Filmkväll

Båda barnen sover och vi kan få en lugn kväll. Glömde ju säga att vi hyrde två stycken filmer igår. Den ena heter "paranormal acitivity" och den andra heter "inhale". Den första filmen såg vi igår och det är en skäckis. Usch, vad hemsk den var. Trodde inte jag skulle somna efter att ha sett den men som tur var kollade vi på lite annat innan vi gick till sängs så allt det skräckfyllda hann lägga sig annars hade jag inte somnat.
Nu ska vi se den andra...enligt texten där bak så verkar den vara bra o spännande. Till det tar vi en kopp kaffe och en frukt. Ska man bli fin får man lida pin eller?

Åklagaren Paul Chaney och hans fru Diane väntar förgäves på att deras dotter ska få genomgå en lungtransplantation. När hennes hälsa försämras blir Paul desperat och beger sig mot Juárez i Mexiko där en läkare sägs kunna hjälpa familjen. Snart inser Paul att det inte handlar om en vanlig klinik, utan om en samvetslös underjordisk organisation som gör vad som helst om man är villig att betala. Och med såväl sitt eget som sin dotters liv på spel ställs han inför ett omöjligt val...

Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de övervakningskameror som ska spela in vad som egentligen händer när de sover.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0