Lite ditt o lite datt

Ja, idag har varit en dag av lite blandad karaktär. Glömde helt bort att det var Lucia idag... och att imon fyller vår minsta lilla Albin 1 år :) Woho!!! Vi tog ju oss en lång sovmorgon och missade Lucia tåget på tvn..Moa fick dock se ett på sitt dagis. Jag har tvättat o städat och pluggat, badat och slagit in julklappar...effektivt va?



När vi hade hämtat Moa så gick vi hem o satte upp vår gran och när vi skulle sätta i ljusslingan så märkte vi att dem där, ursäkta ordvalet, jädrans satans mössen som bott i vårt förråd hade bitit i sönder sladden...Grrrrr :( SÅ vi cyklade, hela familjen, ner till byn för inhandling av en ny och sen hem o klädde granen...och det blev bra :) Fin fin är den...



Alla klapparna lades så klart under granen och Moa suktade efter dem vääääldigt mycket :) Söta...får bara hoppas att både hon o Albin kan låta både gran o klappar vara ifred.
Tack vare det lilla avbrottet i granklädningen så hann vi inte till dagis för deras lilla Lucia fika. Dock inget viktigt och det skulle inte hända ett endaste dugg men kunde ju varit skoj att gå ditt och vara där med Moa men men...det kommer fler år. Vi hade de mysigt här hemma istället. Skönt är också att alla julklapparna är klara...woho!!! Sååååå skönt!!!!
För att anbryta lite i rutinerna här hemma, mest för att jag blir knäpp, så är Dennis just nu uppe och lägger Moa. Gick bättre än förväntat att få upp henne, får vi se hur det går resterande av kvällen. Tanken är nu att vi ska göra det varannan kväll och det tycker jag är super skönt.
Vi ska, när Dennis kommit ner, ha vår egen lilla lucia fika med glögg o lussebulle och pepparkaka. Imon är det en stor dag för Albin och Moa ska vara hemma från dagis så vi alla kan fira hans dag :) Blir en mysig dag som vi ser framemot :) Trevlig kväll alla!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0