En himla bra ursäkt :)

För alla er som inte visste det så kan jag nu informera er om att idag är det kanelbullens dag. En väldigt god o bra dag som medför en godtagbar ursäkt för att få vräka i sig kanelbullar...eller vad säger ni? Ja, vräka i sig kanske var att ta i men i alla fall äta ett par stycken eller så många man kan äta utan att skämmas...bestäm själv. Enligt kanelbullensdag.se så upkom daqgen så här.

"Kanelbullens dag firar vi varje år den 4 oktober, ända sedan 1999. Dagen instiftades av Hembakningsrådet, för att vi ville fira vårt fyrtioårsjubileum. Syftet var att hylla vår hembakartradition genom att lyfta fram ett traditionellt och älskat bakverk. Och att skapa en tradition som alla kan delta i. Höstens skördetid innebär också högsäsong för bakning i svenska hem"

Ska man kanske slå på stort och baka en laddning kanelbullar ikväll....Får nog fråga Dennis om det, för det är han som är bakexperten. Jag suger på att baka :) Det värsta är bara att om jag inte äter upp alla ikväll då så ligger dem ju i frysen och frestar o de kan bli jobbigt...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0