Tredje advent

Jodå, så var kvällen kommen och tredje advent är snart slut och vi är alla rätt så däckade. Dagen har varit ganska så slapp men ändå är vi rätt så slöa...kanske vi gjort för lite?! Trots att Albin sov drygt 2 timmar innan idag så fick jag lägga honom kl. 18 och han somnade, som alltid, direkt på fläcken. Moa tittar på tecknat och ska även hon snart dyka i säng. DÅ skavi hålla mys kväll med tända ljus och filten om benen...vi är frusna båda två. Lite kvällsfika/mat ska också få slinka ner...
Visitien hos Dennis föräldrar var trevlig..som alltid. Inte så ofta vi är där...dem har så måmga barnbarn och har alltid fullt upp så man vill ju låta dem få lite egentid bara dem också. Det behövder dem med, lik som alla andra :)
Nästa vecka blir full av aktiviteter. Dennis går av jouren imon bitti kl. 8 så imon blir det en tur till Bo Ohlsson i Tomelilla för lite shopping av julklappar. Kul!! Sen ska massa annat fixas och för er som inte vet så fyller Albin 1 år på onsdag så lite kalasfixande och föberedande inför det ska det också bli.
Nä...dags för sagoläsning för min dotter och sen slappning i soffan...trevlig kväll alla!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0