6 månader sedan

dfhggä -'ä-ä'cvbbvvvvvvcvccccccw223w32w5rbvh  (detta var början av inlägget skrivet av Moa ) fint va?

Idag är Moa hemma från dagis och för att stimulera henne lite så blir det en runda till Öppna förskolan idag mellan 9-11. Där hon kan få leka av sig lite. Sen har jag ingen aning om vad som händer efter det. Det blir hem och äta lunch och en runda med Nisse men sedan är schemat öppet för förslag ?!

och....Tännka sig att idag är det 6 månader sedan söta, lilla, älskade morfar gick bort. Att det kan gå så fort. Jag fattar det inte... :( Hoppas han har det bra där han är men jag är ganska så övertygad om att han har det bra och känner sig lugn. Han är ju trots allt med mormor, det måste kännas tryggt :)

Sen är det äntligen helg och Dennis ska vara hemma hos oss...han har dock jouren så det händer inte så mycket men vi är med varandra i alla fall. Imorgon blir det kalas hos Klara, Moa o Albins kusin. Hon har fyllt 1 år så det ska bli stor fest med massa människor, grillat (om vädert tillåter), lek, bus och godis. Ska bli riktigt trevligt :)

Nä, nu gjorde stora barnet numer 2 så det blir ett byte och sen en runda med Nisse och därefter promenad till öppis...ha en bra dag alla....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0