Ännu ett 1 års kalas

Ja, så var andra 1 års kalaset för detta året avklarat...nu är det bara Albin kvar, det får dock vänta till december. Men kul att tre kusiner har kommit under samma år...Theo i maj, Klara i juni och Albin i december :) Skoj!!
Det var jätte trevligt, fast vi kom en hel halvtimme försent...*pinsamt* vi som alltid är i tid men ibland klaffar inte allt som det ska och då blir det fel :( Alla hade börjat äta när vi kom så det var bara till att sätta sig ner och börja äta, det blev grillat. Korv o hamburgare. Gott var det...men efter all stress fick bara en hamburgare plats :(
Sen blev det lekar och jag var så klart med :) Alltid kul med lekar. Spotta grodor och pennan i flaskan blev dem lekar som genomfördes...skulle varit en till men gick ej pga blåsten.
Sen blev det kaffe o kaka och därefter godispåse till barnen. Nu är barnen i säng, Albin sover gott men Moa har ännu inte lyckats somna. Vet ej om det är sockert eller vilan i eftermiddags som busar i hennes kropp :)



Moa o Theo leker med bilar på Kaspers rum....



Albin satt med en gul bil i handen o tittade på och gjorde så klart tummen upp ;) ....



Min tur att få ner pennan i flaskan...självklart vann mitt lag båda lekarna ....hihihihi.....



Att hoppa studsmatta är en klar favorit för Moa och hon spenderar 90 % av tiden hos Kasper just på detta ställe :) Här hoppas det med Kasper och Sofia..

Nu tänkte jag ta en skål med jordgubbar och se något avsnitt av DHW...Dennis sover ändå i soffan så han bryr sig nog inte ;) Sen blir det sängen...ännu en härlig dag avklarad :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0