Premiär

Igår kväll köpte vi en cykel till Moa..det var via Blocket.se och den är verkligen i nyskick. jättefin och Moa är stolt :) vi var ute på en preimär tur idag fast det är ju inte det lättaste att cykla. Det gick mindre bra eftersom hon inte kunde tekniken att trampa fast med lite övning så ska det snart sitta säkert.



Besöket, 5 månaders kontrollen, på bvc idag gick strålande. Albin väger nu 7570 gram och är 69,5 lång....fast det är 2 veckor sedan han blev 5 månader så vägde Moa, 5 dagar innan hon skulle bli 5 månader, mer och var kortare :) Kul att jämföra, dem är så olika i ALLT tycker jag. Han blev faktiskt bara liiiiiite ledsen vid vaccinationen och det gick över i stort sett direkt. Än så länge....peppa,peppa...så verkar han må bra.
Efter hämtningen på dagis idag så umgicks vi med Anna-Karin och Elin och det var ritkigt trevligt. Elin o Moa leker väldigt fint ihop och dem verkar ha kul. Moa fick dock (verkade det som) all grusen i hela sandlådan med sig hem...hahaha...hon hade grus i blöjan :=) Det blev så klart ett bad innan läggningen.
Nu sover barnen gott och kvällen är VÅR...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0