Frukt o grönt i all ära...

Frukt, frukt, frukt...det gillas här hemma och det tycker vi om :) Både Moa o Albin är stört förtjusta i frukt och grönsaker. Det har nog mycket att göra med hur dem växer upp. Vi har alltid grönsaker till maten och frukt hemma och det är det som det bjuds på när det är mellan mål och så har det alltid varit och det de alltid har sett. Här hemma äts grönsakerna först framför övrig mat. O erbjuder man frukt ihop med kakor så äts frukten först :)
Än så länge verkar Albin tycka lika mycket om banan som kiwi eller päron som äpple eller clementin o apelsin. Allt äts med god aptit. Moa tycker även hon om alla ovan nämnda frukter men äter även plommon men fördrar päron framför äpple och banan framför kiwi. Apelsin är också populärt. Idag till mellis blev det clementin för Albin och det slank ner snabbt som attans...Mums!!!







Nu är kvällen kommen och jag har blivit fin om naglarna...julefin :) Superfin...Det tackar vi för. Jag ska ta o lägga mig tidigt i sängen och börjar läsa i den nya skolboken för den kom idag o nu är det dags att börja med nya kursen...Ekonomistyrning blir det nu. Känns som en tung kurs och många i klassen fasar för den :/ Får väl se...Men först lite kvällsfika, magen är tom. Sov gott alla!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0