Efterlyses

Jajamen...jag efterlyser en sovmorgon!!! Moa tyckte att det var dags att gå upp 06:20 idag, inte så kul en lördag morgon kanske. Men o andra sidan fick hon med sig Albin så han vaknade och så ville han ju gärna ha mat direkt så det var bara till att gå upp helt enkelt.
Nu är Dennis ute med Nisse och när han kommer hem blir det frukost. Sen ska han på fysträniing. Moa kollar på tecknat och Albin ligger och gymmar. Han tycker det är jätte roligt. Skrattar o pratar och har sig :) Kan inte komma ihåg att Moa var så aktiv när hon var drygt 2 månader. Han blir ju 2 månader om 9 dagar...på självaste Alla hjärtans dag!
Idag vill jag skicka en hälsning och tankar till mormor i himeln...Idag den 5 februari skulle hon fyllt 81 år. Grattis!!!



Senare i eftermiddag ska jag hem till bästaste Camilla för lite fika och prat. Var ett tag sedan vi sågs nu så det ska blir skoj...fast det är alltid lika kul att träffa henne. Detta kortet är från förra vintern när vi var i stockholm och tittade på Backstreet Boys. Kul hade vi!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0