Måndag igen

"Måndag är första veckodagen som i Norden är uppkallad efter den fornnordiska guden Måne. Fornsvenska manadagher. På latin dies Lunae, Lunas dag, efter den romerska mångudinnan Luna. Måndag kommer efter söndag och före tisdag och är sedan 1972 officiellt veckans första dag i Skandinavien. Måndagen är för många kulturarbetare en ledig dag, varpå flera stora teatrar inte ger några föreställningar på just måndagar."

Ja, så kan de ju vara...Måndagen är kommen igen och frukostenär intagen och adventskalenderna är öppnade och ätna :) Nu blir det påklädning av mina barn, en snabb dusch och påklädning av mig själv. Därefter blir det en promenad...hela familjen...till dagis. Trevligt!!! Vi går faktiskt alltid till dagis, det är enstaka gånger vi kör bil. Då är det oftast att vi ska någonstans direkt efter. Annars går vi och det är en lagom lång o skön promenad. + att Moa får röra på sig...och Nisse får sin promenad. Perfekt!!
När vi sen kommer hem så blir det en tur till Tomelilla och lite shopping...ska bli kul. Sånt tycker vi om. Känns som en riktigt bra dag och som att veckan kommer att bli väldigt trevlig. Trevlig måndag alla!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0