Bvc besök

Ja, så var Albin en vecka gammal och han har varit på sitt första bvc besök. Moa o Albin har världens bästa bvc sköterska. Hon heter Gunilla och är så himla go, snäll och bra. Hon ger ett bra stöd och goda råd :) När vi var på sjukhuset så gick Albin bara ner 170 gram. Från 4030 till 3860 gram och nu idag hade han gått upp till 4050 gram så han lägger på sig i alla fall :) Hon sa att han var en jättefin pojke och att han hade redan var stark i sin nacke och kropp.
Annars idag så har jag fått städa så det känns bra, det blev också lite pepparkaksbak...fast det fick Dennis och Moa sköta när jag och Albin var på bvc. Imorgon blir det lussebullsbak, shopping och julklappsinslagning. Hur ska vi hinna med allt det + rasta hunden + mata Albin?! Tiden är knapp men man kommer väl in i rutiner snart med 2 barn. Dem tar ju trots allt sin lilla tid.
Efter bvc kom min mamma på besök för att träffa Albin och Moa. Moa var helt på Albin, tror det är för att hon ser att alla andra bär och håller honom. Det vill hon också göra. Hur ska man förklara för henne?! Inte så lätt. Hon säger att hon ska hålla honom, att hon vill bära honom osv. Blir sur och irriterad när hon inte får. Vi försöker verkligen bjuda in henne och låter Albin ligga i hennes knä, hon får klappa honom, pussa honom, hjälpa till att ta av honom kläderna och allt sånt hon kan hjälpa till med. Det är inte lätt för hon är inte direkt försiktig i heller. Hon har inte riktigt koll på vad som är hårdhänt och så. Men små barn tål mer än man tror. Bara vi förklarar för henne att hon måste vara försiktig och varför. 
Nu ska jag ta en runda med Nisse i det super svinkalla vädert...brrrr. Fryser redan. Sen får det nog bli en kopp te och nåt tilltugg till det.
Här har ni 1 vecka gammal Albin och 1 vecka gammal Moa :)



Kommentarer
Postat av: Camilla

Dem är helt underbara <3<3<3

2010-12-26 @ 17:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0