Dags för lite bassäng äventyr...vi styrde bilen mot Oxievångsbadet och massa plask o lek. Därefter tog bilen oss till Burlöv center där det blev lunch på Mc Donalds...mums! Och sen blev det shopping av skor till hela familjen. Jag o Dennis köpte likadana och det blev Canada Snow Curlingkänga. Super sköna och kommer nog att hålla tassarna varma flera vintrar framöver :)
Sen körde bilen vidare hem till mamma för en kaffe o kaka fika...:) En riktig onyttig dag, men så är våra lördagar. Då unnar vi oss, det får man.
Efter mamma fikan körde vi hem och tog en promenad med vovvsingen. Moa fick cykla och så blev det lite lekplats lek. Nu är vi äntligen hemma, tvättmaskinen är startad och rumpan är doppad i soffan i alla fall för 10 min till. Sen ska Albin ha mat.
Så idag har det varit fullt upp men en väldigt trevlig och rolig dag har vi haft. Precis som en lördag ska vara. Inga bilder från idag men en film från när barnen badade igår kan jag bjuda på ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0