Världskrig

Ja, riktigt så illa som överskriften låter är det ju inte men nästan. Här hemma ser det verkligen ut som något av världskrigen. Nu är Moa hemma från dagis och hon har dragit fram hela sin servis, bilarna och det är stökigt överallt. Snart kommer väl alla pusslena också fram och då har vi pusselbiita röverallt på golvet. Större boende med lekrum elle rnågot tas gärna emot :) Men men det är bara till att bita ihop och plocka undan allt innan hon går o lägger sig. Ett måste att hon hjälper till !!!
Idag har jag varit hos min syster och ätit lunch. Mamma var också där. Det bjöds på en jätte god räkmack aoch kaffe med kaka efter det. Lyxigt!! Kan vi gott göra om..hihihih.
Det blev ingen vaccination av Nisse idag, det får bli en annan dag. Just nu så stimmar Moa omkring och busar för fullt. Var får dem all sin energi ifrån när dem har vairt på dagis och busat i 5 timmar?! Albin ligger o gymmar och snart är det dags att börja på maten, vi ska göra hemmagjord fiskgratäng idag...för första gången, så precis som med slottssteken kan det gå hur som helst.
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen blir det till att ta tag i köket :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0