När ska det ske?



Vi bara väntar o väntar på att vår familj ska bli komplett. Att vår lilla pojke ska komma ut till vår värld. Just nu är vi pappa, mamma, vovve, katt och dotter. Vi väntar på vår son. 
Bilden ovanför är tagen när Moa är 3 veckor gammal. Hon älskade att ligga så och somnade alltid gott. Det var så mysigt. Nu springer hon runt och sjunger och snackar och har sig. Så himla kul att se henne utvecklas och göra nya framsteg varje dag. Man blir så stolt när man tänker på att det är VI som skapat henne.
Hon har sina mysiga stunder som när hon kommer in till oss i sängen och vill mysa som hon säger. Lägger armen om min hals och trycker in sitt ansikte i mig. Det är hög mysfaktor :) Eller när hon kryper upp till en i soffan och kramas och lägger sitt huvud på axeln. Men....det är ju inte den där mysiga bebis stunden som finns på bilden. När hon bara kunde ligga hos en hur länge som helst och mysa. Nu är det fart o fläkt hela tiden.
Beräknad födelse är inte förrän om 10 dagar men lillebror är mer än välkkommen att titta ut nu :) Vill ju bara se hur han ser ut, hålla honom, snusa lite på honom och se hur Moa reagerar. Det kommer bli så spännande och fast vi går och väntar och väntar och tänker när ska det ske så kan man samtidigt inte förstå hur nära det faktiskt är. Det kan ju ske precis när som!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0