host, host, snor, snor

Jag o Albin är hemkomna igen. Kom hem igår vid halv 4 tiden. Trodde dock vi skulle komma hem tidigare men så blev det inte för läkaren som gick ronden hörde ett blåsljud på Albins hjärta så dem skulle ta ett EKG och sen blev vi skickade till röntgen. Så nu får vi se när läkaren ringer och vad han säger.
Vi mår i alla fall liiiiite bättre. Dennis och jag har fortfarande feber 38, 4 har vi båda. Moa är feberfri och Albin ligger runt 37,5 grader. Men vi är alla SUPER förkylda och bara hostar och fräser hela tiden. Albin snorar också som bara den och den stackaren kan inte sova förhan är så täppt i näsan. Lägger man honom ner så skriker han så man får ha honom i väldigt högt läge. Han sitter i stort sett upp och sover men så får det vara för han sover och får ro i alla fall. Det är det viktigaste. Tack o lov för min syster som har hand om Nisse. Vi har ingen ork till att gå ut med honom så de är tur man har nära o kära som ställer upp :)
Dagen idag har varit väldigt tråkig och vi har inte gjort någonting. Har dock fått tvättat en maskin tvätt men de är också allt. Moa har lekt på och vi har försökt leka så mycket vi har orkat. Annars har rumpan och ryggen mest nuddat soffan. Imorgon får vi hoppas att det känns lite bättre så vi kan hämta hem Nisse och kanske ta oss ut för att få lite frisk luft.


Moa överlycklig för att det är lördag. Då får hon lov att äta en liten bit av någon form av godis. Idag blev det lite kinder choklad som gled ner i magen efter att vi ätit lunch.


Här roar hon sig själv med sin tågbana....dock hjälpte jag till att bygga ihop den. Men sen fick inte mamma vara med och leka mer sa hon :(


Här har vi syskonen. Moa äter mellis i form av en macka och Albin tittar på och det ser nästan ut som om han är lite sugen på mackan....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0