Lite allt möjligt

Nu är det tisdag och idag är det Moas sista dag på dagis och idag skulle dem ha julfest så hon kom så klart klädd som tomte flicka :) söta lilla Moa. Efter lämningen så begav vi oss av till bvc för 1 års kontroll av Albin. Det blev vikt på 9,7 kg och en längd på 78 cm. Han går neråt på sin viktkurva så vi ska komma in på en extra kontroll vid 15 månader för att se så det inte fortsätter neråt. Han äter ju redan som en häst men o andra sidan så rör han ju på sig konstant. Han är ju ALDRIG still. Det blev även 2 vaccin sprutor och lite gråt på det men de gick snabbt över igen.. Nu var det gjort o så återstår det att se om han får någon reaktion på dem.
Efter bvc så tog bilen oss vidare in till malmö och blodcentralen för dagens goda gärning...för Dennis, som redan är inskriven och i full gång var det bara till att sätta sig tillrätta och lämna. För mig som fått 2 barn sedan sist fick göra om allt från början och idag var det ingen bra dag för det. Först var blodtrycket lågt....88/68...puh! Fick lite bättre andra gången och armen lite annorlunda 110/70. Så tur jag inte skulle lämna idag...sen var inte blodvärdet tillräckligt bra, endast 121 och det måste var apå 125 för att bli blodgivare. Suck! Blir att avvakta ett tag och sen göra ett nytt försök.
 
Därefter blev det sedan Törringelund och en god lunch..mums!! Nu är vi alla mätta o belåtna och hemma i värmen igen. Idag stod bilen endast på 2 grader. Kan de bli snö till lördag tro?!
Snart är det dags för hämtning av Moa och sen får vi se vad eftermiddagen bjuder på :)



Anna-Karins påhittade och fina bordsplacering på Elins kalas i söndags :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0