Nyår och första dagen

Då var det den 1 januari 2011. Nu ska det ta några månder innan man lärt sig skriva 2011...det tar alltid sån tid att vänja sig vid att det är nytt år. Året slutade hyfsat bra. Vi hade en trevlig kväll med vänner och barn men tankarna vandrade till mormor hela tiden och till mamma och morbror som sitter och vakar vid hennes säng. Det är bara en tidsfråga nu men jag och syrran hann in där igår i alla fall och fick träffa henne en sista gång. Det känns bra.
Annars igår var dagen lugn till vi skulle vara borta halv 6. Vi skulle vara med Eddie, Maria och Theo. Andreas och Karin och Nicko och Elisabeth. Det var väldigt trevligt och menyn var enkel. Det blev tacos med massa goda tillbehör och godsaker. Till efterrätt blev det marängswiss...också väldigt enkelt men väldigt gott. Moa var vililg till att ta på sig pyjamas och lägga sig i resesängen på ovanvåningen. Dock smällde dem ju ute redan vid 20 tiden och hon skulle ju inte sova. Så hon fick vara uppe och vi försökte med alla medel men icke någon sömn. Sen kom gottebordet...och oj vad Moa var sugen. Hon brukar inte äta godis och nu hade hon chansen. Det blev lite chips, ett par ostbågar och någon chokladbit sen fick det vara stopp. Trots att klockan var mycket skötte hon sig faktiskt bra, det var inte mycket gnäll och hon lyssnade på vad vi sa. Men....när klockan närmade sig halv 1 tiden och hon fortfarande var vaken så blev det så klart mer gnäll och Moa somnade inte förrän halv 2!!!! Hon har aldrig varit uppe så länge någonsin och hon hade bara sovit 45 min på eftermiddagen. När vi kom hem däckade hon direkt och sen sov vi till halv 10 idag....lyx!!!! Albin fick mat halv 1 och somnade vid 2 och sen ville han inte ha mat igen förrän kl. 7 så det var skönt. Han somnade om direkt igen när han ätit.  
Idag har dagen varit lugn och det har blivit en fika hos Dennis farmor och nu är det bara mys i soffan. Moa kollar på film och Albin sitter i babysittern och lyssnar på sitt babygym. Ikväll blir det tidig sänggång för Moa, hon är helt slut och för mig och Dennis blir det bara en massa gott ikväll. Pizza, godis och ris a la malta med saftsås..tro det eller ej, men vi är sugna på det....hahahah! Såg i tidningen att det är nya avsnitt av Hipp Hipp och det kan man ju inte missa. Riktigt roliga är dem!!!
PÅ måndag börjar nya livet utan godsaker, istället en massa nyttigheter och lite mer träning för att bli av med dem få gravidkilona som sitter kvar. Dags att forma kroppen !!!


Albin var nyårsfin med fluga och allt :) Han sov sig igenom i stort sett hela kvällen...inte så oväntat kanske :)


Moa nyårsfin i ny tunika och en ballong i handen....:)


Lunchpromenaden idag...kallt, strålande sol och Moa tuffingen med sina solbrillor.
GOTT NYTT ÅR ALLA!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0