Vilken härlig kväll

Ja, då har vi varit hos mamma o firat jul med mamma, pappa, syrran med familj och även bror min med sin Camilla. Det var en riktigt härlig kväll och jag kände julkänsla och det var så mysigt. Jättegod mat och trevlig sällskap...kan ju inte bli fel?! Albin blev dock övertrött och var ganska så otröstlig så vid halv 9 åkte vi hem. Båda barnen stupade praktiskt taget i säng och sover nu gott.
Måste vara snälla barn vi har för så många klappar dem små liven fick. Helt underbart! Det är sån härlig känsla att se Moa nu, när hon förstår mer och blir exalterad av alla klapparna :) Moa fick ett par pussel, badskum, shampoo o balsam i bamse tema (det fick även Albin), sen fick hon en skiva, en lampa, STOR pyssel/målarbok, pärlset. Albin fick ett "piano", badleksaker och en radiostyrd bil som var väldigt kul tyckte jag o Dennis....hahhaha. Även han fick en lampa till rummet...liten bordslapma i polisbil. Gemensamt fick dem en stor svart liknande fatboy sittkudde.
Vi är otroligt nöjda med allt och ångrar att vi inte tog med vagnen så Albin hade kunnat sova där så vi hade kunnat stanna längre.. men men....de är väl så att vara småbarns förälder ibland.
Imorgon blir det för Moa att leka med alla sina nya leksaker och bygga pussel i mängder. Kanske även hinner med ett bad med nya badskummet o nya leksakerna :)
Det står ju trots allt lite på schemat imon också....först frukost hos dennis farmor o sen julaftons firande hos dennis föräldrar. Ska bli trevligt det också....nu blir det sängen för mig. Hoppas ni alla har haft en trvelig kväll och att ni får en riktig god jul imon...








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0