gårdagen idag :)

Ja, nu var midsommar över för detta året och vi hade det trevligt. Vi kom till pappa o Linda kl. 16 och köre hem närmare kl. 24. Dem hade stugan precis bredvid lekplatsen vilket passade oss bra. Moa lekte på där med rutschkanan och hoppkudden :)
Sen blev det middag i form av sill (såklart), potatis, korv, köttbullar och massa annat gott. En tur till marknaden blev det också, Moa fick godis och åka karusell. Hon fick även en ballong och Albin fick en Milan matchdress med Ibrahimovic på ryggen (såklart). Vid stugan igen blev det jordgubbar, kaffe och kaka. Kvällen avr kommen och Albin somnade gott. Moa var nöjd med allt och la sig i sängen för att titta tv.
Sen.....sen blev Moa för trött "rastlös" rädd att somna och började härja runt. Var dock snäll och inga problem men sova skulle hon inte. Albin vakande ju s klart också och senvar det fullt liv i stugan på 12 kvm. 3 hundar, 4 vuxna och 2 barn...tänk själv. Vi spelade yatzy och snaskade på tilltugg. Men när klockan slog halv 12 tyckte vi det var dags att bege hoss hemåt med våra trötta barn. Dem somnade innan vi kommit utanför camping området. När vi kom hem blev det överflyttning till sängen och dem sov vidare...



Nisse var ju en självklar gäst :)



Moa lekte för fullt och hade en riktigt trevlig dag.



God middag som man inte äter varje dag :)



Så här gott sov Albin en del av kvällen, sen skulle ju han också vara uppe :)
Har många fler bilder men dessa får räcka idag...
Trots en trevlig o sen kväll igår skulle barnen upp som vanligt och 10 över 6 tyckte Moa det var dags...Puh.. Jaja, bara till att gilla läget o gå upp.
Får se vad som händer idag...mindre rolig dag då inget är öppet och idéerna är få...nåt ska vi nog komma på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0